Ako prežiť dni s malým dieťaťom s pokojom?
🪷 Otázka pre vás, milé mamy: Zaujímala by vás takáto téma na bezplatný webinár?
Zaujímala by vás takáto téma na bezplatný webinár?
💬 Webinár: Ako prežiť dni s malým dieťaťom s pokojom – bez chaosu a kriku
☕ Objavte jednoduchý rámec, ktorý vám pomôže zvládnuť viac – aj keď máte málo času, neustále prerušovania a dni plné povinností.
Má vám priniesť viac pokoja, rovnováhy a priestoru pre seba – bez výčitiek.
👉 Páčila by sa vám takáto téma na webinár?
@buduciotec ak by som mala mat webinar s niekym, kto používa AI a kopíruje sem cele jej odpovede, to sa už rovno poradím s AI o všetkom, čo chcem, kedy chcem a mám to zadarmo.
To že niektoré myšlienky sú tvoje je malo na to, aby som za to platila.
(Opýtaj sa jej, čo si o tom mysli ona? 😂)
@anonym_9d9105 Ďakujem, že ste napísali takto otvorene 🙏
Rozumiem vám – veľa webinárov je dnes povrchných a často chýba odbornosť, čo potom odradí aj tých, ktorým by to inak mohlo pomôcť.
Aby som lepšie pochopila, čo by malo pre vás hodnotu –
👉 ak by sa niekedy riešila téma s podporou odborníka (napr. učiteľky, ktorá má viac ako 9 rokov praxe s detmi) bola by pre vás zaujímavejšia?
Alebo vás skôr oslovuje, keď niekto zdieľa reálne skúsenosti rodiča z praxe?
@buduciotec tieto kecy ktoré píšeš sem a aj tie na tvoj "webinár" ti generuje AI, čo už aj priemerná užívateľka modrého koňa ako-tak zvládne. Takže si budeš musieť zarábať na niečom, čo bude z tvojej vlastnej hlavy a úsilia.
"My sa na to pozeráme trochu inak – chceme mamičkám ušetriť čas a energiu tým, že majú všetky hry, aktivity a podnety na jednom mieste." takže naozaj ide o nejakú platenú platformu, ktorú chcete prostredníctvom webinára odprezentovať. Tak to môžem povedať, že by som to vypla v momente ako by na to prišlo. Internet je plný materiálov zdarma, týmto témam sa venuje množstvo blogov, profilov a úprimne si neviem teda predstaviť akú pridanú hodnotu by ste vedeli ponúknuť, aby to stálo za moje peniaze. A keby som vedela, spravím to ja a nebudem vám tu robiť biznis plán.

@buduciotec nie nezaujíma ma to lebo prežiť dni v pokoji s malým dieťaťom sa jednoducho nedá. Nemám rada tieto všeobecné teoretické blbosti ktoré sa reálne do života nedajú preniesť.