icon

Ako presvedčiť partnera, ktorý nechce dieťa?

23. jan 2024

Ahojte
Ste tu skusene zeny aj starsie ako ja poradte ako ste presvedcili muzov ktori uz nechceli deti. Mne partner hovoril, ze sa budeme o dietati bavit ked budeme spolu dlhsie. teraz cez vikend mi povedal, ze dieta uz on nechce a dieta so mnou nebude. On je starsi odo mna ma 2 dcery z manzelstva. Ja deti nemam tykaju mi biologicke hodiny. Chcem uz dieta. Velmi ma zobralo, ze ma tak skaredo podlo oklamal. Nechce sa uz o tom ani rozpravat. Nie a hotovo. Moja mama sa mu snazila dohovorit skaredo na nu nakrical nech sa do toho nestara. Tak ona sa moze starat ved som jej dcera a trapi ju, ze sa trapim. A ona chce uz vnucatko. Neda sa s nim hovorit na tuto temu vobec. Keby ste radili, ze nejako ho oklamat tak neda sa. Milujeme sa vzdy len s kondomom a aj tak vzdy vytiahne. Velmi si dava pozor a vzdy si daval. Plakala som a prosila ho a on nechce. Velmi ma to boli, ze svojej manzelke deti urobil a mne nechce ani jedno. Myslim aj moja mama si mysli, ze to jeho starsia dcera ho presvedcila ona ho velmi ovplyvnuje ona je taka svina, ze ona mu to urcite povedala. Poradte mi som v koncoch.milujem ho je super otec chcem aj ja s nim dieta. Mam 33 rokov uz.

Strana
z7
zuzuliennka1
26. jan 2024

toto je vymyslene vsak? lebo taka hlupa chudera realne existovat nemoze🙈🙈🙈

fineta
26. jan 2024

@zuzuliennka1 všetko je možné... Všetko .. 🤷‍♀️

kassandra25
27. feb 2024

Vsetko ti uz popísali ženy, z praktickeho hladiska mu mozes tie kondomy dopredu napichat, ale ked to aj tak predtym vytiahne z teba a uplne vzdy, ty nemas ziadnu sancu otehotniet. Ja si nemyslim o vas, ze on teba lubi a ze pekne sa k tebe sprava. On teba ma iba z nejakych (docasnych) dovodov, sam nevie, kolko docasnost bude trvat, mozno kym sa da oficialne dokopy so svojou vyvolenou alebo sa nevrati ku tej ex, ked privolí. Alebo sa ta jednoducho nevie zbavit. Tolko vecí ti na nom nevadí, ani to, ze mal konflikt s tvojou matkou, kde teda aj na nu nakrical a uz hlbsie do svojej sprostosti siahat nechce a ponecháva ta na takejto úrovni a dúfa, ze snad sa jedneho dna uz zdekujes a vypadnes. On uz nevie, co ma viacej pre to spravit, uz pravidelne aj odchadzas prec z domu, ked sa tam objavia jeho dcery z prveho manzelstva, ty nie si v "rodine", ale zas nechce ísť na dno jeho hrubosti a chrapunstva smerom ku tebe, predsa len, spomenie si, ako sa snazis, ako ho znasas, jak sa ho drzis, to jediné mu na tebe lichotí, ze ty prezijes s ním a popri nom naozaj vsetko a zostavas s nim, ako si to on praje a vsetko je iba podla neho a vsetko sa toci a kruti iba podla neho. Ale ty mas moznost. Sa objavit tam, kde on je s dcerami, alebo prist do toho domu, ked tam má dcéry. On sice s tebou zije, ale vobec nic pre teba nezlavil. Nic ti neni ochotný dať. O nic sa podelit. Je skúpy. Ty nic nemáš. A navonok zial vsetko patrí jeho este bývalej manzelke. Vsetko prenechava jej. Aj jeho oci a pohlad, ktory nemoze a nepadne na teba, ked su unho pritomne tie dve dcéry. Mas moznost pichnut kondom, mas moznost prist necakane do domu alebo hocikde, kde bude s dcerami, mas moznost co? Ist s nim do jeho prace, na dovolenky, vylety, ku jeho rodine? Mas moznost sa aj vyjadrit dcere , atd a uvidiet, co by urobil. Mas moznost odíst, ked sa bude zle k tebe chovat. Si zial na úrovni jeho domácej - chyžnej v chyžke. Chcela si byt chyžná s odmenou - iba par slov tebe vobec nejako venovaných? Polahcujucu okolnost má ten chlap 48 a ze je to vek uz na moc nemat deti, ale teba konkretne ako jeho druzku a bez deti do toho vobec nezaratal, nepocita s tebou moc. Si len gazdiná a ked tak rozprava o tebe ; tak ta nazýva. Radim ti neodist prec , ked pridu dcery, alebo ked odides, ihned sa vrat a tam ostan. Byvas tam s nim a nie si v skole na internate. A ostatné; vrat mu to. Rev aj ty s jeho dcerou ako on s tv.mamou. vrat mu kazdy jeden jeho chybny krok. Nastav mu zrkadlo, pretoze on sa nesprava k tebe dobre, to si ibacty myslis.

kassandra25
27. feb 2024

Inak je vela takych partnerstiev, kde obaja su vonku z predoslych vztaho so zavazkami a zial prebiehajuci vztah nie to, co by malo byt. Ten partner este nedosnival z predosleho vztahu, jeho zivot sa ukoncil, plava v tragedii, obmedzuje toho pritomneho partnera sprostostami , co s nim je v sucasnosti a ta druha strana zasa hlada pomoc a chce mat ten vztah aspon ako-tak ku sebe nakloneny, hlada lasku u toho partnera. Obetuva dost veci, ale malo prichadza z druhej strany k nemu. Nejako sa to skoncit musí. Bud to si zacne ten clovek vazit samu seba a da mu pocit, ze héj, čo ty mozes......, alebo vycuvat odtial, u tej maminy sa dá uz ostat potom aj naveky a da sa najst si iného. A este jedna rada: never mu prílis. Vsetko, co povie = polopravda. Presne tak ako u teba, vsetko je v polopravde. A pracuj si na vlastnom zivote, tes sa, najdi si veci, ktorym sa tesis🙂))) nenechaj sa udupat.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
sulejmanka
27. jan 2025

Nehnevaj sa ale si strašne naivná. To čo píšeš, normálne dá krát čítam, či dobre vidím.
Tak ex sa s ním rozišla, “neprepáčila mu”, ako si napisala. A on si chudáčik pri tom dal urobiť oral, to nebola nevera podľa teba. A píšeš tiež že on je dobrý otec. No babkinu fujaru je dobrý otec. Keby bol dobrý otec, tak by si nemusela utekať k mame vždy keď prídu za ním jeho dcéry. Tie ta nerešpektujú aj vďaka tomu, že on im to dovolí. A to, že tvoja matka mu dohovarala, to si ani nezaslúži komentár. Si pre neho len naivka, handra , do ktorej si sem tam utrie svoj organ.

Strana
z7