Ako často máte sex?
Som viac ako 3 roky vydata, mame niekolkomesacne dieta, vsetko je dobre, len sex. zivot pokrivkava. Manzel nema chut na sex. Za posledne 4 mesiace sme mali sex 2-krat. Ja by som chcela aj castejsie, ale on vacsinou po veceroch pracuje a/alebo je unaveny. Ako je to u vas?
@mokion vieš čo, ale to fakt nie je normálne ☹ ja nejako neataviam život na sexe, niekedy je človek fakt utahany zo všetkého... ale jeden zdravý chlap v žeby nemal chuť. Neriešil to si sexuológom? Možno by mohol začať trochu cvičiť, posilňovať, trochu mu to môže naštartovať testosterón... veď je to taká škoda ☹ takí mladí ľudia a tak sa ochudobňujú o také príjemné veci.
@jan84 počuj a nezmenila náhodou tá tvoja antiku ???? Lebo u nás sa niečo také prihodilo .. v skratke . cca 5 rokov super , potom sme sa rozhodli pre dieťa , vysadila , a to už len bola jazda fúúúú . Ale ako sa nám narodil syn tak nasadila opäť antiku a išlo to dolu z kopca .. tak skúsila inú , potom dobre ale po čase tiež útlm. Jéj sestra , švagriná , hovorí to isté že ak berie antiku tak na sex ani nepomyslí ..... my to máme tak dva ,tri krát do týždňa ale vidím že si to tak neužíva a iniciátor som iba ja.. Preto to chcem zmeniť a chystám sa na vazektómiu .. nech tie chemikálie nemusí do seba dávať ... OZAJ DÁMY !!!!! Má niektorá skúsenosti s manželom po vazektómii ???
tým, že je môj 10mesačný syn tak energický, nie je čas na viete čo... a ak náhodou cez víkend alebo večer spí, tak si to stejne neužijem, lebo som v napätí, že sa čoskoro zobudí a myslela som aj na to, že nechať malého u rodičov a ísť domov s manželom na nejakú hodinku-dve, ale nevyzeralo by to blbo?
@anjika42 tak nechaj maleho u rodicov s tym, ze idete nieco obzriet do obchodu, a ze si to chcete v klude bez maleho prejst. Napr. koberec alebo nieco a kupit nemusite 😀 😀 😀
@anjika42 tak si mozes ist pozriet topanky, alebo nieco ine... porozmyslajte
Alebo k lekarovi mozes ist "akoze "na preven. prehliadku a manzel Ta tam dovezie...
Ved to cosi vymyslite
@barcelona94901 neviem s cim prekvspit uz... musim porozmyslat aby som to este viac nepokaslal
@jan84 uprimne..mna by taketo tanceky veru nebavili..ja by som sa na to ...mna teda nejake doprosovanie nikdy nebavilo.
Mam dobreho kamarata..22 rokpv zenaty..on ked mi hovoril co vsetko musel obcas vykonat aby mohol potom zasunut...no nechapala som..jeho zene stacilo ze kupil paradajky ktore boli prilis tvrde/makke a mesiac mal tichu domacnost...na jeho mieste by som ja osobne toto tak dlho nevydrzala..ciste peklo
@sardinka335 - nezamyslala som sa nad tym, kym sme spolu nezili. Akosi mi nenapadlo,ze ked budeme spolu a sami, ze to moze byt aj menej ako raz za 2 tyzdne. Prve roky som mu to vyhadzovala na oci, skumala a patrala, lebo som to nechapala a az postupom casu som sa s tym vyrovnala. Urcite za mnou neprisiel so slovami: pocuvaj, nie som sex.zalozeny a necakaj sex castejsie ako raz do mesiaca. 😒
@papricka33 - to ten moj by urcite siel za sexuologom 😀, nechodi ani k zubarovi. On nema problem, on nechce, aby chcel 🙂. Ano, nejake pripravky typu kotvicnik bral, aj zaberalo,tak extremne spokojny si pomadlil ruky, vzal uterak a hajde do posilky. Cely vecer pochvaloval ako vela vladal a fajne si zavicil. 😝
@jan84 minule som kdesi zachytila, že statisticky sa viac rozchádzajú páry, kde muž pomáha v domácnosti. Osobne si tiež myslím, že to zas netreba preháňať. Väčšinou je problém niekde inde. Poznám nejeden prípad, keď chlap, ktorý sa išiel potrhať skončil s parohami :-/

@mokion pozri...vedela si, ze to nie je ziadny Casanova...takže to čo prezivaš sa asi dalo čakať. Vekom to tiež ide skor dole vodou (samozrejme čest vynimkám) frekvencia stykov sa znižuje, takze to ze nema zaujem nie je ničím prekvapivým.