Viete o kontaminácii výrobkov Hipp jedom na potkany?
Ahojte poculi ste o tom, ze Hipp malo potvrdeny jed na potkany nejaky idiot to kontaminoval.
Najradšej všetko pre deti pripravovať doma pokial sa dá..
Najradšej všetko pre deti pripravovať doma pokial sa dá..
@anonym_0eb16f ano nastastie nikdy som nic nrmala ale co za bezmozog toto urobi 😔
@anonym_0eb16f ano nastastie nikdy som nic nrmala ale co za bezmozog toto urobi 😔
@evickuska zvykajme si, ľuďom čím ďalej viac prepína a presne ako si napisala,bezmozog... prázdne hlavy
@evickuska no to nechápem ani ja. Rozhodovala som sa či ukončím dojčenie alebo nie ale ako začali tie kauzy s mliekom tak len kvôli tomu podporujem dojčenia najviac ako sa dá. A ochvilku začíname prikrm dávať tak asi aj piskoty si už radšej upeciem doma.. pretože toto všetko čo sa deje okolo stravy pre bábätka ue extrem
Ale nie všetky, len zemiakovo mrkvové a len tie kt maju na spodku bielu nálepku s červeným krúžkom
Ja som často dala tie kupované, lebo syn iné nechcel a pri dcere je to tiež pomoc niekedy (akurát značku HiPP ani nie, ale to je jedno), ale práve som hovorila mužovi, že fakt stačilo. Mala už rok, čiže ozaj postupne všetko s mierou, ale ani kašu, ani jednu fľašku, ani tie bábätkovske piškóty, kapsicky, nič podobné nekúpim. UM sme menili na Sunar z Nutrilonu tiež kvôli nedavnym kauzám.. fakt že stačilo, ozaj toho bolo a je dosť.

@evickuska áno počuli čítali