icon

Ako zlepšiť manželstvo po narodení dieťaťa?

5. okt 2024

S manželom sme spolu 10 rokov, máme jedno malé dieťa.
Ja som bola jeho prvá žena v živote. Stretli sme sa keď sme mali 25. Ja som bola čerstvo po 8 ročnom vzťahu a nechcela som zase vhupnut do vzťahu.
najprv sme boli kamaráti, potom sa prvý x odvážil pobozkať prvé dievča ktoré sa mu páčilo. Teda mňa. Potom už sme sa dali dokopy, všetko bolo super, verila som že tento chlap si bude vážiť to že dostal konečne šancu na lásku a ja že som našla chlapa ktorý sa nebojí záväzkov. Tak sme sa roku a pol zasnúbili. Prvý sex mal tiež somnou a všetko klapalo. Rozumeli sme si, všímal si ma, objimal ma, prekvapoval ma, snažil sa
Ale ako tak idú roky všetko prestal robiť. Najmä od kedy máme dieťa to ide medzi nami dole vodou.
Už sme mali viac vážnych rozhovorov kde som vždy ja iniciator, on aj vidí že niečo je zle ale neurobí nič
Už je to viac ako rok čo sme spolu nespali.skrz všetky povinnosti, domácnosť, práca,dieťa, únavu a vyčerpanie, aj toho času je samozrejme menej, ale on sa už prestal snažiť o čokoľvek.
On mi aj povie že ho pritahujem, že v tom a v tom som mu prišla sexi, aj je vzruseny x krát, ale prvý nezačne nič. A keďže väčšinou ja som bola iniciátor chcela som nech aj on príde, nech konečne prvý začne on. Ale už rok prešiel a nič. Ma len blbé poznámky v rámci srandy a to je všetko.
My si už len dávame pusu pri príchode a odchode z domu a pred spaním.
Ja môžem okolo neho chodiť holá, môžem sa pekne obliecť a namaľovať, aj som schudla po pôrode na 58 kg, a on ma ani neschyti, nepobozka vášnivo.... Určite nemá milenku. Len akoby zlenivel a spohodlnel.
Ja túžim po láske a všetko čo k tomu patrí ale tu sa cítim ako babka po 80 tke :(
Čo z takým mužom mám robiť?

Strana
z2
autor
6. okt 2024

@komplikovana jasne povedala, aj napisala, on mi povie že aj jemu to chýba ale neurobí nič. On nie že nechce že keby prídem za ním od ma neodmietne, ale prestal sa snažiť vyvíjať aktivitu. že sám od seba mi dať pusu ( občas) alebo sám od seba ma pohladkať, objať, capnúť po zadku, povedať mi že som krásna, alebo sexi, alebo že pekne vyzeram v niečom pristane mi to ( keď ideme na svadbu a som pekne upravená oblečená). Už do neho občas rýpem že či nie je na chlapov...ale toto viem že určite nie je lebo sex si somnou vždy užíval a hovoril mi to. Len ja neviem buď už stereotyp na neho doľahol, alebo nuda, alebo som sa mu možno ja zunovala a som pre neho nudná keď ma aj vidí nahú že ani neskočí po mne nič. ...

zuzanapjat
6. okt 2024

takže on má erekciu keď ťa masíruje, ale aj tak nespraví prvý krok? a ty.... tiež nie? tak ešte raz... v minulosti si ho viackrát odmietla kvôli vyčerpanosti, únave, menštruácii, migréne, alebo nebol odmietaný? Pretože mne príde divné, aby žena nemala sex ROK len preto, že manžel nespraví prvý krok...... skôr či ti nezačína zrazu vadiť, že stratil záujem, ale sex ti ten rok 2x nechýbal.

beata_k
6. okt 2024

@betulinka1 Mylis si pojmy. Muz bez sexu vydrzi x rokov. Bez toho aby si vyprazdnil semenniky, tak max par dni. Vyslovene sex v pravom zmysle nepotrebuje. Potrebuje z biologickeho hladiska vyprazdnit semenniky, ale k tomu sex nepotrebuje, vystaci si aj sam.

betulinka1
6. okt 2024

@beata_k ale ktory normalny chlap si to rok robi sam, ked ma doma zenu?!

beata_k
6. okt 2024

@betulinka1 Tam je viac problemov, nez sex. A muzi tiez nie su stroje aby to zasuvali bez ohladu na atmosferu doma. Radsej si pomozu sami a nemusia sa nikomu prosit a navodzovat prijemnu atmosferu.

natuliatko777
14. okt 2024

A chlap je viac ako dieta ?? Ty si ako moja sialena kamoska aj ta si s chlapom robi deti len aby si ho udrzala a u mna je proste chudera

Strana
z2