icon

Aktivita pre matku na materskej

28. mar 2022

Čaute, poraďte nejaku aktivitu pre matku na materskej aby sa nescvokla. Mojej žene začína asi šibať z toho už..je ale teraz tehotná, takže žiadny aerobik a podobne cvičenia nie sú v kurze. Niečo kde bude s ľuďmi, ale bez dieťaťa zároveň, aby si oddýchla, niečo poobede. Dajte tipy, dik.

sirka9
28. mar 2022

nech ide plavat 😁

mima1
28. mar 2022

Plavanie,kava s kamoskami,nakupovanie s tvojou kreditkou

7lenka11
28. mar 2022

závisí od toho, akú aktivitu hľadáš.. ja by som určite išla do jazykov.. nejaká jazykovka a osobná výučba, dá sa tam stretnúť veľa nových ľudí a navyše mnohé jazykovky robia aj neformálny program, napr. večerné posedenia, filmový klub atď
potom sú zaujímavé rôzne aktivity ako workshop o kváskovaní, kurzy maľovania, ručné práce, alebo aj dobrovoľníctvo rôzneho charakteru
prípadne joga alebo cvičenie pre tehotné?
ak to má byť len o oddychu, tak ju pošli na dvojhodinový wellness s kamoškou.. ak to má, samozrejme, od doktora povolené

ddaassuullaa
28. mar 2022

V prvom rade musi chciet ona, tazko radit, ked ju clovek nepozna. Ty ju urcite poznas najlepsie. Vezmi po prichode z prace na prechadzku niekam do parku, vsetko kvitne, cvrlikaju vtaky, spravte si foto. Ako tehotna sa unavi rychlejsie aj pri beznej chodzi a mala by nabrat endorfiny. Mne doma tiez hrabalo, ked ma donutila dr ostat na materskej 6 tyzdnov pred predpokladanym terminom porodu, lebo je to povinne. Zdrava zena, len trosku tehotna aby sedela doma na riti mesiac a pol? Ved ja som nebola chora, iba tehotna...a prenasala som.2 tyzdne, skoro som zosalela za tie 2 mesiace. Tak som dooobeda zacala chodit na prechadzky pesi sama....a vies ako to dopadlo? Vzdy som nejakou "nahodou" skoncila v praci, medzi kolegami, co bolo cca 6 km.pesi. nazad som.s.tym bruchom uz mala problem docvachtat sa aj na bus, bola som.ako tulen😂 moj muz pochopil velmi rychlo, ze ma bude proste chodit brat z "prechadzky" a takto to fungovalo ako hodinky😁

aliaray1
28. mar 2022

@ddaassuullaa toto je supeeeeer, sa usmievam ako to citam 😁👍🌷

Skoda, ze ja som bola dost rizikova a doma pocas tvrdeho lockdownu 3 mes.PN a len vychadzky.
Mne sa dalo ist so psom, strikovat, vela kecat s kamoskami, kamosmi a samoska rodinou, nakupovanie veciciek a vybavy...
Presne ako u teba, u mna najtazsie bolo sa zmierit s tym, ze uz nemakam a zrazu doma. Do dnes s tym mam problem a tak ked niekto z okolia potrebuje poradenstvo, papiere atd, s radostou to spravim a dobrovolnicim 😁.
Prestat v praci bol taky sok, ze ma mrle zrali, ale zabavu som si teda nasla a to bola zima, november, lockdown, vsetko zatvorene...

ddaassuullaa
28. mar 2022

@aliaray1 jasne, ked je rizikove, to je iny pripad. Ale ja som bola uplne fit, ziadne problemy, mne sa ani nechcelo verit, ze som tehotna, len tucna🤣 Radsej ma mali nechat v praci, lebo prve 2 tyzdne som sa uplne opustala, citila som sa doslova odstrcena strasne nepotrebna. Az kym.som sa nevybrala na prechadzku k rieke, presla.cez most, centrum....a ved uz skocim, ci ma nepotrebuju.a na pokec😁