Bez sexu od splodenia syna
Ahojte 🙂
Neviem či sa idem vyzalovat, posťažovať ale chcem to zo seba dostať von a zaujíma ma či niekto prežíva to isté 🙂
Máme s manželom 8 mesačného syna a sex sme mali posledný krát práve pri jeho splodeni 😀 syn bol plánovaný. Keď som mužovi oznámila tehotenstvo samozrejme sa potešil, boli sme radi podaril sa na druhý pokus 🙂 lenže, odvtedy somnou muž odmietal spávať.. ja by som aj ale on jednoducho nie, že sa boji aby mi nejako neublížil.. nešlo tam o nič iné že by som ho už nepritahovala alebo čo počas tehotenstva som sa okrem väčšieho bruška nijako nezmenila 😀 hovorím si ok, však vydržíme možno má pravdu aby sa niečo naozaj nestalo pritom tehotenstvo som mala úplne bezproblémové 🙂 ale bola som celých 9 mesiacov trošku ustrachana a zbytočne som nad všetkým rozmýšľala a on o Tom vedel 🙂
Prišiel deň D, syn sa narodil a naša abstinencia stále pokračovala.. šestonedelie samozrejme nič to sa ani nedalo, vtedy ani nepadlo slovo o sexe. No po pôrode som už dobrých 8 mesiacov a stále to pokračuje. Už sme momentálne vo fáze že muž chce ale zase to hasne u mňa.. ide o to, že aj keď som už zospodu úplne zahojena mám voči tomu akýsi blok 😬😬 boli ma už len zavedenie tampónu počas menštruačie ☹️ tak som po 10tich rokoch vymenila tampóny za vložky a to som povedala že vložku si na seba nikdy v živote nedam.. gynekologicke som to hovorila pretože som zatinala zuby aj u nej keď ma vyšetrovala ale vraj je tam všetko ok 🙂 proste je to teraz zas u mňa to odmietanie a manžel už prosika.. jednoducho na to nemám ani najmenšiu chuť.. neviem či hormóny lebo kojim alebo čo... 🤷🤷
Mali ste to niektorá podobne? Zmení sa to niekedy? 😀
Možno ide len o poruchu zo strany psychiky vplyvom čoho sa ti zablokujú svaly tam dole. Volá sa to vaginizmus. Môže sa vyskytnúť napríklad po pôrode a pod. Najmä ak máš nejaký vnútorný blok, tak je pravdepodobne, že tým naozaj trpis. Avšak môže to byť aj zle zasite, každopádne nevieme, aké veľké zranenie si mala. Ak bolo malé, tak nepredpokladám, že by došlo k nejakým záväzným zmenám. Ale treba to dať určite skontrolovať lekárovi. Avšak skôr sa mi vidí, že máš psychický blok. 🙂
Keď sme začínali so sexom po pôrode, tiež ma to veľmi bolelo, mala som pocit ako keby ma dr až veľmi zašil.. asi prvé tri razy mi to nebolo prijemné ale potom sa to samo od seba zlepšilo 🙂 a už je to v pohode úplne.. tak asi šesť mesiacov po pôrode to už bolo fajn. Skús sa prekonať, použite vela lubrikantu a ja myslím že sa to zlepší 🙂 zvlášť keď ti dr povedala že tam dole je všetko Ok.
Snáď nepríjemné zavazdanie tampona...a vyšetrenie.. nechceš porovnávať so sexom z mužom kedy sa uvoľniš a všetko ide pekne ľahko...
Ako vážne niektoré ženy si za to môžu samé keď si chlap nájde bokovku 🙄
Samo sa to nezmeni, musis s tym nieco spravit, ak nechcete do dochodku zit vedla seba ako dvaja spolubyvajuci. Skusat, naladit sa,...
My sme počas tehotenstva sex nemali a skúšali sme 3 mesiace po pôrode. Prvý raz som to hneď vzdala, čo má to tak bolelo, ale postupom času to bolo čím ďalej tým lepšie.
Snáď nie je masochista, že ti ho tam vrazí nasucho.
Treba sa uvoľniť, použiť lubrikačný gél. A prestať, keď to nejde. Skúšať pomaly.
Tampón a gynekológ sa nedá porovnať s rozkošou 😃
Treba to podľa mňa skúšať pomaličky, tie prvé razy to aj mňa bolelo, ale postupne sa to zlepšovalo.
Aj ja som mala akysi blok. Zopar krat som to nejak prekusla a bolo to uz ok. ;)
Nezažila som nič podobné, ale si myslím že ešte párkrát bude prosiť, potom to bude sám robiť- čo aj doteraz a keď nájde bútlavú vŕbu a tá naskočí, už ťa potrebovať nebude...
Podla mna je problem v psychike, ale mozno je to scasti aj fyzicky problem. Prvy krat sme mali sex 3 mes. Po porode a teda bolelo to poriadne. Potom mesiac pauza a zase... Postupne to bolo stale lepsie a lepsie... Az po roku to bolo az ako predtym. Potrebuje to cas a cvik. Aj ked to boli.
Ono to treba tam dole opat poroztahovat ,ja som mala bolestivy sex asi 3 mesiace kedze som bola vselijak pozasivana ale to prezijes ,mozno to u teba bude menej a chlap to pochopi a bude jemnejsi ..len ste velmi dlho abstinovali 🤐 to aj tolko vydrzal? Ja neviem ved pokial si mala bezproblemove tehotenstvo tak ste mohli kludne mat sex ..
tak ja zasa použijem môj obľúbený a pravdivý výrok:
keď sex v manželstve funguje, tvorí 60 percent vzťahu
ak nefunguje, tvorí 90 percent.
jedného pekného dňa si všimneš, že sa začal chovať inak a to už môžeš tušiť, že chlapec si chodí pre potešenie inde. a vtedy sa ale nehnevaj naňho, ale na seba.
prosím Ťa, takmer všetky, čo sme tu sme porodili dieťa. či cisárskym, či vaginálne (ja vaginálne 2x) sexuálne fungujeme ďalej. áno, tie prvé styky po pôrode neboli ako z 50 odtieňov sivej, ale potom sa to rozbehlo a postupne sme začali normalne fungovať ako pred pôrodom. lebo to bola práca nás oboch.
ak to nemás usporíadané psychicky, že si porodila vaginálne a bojiš sa, navštív terapeutku alebo psychológa.

Nuz chudak muz uprimne, hadam sa drzis pravidla - ruky a usta mam zdrave... co sa tyka toho, ze ta mozno dole zle zasili alebo si mala nejake poranenia, ked tvoj lekar nepomohol, skus ineho, mozno pomoze, Po porode nemas mat taku dlhu dobu ziadne bolesti pri vkladani tamponu, ved to je male, uzke, co potom sex... bude to treba dat do poriadku, nech je problem akykolvek. Ak sa bojis bolesti, nikdy sa pri sexe neuvolnis a nebudes na neho tesit a tym padom nebude chut... ale ten sex k normalnemu vztahu proste patri...