icon

Súčasná situácia a karanténa.

victoria210
24. mar 2020

Ahojte vsetci,napadlo ma,to ako dokedy mame sediet zatvoreny kvoli virusu,ked skonci karantena v piatok vychadza myslim.To ako uz potom sa nemozeme nakaziť?sak snaď je to jedno,mozem ja sediet povinne doma celu karantenu,potom vyjdem vonku a nakazim sa.Cely tento virus je kolobeh nekonečny🤔

soldi
24. mar 2020

@patriciaprizel peter, peter, nedas si pokoj? nick carimari Ti uz zrusili, tak znova pokusas?

majamat
24. mar 2020

@anjika44 a co potraviny? obaly, ci povrch potravin, bundy, vlasy... ten virus je pliaga, uplne sa ho zbavit neda. no snad ho aspon spomalime.

mondolina
24. mar 2020

@patriciaprizel
Takže nech skapu všetci čo nie sú 100% fit ?

patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
halienka
24. mar 2020

@patriciaprizel neviem čo to más testovaním, tu nie je taký nárast, pretože sme ako prví v európe prijali vcelku tvrdé opatrenia, takže sa to drží relatívne dobre, inde to nerobili a už im to tam rastie a začínajú mať problémy v nemocniciach. Myslím, že problém v talianskych nemocniciach aký tam je teraz tam nie je z dôvodu testovanie či netestovania, ale práve z dôvodu, že ja tam nával chorých taký ako ešte nikdy nebol. A tí chorí sú holt pozitívny na koronavírus.

patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
halienka
24. mar 2020

@patriciaprizel neviem o čom točíš, mám kamarátku v taliansku v postihnutej oblasti, mám denne správy čo sa tam deje, ver mi to by nechcel zažívať nikto. A teda nedozvedela som sa od teba aký dôvod by malo taliansko, španielsko, aby si toto vymýšľali? hm? PS, majú tam zákaz vychádzania, zgrupovania, do nemocnice, kde je na 90% nákaza asi ťažko niekto pôjde klásť kvety, príbuzní nemajú vôbec prístup ku svojim mŕtvym, tí idú kvôli nákaze do krematória. Žiadny reportér, ktorý má kus srdce nebude behať po príbuzných ako plačú, sa spamätaj.

stanulienkat
24. mar 2020

@patriciaprizel ty si troll? Alebo trottl?

patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
halienka
24. mar 2020

@patriciaprizel nie, kamarátka to má všetko ako na dlani, nemocnicu rovno pred sebou a kopu známych čo tam pracujú. Neviem ako majú nosiť kvety k nemocnici, keď by sa tam hromadne stretávali a to je teraz zákaz, aj kvetinárstva sú zavreté, ty tu splietaš veci úplne z cesty, debata s tebou nemá zmysel, keďže ani nevieš napísať, prečo by si to tieto štáty vymýšľali, tak zrejme len potrebuješ trolliť a na to strácať čas isto nebudem. Čau.

marca12
24. mar 2020

@patriciaprizel ty vies,ze si 100% zdrava? Ze nemas nejake choroby,ktore ta vdaka korone polozia? Nikto si nemoze byt isty. Tiez som bola hrdinka a nechapala paniku,ale ak sa uzavrel cely svet,asi to nie je len obycajna chripka,ked vsetky staty zaviedli prisne opatrenia aj na ukor padu ekonomiky. Ale po kazdej krize pride zase hojno,takze sa nebojme. Takisto mam obavy,ved mam hypoteku,mozem prist o pracu,ale verim,ze v zdravi prezijeme cela rodina,to je teraz podstatne.

anjika44
24. mar 2020

@majamat vlasy boli pod čiapkou, dnes kúpené potraviny som ešte nejedla

marca12
24. mar 2020

@halienka ju v kazdej teme.zaujimaju len kvety a trapi ju,preco nehoria sviecky v pred nemocnicami. Kriste ved mrtvych nezvladaju pochovavat,nemaju miesta v marniciach a ona este stale spochybnuje toto cele.

patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
marion09
24. mar 2020

@patriciaprizel presne tak,chrípka má vyššiu úmrtnosť.mne to celé pripadá ako konšpirácia.

luccija
24. mar 2020

@soldi presne!on má taký zvláštny slovosled a spŕšku otázok ľahko je rozpoznatelny

patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
marion09
Autor odpoveď zmazal
patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
mondolina
24. mar 2020

@marion09
Aký štát? Čínsky? Taliansky?Španielsky? Slovenský?
Dobre Vám haraší.

patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
lauritkatesty
24. mar 2020

@patriciaprizel preco by si chceli staty takto uskodit. Ved to bude mat obrovsky dopad na ekonomiky,ak by to bolo zmanipulovane ako tvrdis..
Ak neberieme teda do uvahy clelenu "genocidu "🤔🙄

hiro
24. mar 2020

"pozitivnych na virus klasickej chripky nikdy nikto netestuje."? To mas odkial taky blud? Testuju sa a robia sa statistiky.
"Ale vieme ze cca 800 ludi rocne podlahne." - No, tak to je zaujimave cislo, lebo minuly rok sme mali 57.
Napriklad minula sezona: "Počas chrípkovej sezóny 2018/2019 nahlásili všeobecní lekári v SR 1.470.680 ARO, z toho chrípku a chrípke podobné ochorenia (CHPO) v 157.644 prípadoch. Ťažké akútne respiračné ochorenie (SARI), ktoré si vyžaduje hospitalizáciu, bolo potvrdené v 123 prípadoch, pričom u 57 osôb došlo k úmrtiu."

patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
24. mar 2020

Vies preco nikto nenosi sviecky a kvety pred nemocnice? Lebo ziadni mrtvy nie su. Staty si to vymysleli,aby ludia sedeli doma. Ani overit sa to neda. Ani slintacka a krivacka sa nedala overit, ani ziadna choroba sa vlastne neda overit. Tak nas tu Orvelovski dali izolovat. Asi s nami maju nejaky umysel. Mozno mimozemske civilizacie. A mozno Matovic. Majme sa na pozore!!! A ty si nezabudni dat na noc Diazepam.
@patriciaprizel

patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená