Ako presvedčiť partnera, ktorý nechce dieťa?
Ahojte
Ste tu skusene zeny aj starsie ako ja poradte ako ste presvedcili muzov ktori uz nechceli deti. Mne partner hovoril, ze sa budeme o dietati bavit ked budeme spolu dlhsie. teraz cez vikend mi povedal, ze dieta uz on nechce a dieta so mnou nebude. On je starsi odo mna ma 2 dcery z manzelstva. Ja deti nemam tykaju mi biologicke hodiny. Chcem uz dieta. Velmi ma zobralo, ze ma tak skaredo podlo oklamal. Nechce sa uz o tom ani rozpravat. Nie a hotovo. Moja mama sa mu snazila dohovorit skaredo na nu nakrical nech sa do toho nestara. Tak ona sa moze starat ved som jej dcera a trapi ju, ze sa trapim. A ona chce uz vnucatko. Neda sa s nim hovorit na tuto temu vobec. Keby ste radili, ze nejako ho oklamat tak neda sa. Milujeme sa vzdy len s kondomom a aj tak vzdy vytiahne. Velmi si dava pozor a vzdy si daval. Plakala som a prosila ho a on nechce. Velmi ma to boli, ze svojej manzelke deti urobil a mne nechce ani jedno. Myslim aj moja mama si mysli, ze to jeho starsia dcera ho presvedcila ona ho velmi ovplyvnuje ona je taka svina, ze ona mu to urcite povedala. Poradte mi som v koncoch.milujem ho je super otec chcem aj ja s nim dieta. Mam 33 rokov uz.
Chcela si byt jeho dceram ich druha mama? Tak si riadne naivna a hlupucka, nesedi mi vobec vek na tie prejavy, resp.myslim si, ze v 33 rokoch by mal byt clovek vyspelejsi ako co ty tu predvadzas.
Akoby si cele roky vyrastala na telenovelach zavreta doma a teraz mala prvy problem v zivote.
Na tomto chlapovi nie je nic super!
Huka po tvojej matke?
Nechce sa s tebou ani len bavit?
No, jasne ti dal najavo.. toto je cisto cierno-biela situacia a ma jedine riesenie, len ty zatvaras oci a ides samu seba presviedcat.
Respektuj seba a to co chces
Respektuj jeho, narovinu ti povedal, ze on nechce
Rozchod
Och prepac, ale strasne si hlupucka a tym tvojim "milujem ho".. milujes ho viac ako seba? Milujes ho voac ako deti, ktore by si mohla mat ale ON ICH NECHCE?
toto vobec nie je nefer, to ty sama si nefer k sebe samej, ale nasrata na dceru.. lebo ved tazko sa pozriet do zrkladla a rozhodovat za svoj vlastny zivot
Ty si to trosku otoc, kebyze mas 50 rokov dve velke dcery a nejaky 33 rocny zajac od teba chce dieta, isto by si hned isla rodit ze? Proste clovek v takom veku uz chce mat svaty pokoj a nie po nociach pocuvat detsky plac a riesit okakane plienky. Mal ti to povedat hned na zaciatku, tahal ta za nos uz len za toto by sa mi riadne sprotivil. Ale ty nie ty ho milujes az za hrob no tak si ostan s nim v tejto utopii, ale nechci tu pocut radu lebo ina rada ako akceptacia bezdetnosti alebo odchod NEEXISTUJE, tak to prosim ta uz pochop.
Autorka ja neviem akú radu čakáš 🤷♀️ ked raz niekto nechce dieťa, tak nechce. Môžeš sa aj na hlavu postaviť a odrážať sa s ušami. On je pevne rozhodnutý že dieťa už nechce. Čo aj plne chápem vzhľadom na jeho vek. My mame jedného syna, ďalšie dieťa nechcem. Keby ma aj neviem kto, neviem jak prehováral tak by som nechcela. Musíš sa s tým zmieriť že on už dieťa nechce, spoločne nebudete mat. Alebo sa s ním rozides a nájdeš si partnera ktorý bude chcieť mat deti. Iná rada neexistuje 🤷♀️
Toto je fakt na rozchod a úprimne, nechcela by som s 50tnikom dieťa. Môj muž má cez 50, nevyzerá na to a je v dobrej kondícii, ale neviem si predstaviť ja ani on, že by mal bábätko. Nočné vstávanie, choroby, neskôr škôlka, škola, krúžky, vozenie na krúžky... keď bol mladý, riešil všetko so nnou, teraz by som asi riešila sama. Skratka by nevládal. Učiť bicyklovať, učiť lyžovať, hrať tenis a pod. To boli hodiny denne strávené s dieťaťom športovou aktivitou, už by to nedával. Kedysi sme lyžovali 8:15 - 16:30, teraz dáme dve hodiny dopoludnia a máme dosť. A deti by tým pádom o dosť prišli...
Si mladá, zamiluješ sa ešte viac. Nebolo od tvojho priateľa fér, že ťa naťahoval a nechal ťa do neho sa zamilovať. Mám kamarátky, ktoré mali po rozvodoch mladších partnerov a od začiatku bolo jasné, že deti nechcú. Niektorí sa rozišli, Niektorí žijú spolu, ale ich mladí partneri vedia, že deti nebudú mať.
Čiže ak sa staršia dcéra rozhodne, že sa nasťahuje k oteckovi, lebo sa pohádala s mamou tak ty čo? kam pôjdeš? k mamičke s plačom? Neverím, že máš 33rokov 🙈
Pôsobíš ako totálne nenáročná žena. Presne takú ten 50tnik potrebuje. 😉 Pochop, že on naozajsky miloval len jednu - tú, za ktorú sa aj oženil, tú, s ktorou bol ochotný mať dve deti. Aký životný krok je ochotný spraviť pre Vás dvoch? Reálne sa zamysli a odpovedz si sama, či Ti stojí za to premrhať svoje najkrajšie roky života...
@fineta 50tnik potrebuje nekonfliktnú ženu, s ktorou bude zdielať svoje záujmy, sex, ale bude mať dostatok priestoru aj na oddych, relax a svoje súkromie. Proste žiadne hádky, konflikty, starostli navyše, nevyspaté noci, detský plač,
@ibatanecnica bolo to myslené tak, že nemá hrdosť a stačí jej vodenie za nos. V tom tá nenáročnosť.
Rad si dostala dosť a všetky sú o tom istom... Bud pochopíš, ze s nim dieťa mat nebudeš a ostaneš s nim bez deti alebo pochopíš, ze s nim dieťa mat nebudeš a pošleš ho teplých krajín a nájdeš si takého, s ktorým to dieťa budeš mat a postaví sa za teba a nebude hulakat na tvoju mamu(ktorá sa mimochodom naozaj do toho montovať nemá, aj keď to bolo myslene dobre) a nebude ta posielať k mame koli návšteve, píšeš, ze máš 33, ale moja 8,5 ročná dcéra má sa mi zdá viac rozumu... Zloz si ružové okuliare a zacni si vážiť samu seba a nenechaj so sebou zametat
@fineta tak áno, takto sa doprosovať o dieťa. Keď niekto raz nechce tak ho nechce. Nájdem si niekoho druhého. To fakt nie je že kúp mi topánky. Dieťa je záväzok na vééééľmi dlho. A on už v60 ke nechce riešiť pubertu dieťaťa
Neverím ze mas 33rokov.
Co tu vbc tahas mamu?
Skoda ze nechceš pochopiť, že strácas čas.
A keby ta miloval, nemusís v čase príchodu jeho dcér odchádzať k mame.
Nečítam všetky príspevky, ale ak nechce ho nijak nepresvedčís. Teraz vieš na com si a máš možnosť voľby co je pre teba viac, chlap alebo túžba po dieťati.
A teda pokiaľ by som žila s chlapom nikdy by som neodišla zo. Spoločného bytu len preto ze si to jeho dospelá dcéra nezela
A to ti vravím ako žena ktorá má dieťa so starším chlapom.
Po tom roku ťa spoznal a rozhodol sa, že deti s tebou nechce..potreboval len čas..
A dcéra je ,,rozumná,, nechce aby otec splodil ďalšieho dediča, s ktorým sa ona bude musieť deliť.. je to jeho rozhodnutie a ty mu môžeš povedať, že si nešťastná a že sa koli tomu s ním rozideš a uvidíš ako zareaguje.. ak ti zopakuje že nie, nikdy už, tak je to vybavené.. už rozhodnutie nezmení..
tam to máte dámy, tých vašich starších partnerov 😀 ja vas absolutne nechápem... je očividné, že rozumom neprekypuješ, keby si ho mala plus nejaký ten dôvtip, došlo by ti, že 48 ročný muž, rozvedeny, s dvomi detmi ti už v takmer 50 ke dieťa neurobí. ani ja by som už nechcela dieťa v jeho veku a plne ho chápem.
Pisala som to uz dom nie je nas spolocny bol to dom jeho a jeho manzelky po rozvode jej kupil byt a v dome zostal on. Obe jeho dcery tam maju detske izby v nich svoje veci neprespavaju casto lebo byvaju par km v meste. Zo zaciatku som v dome ostavala ale starsia dcera ma nema rada vzdy vyvolavala hlupe hadky on je na dcery extra citlivy vidi sa v nich na nich sa nemoze nic zle povedat. Nevadi mi,ze ked pridu idem k mame byva blizko a oni nechodia prespavat casto to nie ze kazdy vikend som prec kvoli nim. Deti nemam ale rozumiem tomu, ze pre rodica su deti na prvom mieste. On celu vinu z rozpadu manzelstva zobral na seba nepripusti moznost, ze jeho manzelke to vyhovovalo lebo uz s nim nechcela byt. Preto nim aj dcery a manzelka tak tocia urobi vsetko co chcu kupi vsetko co chcu mame program zaplateny welnes no rusi sa lebo niektora z dcer si nieco vymysli.nevadi mi to. On sa asi rok po rozvode s dcerami nestretaval nechceli sa s nim oni stretavat tak teraz pre ne urobi prve a posledne. Mladsej cez mesenger vysvetluje po veceroch matematiku so starsou rozprava o chlapcoch. Je vyborny otec a taky je maloktory muz. Neviem preco sa tu pisete ze mu robim matrac ved sme normalne vo vztahu on sa za mna nehanbi nezapiera ma pred ludmi. Neviem preco by som si mala zacat vazit samu seba to som nepochopila. On ma netyra nebije nezneuziva sexualne. Mame normalny rovnocenny vztah. Zenit sa nechce a ja tomu rozumiem ja sa netrham vydavat pre mna je spolocne dieta vacsi zavazok ako svadba. Urcite sa s nim kvoli tomu nerozidem som s nim stastna milujem ho. Este tomu dam cas a uvidi sa potom co dalej mozno si to on este premysli
Kolko si hovorila že maju jeho dcery rokov?
Dom jeho, deti nechce, 48 rocny meniť nič nebude ..ty musíš odísť keď prídu krasotinky..ty si tam vlastne nikto, prepáč dievča vzop sa, si mladá.
Tak muz, ktory uz deti ma, vacsinou uz deti s druhou zenou nechce, zacinat si s muzom, ktory je rozvedeny, alebo ma deti, tak z toho vzdy plynu same nevyhody.
Dievca preber sa!!! On si to nerozmysli a casom bude este starsi, cize bude mat vacsiu nechut na otcovstvo. Uz sa bude chystat na rolu dedka a nie cerstveho otecka. Si s nim stastna, ale budes stastna aj ked dieta mat nebudes? Je tu aj moznost, ze budes mat 45, nieco sa posere, budes bez super chlapa a bez dietata. Tvoj vlak uz odisiel a budes si hlavu buchat, ze si stracala cas
Ci sa ti to páči vyrovnaný vzťah nemáte ale ze vôbec. Keby mate vyrovnaný vzťah a keby ta tak miloval a si ta vážil neruší by kvôli tebe welnes, nemusela by si odchádzať k matke. Stal by pri tebe ako partnerke aj pred detmi
Mama sa nema čo starať do vasho vztahu, môže toho viac posrat ako pomôcť sorry za výraz. Ak mu ešte aj ona začne hucat do hlavy, tak už podstupi snáď aj vazektomiu 🤦. A ty namiesto toho aby si sa jej zalovala to pories s nim. Muž čo sa ťa nezastane ani pred dcérou, respektíve ma laxny postoj k jej úcte voči tebe a povie ti že nechce s tebou dieťa , tak ako pardon ale to je laska?
Tu nejde o to ,,ze ženiť sa nechce a podibne . Tu ide o to ,že by sa bez mihnutia oka vrátil k ex ,tak mi povedz ako ta ľúbi?! Keď stale mysli na to ,že koli nemu sa ich vzťah rozpadol ,asi ju má rád inak by toto bolo už dávno uzavreté ....naozaj ta neberie ako partnerku do života....
Keď vieš, že on by aj teraz po rokoch za ex utekal..tebe to nevadí?
Keby ex luskla prstom.. Odchádzaš z domu.. To je teda láska..
je uplne hrozne pre mna citat,ze ako ho presvedcit (uhovorit,dokonca z textu vyplyva,ze ak by bola moznost oklamat) mat dieta...to naozaj mat dieta a niekym kto o nho nestoji?akoby to bola vec
tiez ma celkom soklo,ze v tvojom veku mu dohovara tvoja mama...a myslim,ze ako on podla teba dava velmi na dcery a jedna je "svina" (pred nim sa asi neodvazis ju takto castovat),rovnako teba prilia ovplyvnuje mama,resp.riesi co by nemala

Škoda, že nechceš vidieť realitu, uteká ti čas aj možnosti stretnúť niekoho. Niekoho kto v tebe uvidí výnimočnú ženu, nebude ťa posielať preč z domu, vezme si ťa a bude sa tešiť na dieťa s tebou. Mala by si seba a svoje potreby postaviť na prvé miesto. Nehľadaj vinnikov svojho nešťastia, berie to energiu a zanecháva zlobu v duši. Ono iná cesta proste nie je a čím skôr to pochopiť, tým lepšie pre teba ❤️