Aké hobby ste si našli po narodení detí?
Aké hobby ste si našli po narodení detí?“ Ja v podstate ziadne. Len to, že sa zdekujem na pár minút do ticha a rolujem tiktok
Sitie
Momentálne háčkovanie, plietla som aj z puffy jednu dobu, origami, atd
Stále skúšam niečo nové, vyrobím si pre vlastnú potrebu a zas idem ďalej 😅
Kocikujem...inak som zostala pri starých záujmoch, len mám na to menej času.
Nic specialne...mala som a stale mam rovnake zaujmy, ako pred rodicovstvom.
Po 4 rokoch od 2 pôrodu som začala behať. Ráta sa to? 🤣.. ale inak som chodila vždy po take away kávu a koláč a sadla som si k jazeru a počúvala ticho
Veľa.. Modelovanie, šitie, šitie z korálok, ketlovanie, aranžovanie, domáca prírodná kozmetika... Mám štyri deti. Začínala som keď boli malí (rok, dva mali), už sú dospeláci tí najstarší a mňa to stále drží. Môžeš si v mojom profile pozrieť inšpirácie.
Vizionár
Cestovanie, a aj s detmi. Kedze som sa vratila do prace vzdy rok po narodeni deti, mali sme 2 plnohodnotne vyplaty, rychlo sme vyplatili hypoteku, a zacali cestovat. Vzdy som po tom tuzila a isla som si tvrdo za svojim snom...
Podnikanie. 😀 Normálne som si založila s.r.o. a fičím si na nej tretí rok.
Nemam cas ani na svoje hobby pred detmi😀
Nvm o tom, že som niečo nové skúšala. Viac ľudi dom spoznala a som spoopcenskejsia. Viac akcii navštevujem ako kedysi. Paradox. Ináč záujmy mám tie iste, cvičenie, beh, knihy, angličtina, kreslim a pisem občas..
Ziadne nove, praveze som chtiac-nechtiac vyrazne zredukovala tie predosle. Na druhej strane, celkom som sa vypracovala vo vareni a peceni, co bolo moje hobby aj predtym. Maly sa o to tiez zaujima, takze mame nieco spolocne, plus s dietatom doma sa proste vari viac. A takisto pri dietati sa clovek vypracuje v multitaskingu a jedla, ktore mi predtym prisli komplikovane, tak zvladam ovela lepsie a tiez dokazem lahsie pripravit viac chodov 🙂
Presypam piesok v pieskoviskach cez sitko a vyhadzujem kamienky. To je tak asi moje hobby po detoch.
Podnikanie. 😀 Normálne som si založila s.r.o. a fičím si na nej tretí rok.
@17alexis a s cim podnikas, ak to nie je tajomstvo 🙂
@17alexis a s cim podnikas, ak to nie je tajomstvo 🙂
@radkaradix mame robotnikov v zahranici.
Zacala som sit

Hackovanie, pletenie, bojove umenie, kino (nie rozpravky)