icon

Chcem ďalšie dieťa, ale manžel nesúhlasí

14. sep 2025

Ahojte mám už 2 detičky chcela by som ešte jedno ale manžel už nechce .. bývame so svokrovcami ktorý nám do všetkého kecajú .. prerábame si podkrovie, kde sa potom presťahujete ..
no ja mám taký vnútorný pocit mať ešte jedno bábätko .. viem že by to bolo náročné ale manžel o tom nechce ani počuť.. :(

Strana
z6
maranta_leuconeura
14. sep 2025

No aby vam nekecali, ked byvate u nich... Neviem co chces pocut, nemate vlastne byvanie, muz nechce dalsie dieta, asi ti neostava nic ine, len sa zmierit s tym, ze budes mat deti dve.

anonym_63b8cb
14. sep 2025

Myslím si že manžel ti to dal jasne na javo. Teš sa a užívaj si s deťmi ktoré máš. Čo by dali iné ženy za to žeby mali dve deti tie ktoré nemôžu mať ani jedno. Daj tomu čas možno raz ešte príde ten moment

zuzanita1609
14. sep 2025

Pán manžel rozmýšľa,to chcete bývať na podkroví 5 členná rodina asi dokedy? 😏

mmoonna
14. sep 2025

@anonym_autor môj začal ako druhak s karate. V prvej triede som ho nechcela nikam dávať,aby si zvykol na školu. A nič nezmeskal

mmoonna
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
14. sep 2025

@anonym_autor vsak si postav dom a v tom si môžeš rozkazovať a robiť deti kooolko chces

anonym_f7dd4c
14. sep 2025

Ja by som nemohla žiť so svokrovcami, teraz sa svokra do nás stará a to nebývame s nimi , by som zošalela, ale chápem, že teraz je ťažko s bývaním , myslím, že tie dve deti sú v dnešnej dobe dostačujúce

gelifil
14. sep 2025
@mmoonna
Odpoveď bola zmazaná

@mmoonna ved to zmaz

minenkaa
14. sep 2025
@mmoonna
Odpoveď bola zmazaná

@mmoonna však vymaž

minenkaa
14. sep 2025
@anonym_f7dd4c

Ja by som nemohla žiť so svokrovcami, teraz sa svokra do nás stará a to nebývame s nimi , by som zošalela, ale chápem, že teraz je ťažko s bývaním , myslím, že tie dve deti sú v dnešnej dobe dostačujúce

@anonym_f7dd4c až moc

bomba36
14. sep 2025

Takže ti bude končiť rodičák a namiesto toho aby si prispela k vlastnemu byvaniu, kde ti nikto do toho kecat nebude, si radšej spravíš ďalšie decko a na 3 roky bude zase vystarané. A potom štvrté piate, opatrovanie svokry, svokra, nejak to už doklepeš aby si do dôchodku nič robiť nemusela.

petamich
14. sep 2025

Vnutorny pocit je jedna vec, racionalne zhodnotenie situacie druha 🙂 myslim, ze manzel je ten racionalnejsi z vas dvoch, asi by som ho pocuvala.

anonym_9b8e51
14. sep 2025

@anonym_autor kolko mas odpracovane ? to podkrovie jenu svokrovcov?
hlavne sa nesnaz manzela obist a urobit to akoze na nahodu toto su vazne veci a v tomto manzel skor rozmysla racionalne

minenkaa
14. sep 2025

@anonym_autor ja mám vnútorný pocit odletieť do Thajska a ta blba realita mi dovolí úst len do Egypta ,tak sa zatiaľ aj ty podľa reality

denkabemommy
14. sep 2025

@anonym_autor na to, že nemáte ani vlastné bývanie máte už celkom hodne veľa detí. Tvoj vnútorný hlas by mal prekričať racio rozum. Aj ja by som chcela ešte ďalšie dieťa a nerobím si ho, lebo racionálne dôvody… 🤷🏼‍♀️
Ľudia by mali konečne rozmýšľať aj hlavou nie len vlastným egom “ja chcem…” počúvaj svojho muža, má pravdu.

anonym_219063
14. sep 2025

Keď muž nechce ďalšie dieťa, treba to rešpektovať, dve deti sú na dnešnú dobu dosť a nič to nemení na veci, že bolo by fajn odsťahovať sa od svokrovcov a žiť si svoj život.

kitycat
14. sep 2025
@bomba36

Takže ti bude končiť rodičák a namiesto toho aby si prispela k vlastnemu byvaniu, kde ti nikto do toho kecat nebude, si radšej spravíš ďalšie decko a na 3 roky bude zase vystarané. A potom štvrté piate, opatrovanie svokry, svokra, nejak to už doklepeš aby si do dôchodku nič robiť nemusela.

@anonym_autor vystihla to
@bomba36

januska12323
14. sep 2025

V tvojej situácii máš o dve deti viac ako treba.

sevrin
14. sep 2025
@kitycat

@anonym_autor vystihla to
@bomba36

@kitycat tým debilným a tupým komentárom vystihla akurát tak hovno.

autor
14. sep 2025
@maranta_leuconeura

No aby vam nekecali, ked byvate u nich... Neviem co chces pocut, nemate vlastne byvanie, muz nechce dalsie dieta, asi ti neostava nic ine, len sa zmierit s tym, ze budes mat deti dve.

@maranta_leuconeura prerábame si podkrovie s tým že to oni navrhli.. nemusíš byť hneď útočná .. kecajú nám do výchovy a starostlivosti o deti nie že by som chcela ďalšie .. veď o tom ani nevedia

anonym_c1e0a3
14. sep 2025

@anonym_autor namiesto plodenia detí zbehni občas do prace a prispej finančne, aby si tým deťom aj niečo zanechala. Niečo ako vlastné bývanie

autor
14. sep 2025
@zuzanita1609

Pán manžel rozmýšľa,to chcete bývať na podkroví 5 členná rodina asi dokedy? 😏

@zuzanita1609 je to normálna veľká bytová jednotka 3 izby kúpeľňa kuchyna obývačka problém v tom nevidím ..

olimuc
14. sep 2025

Na tvojom mieste by som sa obavala co budes robit ako stara baba, ked manzelovi prepne a vyhodi ta z rodicovskeho domu, v ktorom ti nic nepatri ako dalsie dieta. Tvoj muz ma rozum … vedela by si sa postarat o 3 deti, keby si ostala sa?? Ak nie tak ti 2 stacia … rozum a matematika nepustia

autor
14. sep 2025
@bomba36

@anonym_f7dd4c
@bomba36 nie. Nerozumiem ako môžeš niekoho takto posudzovať keď ho nepoznáš, mladšia ma 1rok .. a pracujem aj popri RD.. keď nepoznáš situáciu radšej si odpusť tieto nevyžiadané pripomienky

autor
14. sep 2025
@anonym_9b8e51

@anonym_autor kolko mas odpracovane ? to podkrovie jenu svokrovcov?
hlavne sa nesnaz manzela obist a urobit to akoze na nahodu toto su vazne veci a v tomto manzel skor rozmysla racionalne

@anonym_9b8e51 mám skoro 30 ťažké odpracované mám dosť. Pracujem aj teraz popri rodičaku , podkrovie patrí im navrhli nám si to prerobiť je to ako normálna bytová jednotka so všetkým

mamina7070
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_9b8e51 mám skoro 30 ťažké odpracované mám dosť. Pracujem aj teraz popri rodičaku , podkrovie patrí im navrhli nám si to prerobiť je to ako normálna bytová jednotka so všetkým

@anonym_autor
fakt nechces radsej riesit zeby ste si vzali hypo a osamostatnili sa ?

autor
14. sep 2025
@denkabemommy

@anonym_autor na to, že nemáte ani vlastné bývanie máte už celkom hodne veľa detí. Tvoj vnútorný hlas by mal prekričať racio rozum. Aj ja by som chcela ešte ďalšie dieťa a nerobím si ho, lebo racionálne dôvody… 🤷🏼‍♀️
Ľudia by mali konečne rozmýšľať aj hlavou nie len vlastným egom “ja chcem…” počúvaj svojho muža, má pravdu.

@denkabemommy na to že nás nepoznáš máš fakt odvahu.. viem čo si môžeme dovoliť a čo nie, nechcela som rady ako mám žit nás život len nejaké blbe pekne slovo .. ani jedna z vás ma nepozná neviete čo som si prežila a aj tak sa nájdu také čo majú iba hlúpe pripomienky .. áno treba to brat aj z iného hľadiska chápem.. ale nikde som nenapisala že si ho urobíme alebo že to spravím poza chrbát..

autor
14. sep 2025
@anonym_c1e0a3

@anonym_autor namiesto plodenia detí zbehni občas do prace a prispej finančne, aby si tým deťom aj niečo zanechala. Niečo ako vlastné bývanie

@anonym_c1e0a3 predstáv si že pracujem ale na čo to vysvetľovať niektomu kto ma nepozná

autor
14. sep 2025
@mamina7070

@anonym_autor
fakt nechces radsej riesit zeby ste si vzali hypo a osamostatnili sa ?

@mamina7070 chcela aj som to mužovi navrhla ale zamietol to .. mame možnosť aj prerobiť starú chalupu po starkých čo nechali mojej mame ale tiež to zavrhol

sense
14. sep 2025

Chápem jednejo aj druhého aj keď jeho viac, máš len 30 a mladšie dieťa len jeden rok. Počkajte pár rokov, keďže vlastné bývanie neplánujete len prerobené od rodičov, pracuj, vytvárajte rezervu. Kedže už teraz sa vám starajú do výchovy, čo urobíte ak situácia sa zhorší. Alebo myslieť aj na to čo ak sa mužovi niečo stane budeš sa vedieť postarať a zabezpečiť 3 deti a seba.
Nemusíte definitívne tému tretieho dieťaťa ukoncovat len odlozit

Strana
z6