icon

Ako často máte sex?

mokion
26. nov 2010

Som viac ako 3 roky vydata, mame niekolkomesacne dieta, vsetko je dobre, len sex. zivot pokrivkava. Manzel nema chut na sex. Za posledne 4 mesiace sme mali sex 2-krat. Ja by som chcela aj castejsie, ale on vacsinou po veceroch pracuje a/alebo je unaveny. Ako je to u vas?

sardinka335
21. aug 2016

@mokion pozri...vedela si, ze to nie je ziadny Casanova...takže to čo prezivaš sa asi dalo čakať. Vekom to tiež ide skor dole vodou (samozrejme čest vynimkám) frekvencia stykov sa znižuje, takze to ze nema zaujem nie je ničím prekvapivým.

lienka21
22. aug 2016

@kytula Tiez som takto kmitala. Keby bolo este niekedy tretie babatko, necham nieco aj muzovi, aby videl, co cez den robim a sam uvidi, kolko energie mu zostane...

kytula
22. aug 2016

@lienka21 ked je zena sama na deti, je to tazke. Ja ked pocuvam niektore mamicky, ktore hovoria, ze cez obed si idu lahnut s detmi, tak len tisko zavidim 🙂

papricka33
22. aug 2016

@mokion vieš čo, ale to fakt nie je normálne ☹ ja nejako neataviam život na sexe, niekedy je človek fakt utahany zo všetkého... ale jeden zdravý chlap v žeby nemal chuť. Neriešil to si sexuológom? Možno by mohol začať trochu cvičiť, posilňovať, trochu mu to môže naštartovať testosterón... veď je to taká škoda ☹ takí mladí ľudia a tak sa ochudobňujú o také príjemné veci.

kuti
23. aug 2016

@jan84 počuj a nezmenila náhodou tá tvoja antiku ???? Lebo u nás sa niečo také prihodilo .. v skratke . cca 5 rokov super , potom sme sa rozhodli pre dieťa , vysadila , a to už len bola jazda fúúúú . Ale ako sa nám narodil syn tak nasadila opäť antiku a išlo to dolu z kopca .. tak skúsila inú , potom dobre ale po čase tiež útlm. Jéj sestra , švagriná , hovorí to isté že ak berie antiku tak na sex ani nepomyslí ..... my to máme tak dva ,tri krát do týždňa ale vidím že si to tak neužíva a iniciátor som iba ja.. Preto to chcem zmeniť a chystám sa na vazektómiu .. nech tie chemikálie nemusí do seba dávať ... OZAJ DÁMY !!!!! Má niektorá skúsenosti s manželom po vazektómii ???

jan84
23. aug 2016

@barcelona94901 dakujem za radu....urcite musim to zacat riesit inac ako doteraz

jan84
23. aug 2016

@lukamka budem sa snazit nehovorit o s...exe 🙂

katkalubkova
23. aug 2016

tak tuto temu musim dat kuknut mm 😀 😀 😀

jan84
23. aug 2016

@kuti viem o tom a pred 6 rok. Sme cez to iste presli a zakazal som uplne pouzivat antiku a pomohlo ale po porode neskutocne to islo rapidne dole...

puklica13
24. aug 2016

@mokion odpoved na tvoju otazku..vzdy ked mozem ..uprimne, ja by som takeho chlapa ako tvoj asi zabila...podla mna presne plati..ked je dobry sexualny zivot manzelov je to 20%vztahu..ked zly tak 80%
...

jan84
24. aug 2016

@puklica13 tak tak..... to je malo uz aj na cloveka na dochodku 🙂

anjika42
26. aug 2016

tým, že je môj 10mesačný syn tak energický, nie je čas na viete čo... a ak náhodou cez víkend alebo večer spí, tak si to stejne neužijem, lebo som v napätí, že sa čoskoro zobudí a myslela som aj na to, že nechať malého u rodičov a ísť domov s manželom na nejakú hodinku-dve, ale nevyzeralo by to blbo?

katkalubkova
26. aug 2016

@anjika42 tak nechaj maleho u rodicov s tym, ze idete nieco obzriet do obchodu, a ze si to chcete v klude bez maleho prejst. Napr. koberec alebo nieco a kupit nemusite 😀 😀 😀

anjika42
26. aug 2016

my ale nič nepotrebujeme

katkalubkova
26. aug 2016

@anjika42 tak si mozes ist pozriet topanky, alebo nieco ine... porozmyslajte
Alebo k lekarovi mozes ist "akoze "na preven. prehliadku a manzel Ta tam dovezie...
Ved to cosi vymyslite

anjika42
26. aug 2016

Cez víkend? Ja ale klamať neviem

jan84
26. aug 2016

@barcelona94901 neviem s cim prekvspit uz... musim porozmyslat aby som to este viac nepokaslal

jan84
26. aug 2016

@lukamka varim operiem poupratujem... co sa da viac? Uz ani neviem...

puklica13
26. aug 2016

@jan84 uprimne..mna by taketo tanceky veru nebavili..ja by som sa na to ...mna teda nejake doprosovanie nikdy nebavilo.
Mam dobreho kamarata..22 rokpv zenaty..on ked mi hovoril co vsetko musel obcas vykonat aby mohol potom zasunut...no nechapala som..jeho zene stacilo ze kupil paradajky ktore boli prilis tvrde/makke a mesiac mal tichu domacnost...na jeho mieste by som ja osobne toto tak dlho nevydrzala..ciste peklo

lukamka
27. aug 2016

@jan84 hmmm tak problém je asi v jej sebavedomí... Nemala ťažký pôrod? Nemá boľavé jazvy, alebo stále viac kíl než by chcela? Skús ju začať chváliť a občas hod kompliment, kua neexistuje žeby zdravá žena nemala chuť sa občas poľubkat :/

jan84
27. aug 2016

@puklica13 mnooo clovek to ma niekedy moc taske... 🙂

jan84
27. aug 2016

@lukamka do 10 min. Bola mala na svete.
Skusam....uvidim ci to prinesie ovocie

papricka33
27. aug 2016

@kuti klobuk dole! To sa len tak nevidi co chces urobit pre svoju zenu 😵

andrea400
27. aug 2016

zaujimava tema to by aj mna zaujimalo 🙂

kuti
29. aug 2016

Je to čistý egoizmus 🙂 chcem iba naspäť manželelkyne pôvodné libido. .....

kuti
29. aug 2016

@andrea400 na túto tému by som potreboval nejaké osobné skúsenosti, od obyčajných ľudí . Urológovia o tom píšu A hovoria až príliš v ružovom .

mokion
autor
30. aug 2016

@sardinka335 - nezamyslala som sa nad tym, kym sme spolu nezili. Akosi mi nenapadlo,ze ked budeme spolu a sami, ze to moze byt aj menej ako raz za 2 tyzdne. Prve roky som mu to vyhadzovala na oci, skumala a patrala, lebo som to nechapala a az postupom casu som sa s tym vyrovnala. Urcite za mnou neprisiel so slovami: pocuvaj, nie som sex.zalozeny a necakaj sex castejsie ako raz do mesiaca. 😒

mokion
autor
30. aug 2016

@papricka33 - to ten moj by urcite siel za sexuologom 😀, nechodi ani k zubarovi. On nema problem, on nechce, aby chcel 🙂. Ano, nejake pripravky typu kotvicnik bral, aj zaberalo,tak extremne spokojny si pomadlil ruky, vzal uterak a hajde do posilky. Cely vecer pochvaloval ako vela vladal a fajne si zavicil. 😝

mokion
autor
30. aug 2016

@puklica13 - ja tiez, nastastie uz len sporadicky.

papricka33
30. aug 2016

@jan84 minule som kdesi zachytila, že statisticky sa viac rozchádzajú páry, kde muž pomáha v domácnosti. Osobne si tiež myslím, že to zas netreba preháňať. Väčšinou je problém niekde inde. Poznám nejeden prípad, keď chlap, ktorý sa išiel potrhať skončil s parohami :-/