icon

Ako zvládnuť urážky od blízkeho v šestonedelí?

19. nov 2023

Ako by ste zvládali keby vám váš blízky priatel v šestonedelí začne nadávať do j*bnutých, že ste svoje dieťa dávali na internet už z pôrodnice a že ste decko, ktoré vychováva decko? Plus sa vám vysmieval, že aké šestonedelie… že som proste je*nutá a mám sa pozrieť čo robím. Touto správou ma úplne položil, nebola som schopná sa o dieťa včera postarať, bez pomoci by som to nezvládla a ani mlieko mi netieklo… pohltila ma silná depresia, celý deň som preplakala a chce sa mi aj teraz. Najradšej by som niekam utiekla a už sa nevrátila. Cítim sa totálne zlomená, ponížená a ako zlá matka. Bojím sa, že vážne starostlivosť nezvládnem…

Strana
z2
olimuc
19. nov 2023

Tak nie je co riesit, je to blb. Asi ho stve nieco ine… robil si nadeje alebo sa mu s partnerkou nedari? Ale trapit ta to nemusi

stanislavicenka
19. nov 2023

@autorka takeho nechutneho cloveka by som sa zbavila. to nie je kamarat.
Ty musis v seba verit. Teraz si zranitelna, je ine vypocut si nazor nieoho, ako urazky od niekoho. Mrzi ma to

thereisabear
19. nov 2023

Skús sa sústrediť na dieťa, to by mala byť tvoja priorita. Nie nejaké zosypávanie kvôli hlupákovi. Či chceš aby mal pravdu? Dokáž mu, že sa mýli. A ak sa tešíš z fotiek, pošli ich radšej starým rodičom alebo kamoške.

zuzinka888
19. nov 2023

👏👏 ano toto je tvoj nazor. A povedala si ho aj " blizkemu priatelovi" alebo iba tu. Mne krby toto oovedal blizky priatel- uz by bol " cudzinec".

0silvia0
19. nov 2023

Preco sa vobec zaoberas debilmi? Nechapem ako ta moze rozhodit vadny kus cloveka.

domkakvet
19. nov 2023

Kto to vlastne je, otec dietata, ci tvoj novy priatel, alebo len kamarat?

kamatopo
19. nov 2023

Tak toto by si dovolil len raz a len na chvíľku. To čo by som mu ja odpovedala by si za klobúk nedal a tým by to bolo to posledné čo by odo mňa v živote počul. Tvoje dieťa,tvoje rozhodnutie,tvoja zodpovednosť. To čo je za priateľa,že si dovolí niečo takéto skritizovať? A ešte tak ostro a vulgárne? To čo si do života pustíš je len na tebe..

liv1
19. nov 2023

Asi sa staras o babatko sama a nema ta kto podporit. Takze chapem ze ta to rozhodilo. Aj keby si pridala 100 fotiek denne, je to tvoja vec. Ako blizky priatel ti moze napisat, poradit, “Pocuj je uz toho vela, nechces radsej pridavat fotky sukromne?” atd. Ale blizky priatel sa takto nechova, nikdy este raz NIKDY by som nikomu nedovolila povedat mi slovo ako jebn.ta, uz nikdy nikdy viac by som s nim neprehovorila. Napisala by som mu spravu, kde by som ho do takych teplych krajin poslala ze az. (Nie nadavky, ale poriadne pod kozu) a ihned zablokovala, aby uz nemohol odpovedat.
Nemozes nechat, aby jeden clovek ovplyvnoval teba tak, ze si uplne dole a dokonca sa nevies postarat o seba/dieta. Buduj na svojom sebavedomi, svojej hodnote, uc sa odolavat nazorom druhych ludi, aby ta neovplyvnovalo co si kto mysli.
Ten clovek je cisty uboziak, uplny nikto. Lebo ani posledny chudak mamicke v sestonedeli, ani nikdy inokedy taketo veci nenapise.
Drz sa, spamataj sa, pracuj na sebe. Si ta najlepsia mama pre svoje dieta. Takze blahozelam k babatku, nech ste zdravi a uzivaj si to 😉

sergejj
20. nov 2023

1) davat na internet narodene dieta je hlupe. Take fotky tam vobec nemaju co robit. Preco to robis? Rodine ho posli na mail , whatsup atd. V tomto ma priatel pravdu.
2) povedal to ako chrapun, ale ocividne ma pravdu

h2
20. nov 2023

Blízky priateľ by už nebol ani blízky, ani priateľ.

zooeynka
20. nov 2023

Ak nie je otec dietata tak preco to riesi? Nejaky trpak co dufal ze ta pretiahne ale nejaky sikovnejsi ho predbehol a on si teraz riesi na tebe svoj komplex

h2
20. nov 2023

@sergejj Je jej vec, čo tam dá, bol to len nejaký kamarát, nie otec dieťaťa. Jedine ten by ešte mal do toho čo hovoriť, nie nejaký kamoš.

sergejj
21. nov 2023

@h2 jej rodinny priatel napisal svoj nazor. To sa snad v demokracii moze. 😉 nehovor o tom ze ma pravdu s tymi fotkami.

h2
21. nov 2023

@sergejj Ale nie je to jeho vec. Na názor má právo, ale snáď aj to sa dá povedať normálne a nie, že je jebnutá. Tu si pozri na stene, koľko je tu denne fotiek bábätiek, voľbe dostupných každému. Je to jej dieťa, jej voľba.

Strana
z2