Ako prestať myslieť na rodičovské zlyhanie?
S priateľom sme od začiatku vedeli že chceme jedno dieťa ... Našťastie nám to vyslo na prvý krát a je to úžasná krásna slečna ❤️ a ďakujem bohu za ňu ❤️..Ako sa narodila bola dobre bábätko veľa spinkala papala nemala koliky nič, potom keď začala chodiť a trebalo sa jej venovať viacej nastal kameň úrazu , začali sme sa kôli nej veľmi hádať nikto sa jej nevládze venovať, nastastie veľmi pomáha moja mama ale veľmi ma mrzí že to takto dopadlo pred tehotenstvom som si rozprávala ako sa jej budeme venovať rozvíjať ju a nakoniec sa vôbec na to nehodime ....ako na to prestať myslieť a trápit sa preto ?
ako môžeš takto hovoriť o VLASTNOM dieťati?… nikto nevie aké je to mať dieťa kým ho nemal, to ťa ale neoprávňuje o ňom hovoriť ako o kuse nábytku… je to živá bytosť, tvoja krv, polovica teba, ktorú si si porodila a má len rok! potrebuje ťa celým svojim srdcom, ten malú človiečik ešte nevie čo je svet, je len na tebe a tvojom partnerovi, aby ste sa jej čo najviac venovali a užívali si s ňou jej detstvo, lebo sú to chvíle, ktoré vám už nikto nevráti… čo budeš robiť keď bude staršie? ako sa asi bude cítiť keď od teba nebude vidieť a cítiť lásku?… strašne mi je tvojho bábätka ľúto, zaslúži si mamu, ktorá ho nadovšetko miluje… a druha vec - to čo vidíš na instagrame je len pozlátko, ktoré influenceri chcu, aby ľudia videli… neukážu ti čo všetko musia obetovať, čo všetko je za tým spokojným dieťatkom a rodinou… začni používať rozum, vypni internet a venuj sa dieťaťu… ja mám 2,5 ročnú dcérku a dokážem pri nej aj pracovať, ale keď mala 1 rok venovala som sa len jej a domácnosti… jasné, že je to náročné, ale mysli na to, že to dieťa bolo vaše spoločne rozhodnutie, treba sa k tomu postaviť zodpovedne
@anonym_autor Máte na výber:Budete sa hádať, vzájomne obviňovať a budete nešťastní všetci, vrátane Vášho dieťatka, ktoré sa nepýtalo na svet,je tu z vášho rozhodnutia...alebo, obaja sa vzdáte svojho pohodlia a koníčkov na nejakú dobu a budete sa vzájomne podporovať, pomáhať a prioritou budú potreby dieťaťa.Casom bude starostlivosť menej náročná, dieťa stále viac samostatné... Niečo praktické: Variť stačí aj jednoduché jedlá, nie je potrebné stať pri sporáku dlhé hodiny.Nakup si môžete objednať, ušetríte čas.Obsluzit práčku môže aj partner.upratovanie je rýchle a efektívne, kým jeden rodič ide s dieťaťom von a druhý rýchlo povysáva, zotrie dlážku, prípadne si treba zaobstarať robotický vysávač aj s funkciou umývania . Kúpeľňu a toaletu je ideálne udržiavať priebežne,po použití umyjem, opláchnem.Vdaka tomu bude týždenné upratovanie rýchle a jednoduché.Skuste sa nastaviť tak,ze sa budete tešiť z každého pokroku vášho dieťaťa a nefnukat nad tým,ze o čo všetko ste prišli po jeho narodení.Mozno ste nezaregistrovali, ale je veľa jednorodicov, ktorí nemajú pomoc, všetko musia zvládnuť samy,vy máte výhodu, že ste dvaja
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tak tento svet speje do riadnej p*ci

@anonym_autor čiže keby vás prefackala realita hneď na začiatku- koliky, nespanie, nejedenie, nedajboh nejaká choroba/postihnutie, tak to dieťa skončí v babyboxe.