Často myslím na to, aké bolo super byť ešte slobodná
Mám 2 malé deti a manžela s ktorým som 14 rokov. Mám 39 rokov a často myslim na to aké to bolo skvelé keď som bola slobodná. Je mi ľúto že už zrejme nezažijem randenie s novým chalanom, diskotéky s kamoškami v časoch keď sme nikoho nemali, také to príjemné napätie, motýle v bruchu a pod. Mám pocit ako by mi ušiel vlak. Ubehlo to tak rýchlo a zrazu je tu nová generácia ktorej nerozumiem a tak veľmi im závidím ich mladosť a voľnosť. Je mi ľúto že som necestovala viac a neskúšala rôzne veci keď som ešte nemala deti. Neviem či je problém vo vzťahu s manželom, alebo v tom že máme malé deti a mám minimum času pre seba, no niekedy si aj poplačem lebo mi je ľúto že to tak rýchlo ubehlo a ja zrazu musí byť tá zodpovedná. Mávate aj vy podobné pocity?
To nevadi, ze si sa nenasla, neboj sa kazda co ma dve deti sa v tom nenasla...len ta co ma 3 a viac deti to tak bavi ze rada je tehotna, rada koji, a rada vnoci vstava😄😄😄take obdivujem...neboj sa prejde to...ked je to tak skus dat dieta mladsie do jasliciek a je to...nikomunic nevysvetluj, a akbude mat manzel porblem, tak nechje s detmi on doma. Nech sa paci.
@lala123 ja ani ulohy este neriesim, ak neratam nejaky ten projekt kazde 2 tyzdne, ale mam 4 rocnu a 10 mesacneho, pracu na plny uvazok a veru na nejake motyliky v brusku nie je kedy mysliet. Len na spanok 😂😂
Presne aj ja mávam tieto pocity.
No je to len obdobie. Deti za chvíľu vyrastú, pôjdu do škôlky/školy, ty do práce a budeš sa cítiť lepšie, aj keď roboty ti pribudne. Ja mám 45, deti 6, 11 a 22 a nič mi nechýba. Za mladi som cestovala veľmi veľa, pobehala zábavy, diskotéky. S deťmi takisto sme dačo precestovali. Keď potrebuješ, tak si dopraj čas pre seba aj teraz. Manžela popros, nech deti postráži alebo opatrovateľku zaplať. Ty choď robiť, čo ťa baví. Nemusíš čakať, dá sa všetko, keď sa chce.
Ja mám toto iste... len ja mám 30 a s mojim som od mojich 16tich😅 maleho som mala v 20tich čiže užiť som si nestihla absolútne nič. Mala ma teraz 2 ale mám pocit, že začínam konečne zit😅chodím na kavu s kamoškami, včera sme boli dokonca na diskotéke lebo sestra oslavovala... skôr ma trapi to, že s mužom nerobíme nič spolu. Akokeby sme sa len striedali pri deťoch... sami sme neboli nikdy nikde napríklad že na víkend občas divadlo ale tak to rýchlo utekame domov k deťom🤷🏽♀️
Ano, obcas ano. Ale zaroven viem, ze som viedla vlastne taky istym sposobom nudny, prazdny zivot.
Viem, ze lasky a tak, to uz nebude, ale.pomaha mi, ked si ideme s dakym sadnut, teambuildingy a tak.
Podľa mňa pre to, že nás deti vo veku 5 a 2 rokov. Ja mám 7 a 3 a tiež mám práve ten pocit, že to bolo akurát dosť veľa zo života, kedy 90% myšlienok patrilo deťom a pamätám si, že v tých 2,5 rokoch mladšieho to bolo také, že práve dosť na psychiku, toľko času s malými deťmi a ich mentalitou. Proste, že chýba trochu ten intelektuálny, kultúrny, zábavný a neviem aký element. Teraz už svitá na lepšie časy, o taký rok, dva si už nájdeš viac času pre seba. Ja mám teraz viac priestoru pre svoje dospelé ja ako vo veku tvojich detí. Takže to nie je veľmi ďaleko. Ja si strašne užívam, že sú trochu starší. Hlavné je, v takomto rozpoložení neotehotniet znovu, až kým sa človek nenesyti tej novej čiastočnej slobody... Alebo už ani nikdy 🤣
snáď to nevyznelo negativne, lebo nemenila by som za pôvodný život nikdy, len chcem trochu viac pôvodného života do tohto života

Neviem ale myslím si, že nie si naplnená hlavne v partnerskom vzťahu. Deti ti stále môže niekto na chvíľu postrážiť a zase nie sú to novorodenci a ty si vieš uchmatnúť čas pre seba. Ver mi , teraz nedávno sme boli s kamoškami ná vino a v bare na disce a ako poflirtovali sme ale všetky sme skonštatovali, že toto by sa nám už nechcelo absolvovať každý piatok ( teda byt v tomto veku slobodne a hľadať si niekoho) . Aj keď je pravda, že v tomto veku by sme asi ani nič normálne v našim veku v tom bare nenašli😂dohodni sa s mužom a nájdi si niečo svoje čo ta baví a skúste popracovať na svojom vzťahu. Možno potom budeš spokojná. Alebo chod do roboty a keď staršie dieťa bude už v škole a budeš musieť riešiť ešte aj úlohy a krúžky tak ti garantujem , že na take úvahy ani nebudeš mat čas😂