Aká je úloha oteckov pri starostlivosti o bábätká?
Ahojte ja len taka otázka že či vám pomáhajú vaši partneri s dieťatkom ja keď chcem od môjho pomoc začne rozprávať že on chodí do práce a bla bla bla... Ale predsa aj mamička potrebuje niekedy oddych nie?
pomahal aj vstaval k nemu v noci aj ked chodil do prace
Samozrejme. Ved deti sú aj jeho. Keď som chcela, aby som sa trocha vyspala, tak dcéru dokázal držať na hrudi aj 4 hodiny 😅 Mala reflux, tak sme boli radi, že spí. Bežne chodil z prace večer a ďalej doma pracoval na PC. V jednej ruke mal dceru/syna v perinke a druhou tukal do PC.
@viktoria1751 kolko ma rokov?
@viktoria1751 nepomahal mi. Ked bol doma podielal sa na starostlivosti o vlastne dieta
Nemôže. Manžel by ho prizabil.
@zobaka 26
@viktoria1751 som myslela, ze ma tak po 40tke, ked uz je taky unaveny, tak to je este mlady, dobre si rozmysli ci budes mat dalsie s nim, vsetko bude na tebe, drzim palce, nech sa spamata
Ty máš len darcu spermií, normálny otec sa postará aj bez prosenia. Ale čo si pamätám vy nemáte dobrý vzťah aj tak.
Pomahal aj cez tyzden po praci, ked boli zle noci, tak dokonca aj v noci 🙂 Cez vikend to bola uplna samozrejmost... Super ze chce oddychovat, a ty si mas podla neho oddychnut kedy? 🤷♀️ Vy ste inak predtym nepreberali, ako budete fungovat, ked budete mat deti? Naco vobec dieta chcel, ked teraz sa vobec nestara?
Ty máš len darcu spermií, normálny otec sa postará aj bez prosenia. Ale čo si pamätám vy nemáte dobrý vzťah aj tak.
@januska12323 prečo by sme nemali dobrý vzťah každý sa raz za čas pomáha? Akože nemôžem povedať povenuje sa mu ale max tak par minút potom ho dáva mne na ruky
@viktoria1751 som myslela, ze ma tak po 40tke, ked uz je taky unaveny, tak to je este mlady, dobre si rozmysli ci budes mat dalsie s nim, vsetko bude na tebe, drzim palce, nech sa spamata
@zobaka druhé už nebude nehrozi
@viktoria1751 nepomahal mi. Ked bol doma podielal sa na starostlivosti o vlastne dieta
@viestta Presne som to išla napísať, že to predsa nie je pomoc, ale podieľanie sa na starostlivosti o spoločné dieťa...
@viestta Presne som to išla napísať, že to predsa nie je pomoc, ale podieľanie sa na starostlivosti o spoločné dieťa...
@caramellka zeny (a aj muzi) si stale neuvedomuju, ze pomoct moze mame s malovanim spalne, svokrovi s rubanim dreva, susedovi s vymenou pneumatik. Ale starostlivost o vlastne deti a spolocnu domacnost nie je pomoc zene. Je to jedna z povinnosti rodica, manzela, cloveka zijuceho v domacnosti.
@caramellka zeny (a aj muzi) si stale neuvedomuju, ze pomoct moze mame s malovanim spalne, svokrovi s rubanim dreva, susedovi s vymenou pneumatik. Ale starostlivost o vlastne deti a spolocnu domacnost nie je pomoc zene. Je to jedna z povinnosti rodica, manzela, cloveka zijuceho v domacnosti.
@viestta jezis to ani nepíšeš lebo pride úderka ktorá ti bude vysvetľovať ze si trápna každý vie ako je to slovo myslené a ze to vôbec nič neznamená … OČIVIDNE 🙂
@viestta jezis to ani nepíšeš lebo pride úderka ktorá ti bude vysvetľovať ze si trápna každý vie ako je to slovo myslené a ze to vôbec nič neznamená … OČIVIDNE 🙂
@bonboniera ja to pisem pomaly v kazdej podobnej debate. Ked len jeden takyto traktat padol na urodnu podu, ma to vyznam. Ak aj nepadol, budem to pisat dalej. Mozno raz padne
jesus, mal ho zlateho, ze si si s nim spravila dieta? alebo si bola zufala... ak nechape, ze to dieta je aj jeho a ma sa on starat a nie pomahat, tak si pozbieraj veci a chod k mamicke, ta ti isto pomoze viac.
@bonboniera išla som napísať to isté 🤣 len si ma predbehla.
Predsa KAZDY ROZUMIE ZE POMÁHAŤ JE SPOLUPODIELAT🙂
Ale k téme, áno, pomáha (🙂) mi. A dokonca upratuje 😵
@viktoria1751 máme 8 mesačného syna a ja mám pocit, že som slobodná mamička. Ten môj ho ani prebaliť nedokáže nie to ešte aby som si ja mohla pospať. Pravdupovediac asi by som ani nedokázala spať s vedomím, že malý je s tatom. Povedal mi, že on sa oňho postará keď bude starší… Verím, že toho máš dosť pretože ja tiež.
@viestta Tu sme na Slovensku, tu muži "pomáhajú", lebo dieťa a starostlivosť oň patrí len žene😏
@viktoria1751 máme 8 mesačného syna a ja mám pocit, že som slobodná mamička. Ten môj ho ani prebaliť nedokáže nie to ešte aby som si ja mohla pospať. Pravdupovediac asi by som ani nedokázala spať s vedomím, že malý je s tatom. Povedal mi, že on sa oňho postará keď bude starší… Verím, že toho máš dosť pretože ja tiež.
@bleblee19 mne sa toto veľmi nepáči,ze to tak v mnohych rodinach funguje. Hej, muz viac pomoze,ked bude dieta starsie...a co ma zena dovtedy robit? Niekedy je to fakt o drzku.
@zobaka druhé už nebude nehrozi
@viktoria1751 moj manzel robik a robi okolo deti uplne vsetko okrem kojenia... nakupi uprace uspi na rukach na fitlopte. hra sa. vezme von. zachranuje v noci ked treba a pracuje
@viktoria1751 A keď sa môj muž správa ako normálny rodič, čo ti to pomôže. Sama vieš, že to takto byť nemá. Už teraz len bojovať za to, že bude mať dieťa aj on, lebo ti neostane žiaden čas pre seba samú. Myslím, že pri 26 ročnom unavenom mužovi, ani staršie dieťa zázrak nespraví🤔
Mne ponáhľal tak,že popratal veci po kúpaní, chodil na prechádzky a môj rád upratuje, v noci nestával k deťom vôbec,ja som bola hore tak či tak a načo by sme boli hore dvaja ....ja som si pospala aj cez deň
@viktoria1751 musíš povedat chlapovi čo chces lebo to oni nevedia sami od seba 😃🤷inak to je hrozne s nimi
@bleblee19 moze to tak byt, u nas to tak je, ze sa viac venuje starsiemu, ako mladsej, zlomilo sa to najviac, ked som ho odstavila v 2,5 roku a uz mohli aj cez noc chodit bezo mna. Cakam, ked aj mladsiu odstavim a uz som na dovolenke bez nich😆
@viktoria1751 A keď sa môj muž správa ako normálny rodič, čo ti to pomôže. Sama vieš, že to takto byť nemá. Už teraz len bojovať za to, že bude mať dieťa aj on, lebo ti neostane žiaden čas pre seba samú. Myslím, že pri 26 ročnom unavenom mužovi, ani staršie dieťa zázrak nespraví🤔
@darovanie Ano, to su take vyhovorky, ze "budem sa starat a zaujimat potom", ale vieme, ako to dopadne😏
@januska12323 prečo by sme nemali dobrý vzťah každý sa raz za čas pomáha? Akože nemôžem povedať povenuje sa mu ale max tak par minút potom ho dáva mne na ruky
@viktoria1751 myslím celkovo podľa tvojich iných tém
@viktoria1751 samozrejme, že pomáhal. A dokonca aj sam chcel. Vsak je predsa otcom, nie iba darcom spermií.