icon

4. dieťa

11. sep 2022

Žienky. Práve som zistila, že som tehotná. Bude to naše 4 dieťa. Doma máme 9,7,a3 ročne. Manžel sa teší, ja som, samozrejme, ako vždy v panike a strese.
A ako blbá sa najviac obávam toho, čo na to povie moje okolie, rodina, kamarátky. Určite si budú klepkat po čele, že ísť v tejto dobe do 4 dieťaťa je total blbosť.
Ako by ste vy reagovali, keby vám niekto povie, že čaká 4 dieťa?
Muž mi hovorí, že oni ho predsa živit ani vychovávať nebudú a nie sme na tom až tak zle aby sme to neutiahli.
Dakujem za vaše názory

Strana
z2
cammille
11. sep 2022

Blahozelam❤️...je uzasne mat velku rodinu😍.

Reakcii okolia sa vobec neboj😊 My mame sedem deti, ludia sa za nami vsade obzeraju, prihovaraju, rataju pocet deti😃, obdivuju, blahozelaju...skratka su velmi mili a je radost ist po ulici😁😁
Bud stastna, ze cakas stvrte dietatko, uzivaj si to, prajem ti krasne tehotenstvo a vela radosti z deti❤️

ankare
11. sep 2022

Gratulujem! Prajem Ti zdravé a krásne dieťatko!

nevenka
11. sep 2022

Ja mam takmer 9 rocne, 7 rocne, 20 mesacne a som v 22.tt, cakame stvrte v januari. Mam 39 rokov, budem mat takmer 40, ked sa narodi drobec.
Tiez som mala tieto obavy, co na to okolie. Nasi sa chytili za hlavu, svokrovci tiez skoro "odpadli", ze ci naozaj...Ale nejake dramaticke prejavy nepocitujem.
Ale myslim si, ze nas maju zaskatulkovanych ako "tych katolikov" 😅🤣.
Manzel mal dost velky problem to prijat, ale teda nic negativne nepovedal, len z ciste praktickeho hladiska. Mame velmi maly byt. Auto sme uz vacsie kupili. Dom sa preraba, len to este bude trvat, pri tychto cenach, no...pred par rokmi by sme sa uz mohli stahovat, teraz nemame ani polovicu urobenu. Takze bude to "kovbojka" trosku.
Tak ked uz je drobec v brusku, tak uz nic teraz s tym, len to prijat, zvlast, ked to utiahnete vsetko...nie? Bude fajn, neboj.

nevenka
11. sep 2022

@deti95060810 oni asi zavideli, ze si tvoj muz mohol "dovolit" robit "to" bez ochrany alebo co...🙈. Lebo takto mi kamoska povedala, ze co si pomyslia ludia - ze no maju radi sex naostro, este zavidiet budu 🤪. A ja ze cooo??? 🤣🤣🤣

nevenka
11. sep 2022

@martinkatinka ano, presne, kedy dalsie. A ked nahodpu sa podari parik, ze mate aj chlapca a dievca, tak su v soku, ze cakate tretie, ze urcite nie ste normalni. Aked po tretom pride stvrte, tak uz musia byt uplne hotovi 😆

iapam
11. sep 2022

Užite si to. Aj my sa chystáme na štvrté ❤️

sablinka
11. sep 2022

@kittykat22 Mám 4 deti, pracujem a mám svoju prácu rada.

mazda323f
11. sep 2022

Chapem ten stres, ja som takto zosokovana zostala po 2 dievcatach 😅 a este chalan sa podaril, nevedela som si predstavit, co budem robit s pindurom, neviem sa hrat s autami.. 😂 Ale je to laska, ma 10 mesiacov a ja som znova tehotna. A prekvapko, su to dvojcata 😂 A hej, tiez mi napadlo, ako na to zareaguju ostatni, ale potom, ako tvoj muz - oni ich zivit nebudu.. A teda nebude mi vadit, ked sa ukazu, aki su v skutocnosti, neznasam pretvarku. Drzim palce, nech ste zdravi 💙

marca12
11. sep 2022

@soldi aj ja som nedavno kamoske gratulovala,ale v duchu som si klepkala na celo. My ludia sme hrozne falosni 🤣

marca12
11. sep 2022

Muz ma pravdu okolie sa vzdy bude starat a je to sok,ale pokial to zvladnete aj financne,mate kde byvat,muz sa podiela na starostlivosti o deti aj rodinu,domacnost, bude to dobre.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
loliki
11. sep 2022

@kittykat22 A o tvoje sa stará kto, keď sú choré? Načo dávaš takú otázku?

loliki
11. sep 2022

Gratulujem, blahoželám, buďte zdraví a veľa lásky a šťastia prajem. ❤

autor
12. sep 2022

Ďakujem vám dievčatá za podporu. Ja som strašne blbá, že vždy ako prvé myslím na to, čo povedia ľudia a nie na to co naozaj ja cítim. Musím sa naučiť povzniesť nad všetky pohľady a reči a tešiť sa z toho, čo nám bolo dopriate.
Želám vám všetkým, ktoré ste tehotné bezproblémové tehotenstvo a zdravé detičky. A tým, ktoré už svoje 4 a viac detureniec mate na svete hlavne veľa zdravíčka.
Všetky mate môj úprimný obdiv za to, ako to zvládate. Ďakujem 😘❤️

sablinka
25. sep 2022

@kittykat22 Staršie deti s nádchou môžu byť aj sami doma a s malými keď sú chorí som doma buď ja alebo je pravda, že mi pomáha aj moja mama.

tatianamaria
25. sep 2022

Gratulujem. Ja mám 5 malých detí. A je to úžasné.

frantisska
25. sep 2022

Ahoj autorka, nestresuj, bude dobre 🙂 ľudia toho nahovoria 😁...ja tiež čakám 4. dcérku, o mesiac rodim, najstaršia má 5, druhá 4, tretia 20 mesiacov...a ja s obrovským bruškom 🤩.... vôbec neriešim ľudí naokolo, aj tak najblbsie poznámky má najbližšia rodina viď svokra a pod., ale to si vôbec neberiem k srdcu. 🤩 Cudzí sa ma zvyknú pýtať, či sú všetky moje 😁. Blahoželám, držte sa s malinkym,😉

kittykat22
26. sep 2022

@sablinka tak to mas dobre. Ja som na vsetko sama a je to vidiet ako mam dost aj s jednym dietatom. Drz sa! Nech sa ti dari 🙂

sandra19860
26. sep 2022

Gratulujem 🙂
Ja mám doma tiež štyri deti....14, 10, 7, 6 rokov ( tri dievčatá a posledný je chlapec 🙂

klaridka
26. sep 2022

My sme si zažili rôzne reakcie pri štvrtom tehotenstve.... jeden sa manželovi smial, že na čom sa budeme voziť a manžel mu povedal, že ak bude treba, kúpime autobus....
Vôbec sa netráp nad reakciami okolia.... dôležité je, čo cítite vy, ako rodina....ono sú to často ľudia, ktorí trpia a závidia.... Veď ktorý normálny človek by sa hlúpo vyjadril na adresu tehotnej ženy nejak negatívne?

zuzi0911
17. okt 2022

Tešila by som sa s vami....dieťatko je dar ...nepripustaj si hlúpe reči.
Vieš,to ako ja keď som po potrate počúvala, a načo vám je ďalšie...máš 2 deti ,bud rada ....kašli na to

merry9
13. apr 2023

Je to uzasne. Moj muz chcel 4 ale uz si to pri 3. rozmyslel 😂 po prve uz tolko nevladze sa im venovat, cize je to viac na mne. Ale najma je zla doba na financie 🙄 ak to zvladnete financne, tak uplne v pohode. Velka rodina je radost ❤

kvetinka75
13. apr 2023

preboha, prečo ťa zaujíma názor okolia? Oni vychovávajú a živia vaše deti? Každého osobná vec koľko má detí. Mne sa vždy páčili veľké rodiny. Pokiaľ človek má čas na deti, a všetko potrebné a peniaze, aby nič nechýbalo, prečo nie? Každého osobná vec

klaridka
13. apr 2023

@kvetinka75 Písala to ešte 9/22, tak predpokladám, že už ju to vôbec nezaujíma....

kvetinka75
13. apr 2023

@klaridka jáj tak to som si nevšimla iba kedy bol písaný komentár predo mnou.

Strana
z2