icon

Ako nájsť čas pre seba ako matka?

28. feb 2025

Ahojte,potrebovala by som denne nejaký čas,kde sa môžem venovať svojim záľubám,myšlienkam a pod.Ako to niektoré zvládate,keď máte obmedzené možnosti pre psychohygienu.

koniarova
•
28. feb 2025

Zapriahnúť manžela a rodinu. 😂😂

autor
•
28. feb 2025

@koniarova 🤗áno,to tiež

jana_eyre_2
•
28. feb 2025

Človek si zvykne na všetko.. aj na to, že na seba moc času nemá.. ja viem že to nie je žiadna rada a dokonca ani dobrá, ale tak nejako to je.. 🥴

lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
terry658
•
Autor odpoveď zmazal
•
lucia13022023
•
28. feb 2025

Síce nemám obmedzené možnosti, ale to sa to, že sa stará aj muz rovnakým dielom ako ja. Obaja mame čas pre seba.

bolarazjedna
•
28. feb 2025

Ja si robím voľný čas, keď deti spia, na obed a potom večer po 9tej...ake este som na RD, keby chodím do práce, tak by to bolo zložitejšie

petamich
•
28. feb 2025

Kym som bola na rodicovskej, tak sme si regulerne striedali starostlivost - manzel prisiel z prace a preberal stafetu, takze som mala cas na seba. Odkedy som spat v praci cas mam hlavne, ked dieta zaspi, pripadne ked ho uspava manzel idem si zabehat a pod., obcas proste to davame na striedavu starostlivost, aby kazdy z nas mal priestor pre seba 🙂 ale samozrejme je ho menej ako pred dietatom

miriamzba
•
28. feb 2025

Ak to zistis, daj vedieť. Ja som doteraz na nič neprisla. Asi len počkat kým podrastu...? 🤔

eliska13
•
28. feb 2025

Keď poobede zaspia, večer.Nikdy som vtedy neupratovala, nevarila

cimage
•
28. feb 2025

Mne ked muz zoberie deti, ze odpocin si, tak co urobim? Cela natesena vylestim dom a uzivam si, ze ma nikto nevyrusuje a nikto mi nepobeha cerstvo umytu podlahu 🤦🏽‍♀️.

zuzinka888
•
28. feb 2025

Ja sa snazim domace prace urobit s dietatom formou hry ano trva to dlhsie ale aspon nemusim rozmyslat ako dieta cely den zabavit- potom ked spi mam volno. A jed pride manzel tak 1-2h opat. Takze da sa.

nikushka8
•
3. mar 2025

Vyuzivala som cas,ked deti spali. Ked presli na 1 spánok, bolo to krasnych 3,5h (nikdy by som ich nebudila,aby isli skor vecer spat, proste to bol cas len pre mna).