Cigaretka pri kočíkovaní
Ahojte baby, PROSIM VAS neukamenujte ma ani nemoralizujte, nie som jediná fajčiarka a dám krk na to ze vás je tu fura... Manžel nieje celé týždne doma, na dieťa som sama, ma 9m, a áno fajcievala som pred tehu. Teraz mi stačí 4-5 cig týždenne, proste ani nemám kedy a ani nemám nutkanie.. Ale keď kočíkujem tak by som si občas jednu dala. Je mi chujovo tlačiť kočík a fajčiť, tak sa občas skryjem za garaze alebo jednoducho keď nejdu okolo ľudia, sfajcim jednu slimečku. Nemáme ani balkón, a vecer keď mala zaspí už sa mi nechce ísť von pofajcit a mat ju na kamere.. Poradte ako to robíte vy? 😁
U nas na sidlisku bez hanby fajcia pri kociaroch 🤷🤦
Podla mna to vyzera dobre chujovo ked zena/muz tlaci kocik a vypaluje zobak. Nemozes koc odparkovat ked spinka a zapalit si kusok dalej od nej?
@gladys_07 nemôžem, ked s kociarom zastanem tak sa zobudí... 😭
A vybehnut von cez den ked spinka? A mat ju na kamere?
Vyser sa na to. Kup si arasidy. Cigi idu hore 😉
@gladys_07 keď spí ta spím aj ja, alebo pracem, varim turbo tempom.. to je úbohé 2x45min cez deň 😮😭
Nefajčím, a som naozaj bytostne alergická na rodičov “kočík+ciga”. Alebo ledva zahasí už bozkáva decko 🙈
Ako na to? Presne tak ako keď ideš na záchod alebo do sprchy - ciga ti viac času nezaberie a princíp je ten istý - pár minút osamote bez dieťaťa.
Mne je zas absolutne jedno, kto si co robi, pokial tym neobtazuju mna. Ak to tebe nevadi, tak sa chod prejst a kludne si zapal. Ai svojoravna dospela zena a za svoje rozhodnutia beries zodpovednost ty, a nie ludia, co ta uvidia fajcit😉
Mne raz kolega fajciar povedal ze na verejnosti fajci len luza a teda mal pravdu. Ked sa pozriem okolo seba, kto fajci na ulici, tak je to povacsine ta luza.
@andreatytler aha a kde si teda má človek ísť zapálit, ked nieje luza? Do podzemného krytu?
@andreatytler netreba zožrať každý frk co počuješ.. 😂
A čo tak prejsť na iqos ? Dieťa pri tebe nie pasívny fajčiar, heets su lacnejšie ako cigi a nesmrdí to.
Kúp si rockit, trasie kočíkom aj keď stojí, môžeš si zapáliť obďaleč 🙂
Teraz to neber nejak ironicky alebo zle. Ale nerozmýšľala si, že by si proste prestala? Úplne seriózne. Veď to dieťa to z Teba extrémne cíti, ten bordel vydychuješ tuším ešte pol hodinu po dofajčení. Nekupuj tie elektrické sračky, ani húpatko na kočík (to kvôli cigaretám?? Nieeee). Skús to proste bez toho ❤️🍀😊 pre seba aj pre dieťatko
nič v zlom, ale @andreatytler má pravdu. Je to nechutné, ak niekto len tak ide alebo postáva po ulici a fajčí. Rovnako ako keby niekto len tak popíjal víno z fľaše niekde na chodníku... a žiaľ obťažuje to aj ostatných. Cigarety patria do vyhradených priestorov alebo do súkromia.
Pre niekoho uplne normalne. Pre mna je to hnus. Ale tak som nefajciar. Mozno ti tu napisu este ine.
Napr minule sme sedeli na terase. A s mamickou jedna zena-zrejme babka. Ta si zapalila. Len co uhasila cigaretu hned to malicke na ruky 🤮neviem ci malo vobec 3mesiace. Este ani hlavicku poriadne nedrzalo.
Som fajčiarka, ale naozaj to nevyzerá dobre keď tlačis kočík a fajčíš. Ja si zapálim doma na balkóne, vonku s dieťaťom to vydržím aj bez fajčenia
Hrozný pohľad na fajciacu mamičku s kocarom. 😢
@tomikejt nemam balkón..
Nehľadaj možnosti na to ako a kde si zafajčiť, ale dôvody prečo prestať. To dieťa to z teba cíti aj nejaký čas potom čo ju uhasíš. Snáď spolu nespíte v posteli...kvôli hroziacemu SIDS.
Nerob to pri dieťati. Je to hnus. Je to tvoje dieťa a máš ho rada? Ak áno, tak pri ňom nefajči!!!!!!
@andreatytler nejako fajciarov tiez neoblubujem, dost mi to smrdi a aj niekedy obmedzuje, ALE nazvat fajciarov luza, to je trocha cez, nemyslis? To potom mozme nazvat luzou vsetkych obeznych, postihnutych, potetovanych, strakatych, holohlavych a nakoniec ti nezistane nik normalny 🤦♀️ Kazdy sme nejaky, treba sa vzajomne respektovat.
A k autorke, sice to s kocikom nevyzera bohvieako, ale ved nie si jedina, verim, ze zamerne do kocika dym nefukas. Zi si svoj zivot a kasli na ostatnych. Nikto nie je dokonaly
@evaachesa a ako to suvisi so SIDS? Ved dieta uz nie je v maternici… zase netreba tak prehanat.
@petricka22 ako suvisi SIDS (syndrom nahleho umrtia dojcat) s maternicou?
Ak mas na mysli fajcenie pocas tehotenstva, tak nie len to, ale aj pasivne fajcenie zvysuje riziko SIDS.
Mne je uplne jedno co robia ostatne, ale mna vytaca ked idem s kocikom a predomnou matka tlaci kocik s cigou za chrbtom aby nedajboh nezafajcila svoje decko, tak bez svedomia vyudi nas. Mam 100 chuti jej povedat nech si huli na svoje decko...
@beronsche ach ano, pasivne fajci, ked jeho matka smrdi po cigaretach 🤦♀️ Tak isto nesmie spat na brusku, v posteli s rodicmi, nesmie byt prehriate a nedonosene a vlastne sa presne aj tak nevie, co to sposobuje. Zamerne matka svojim detom neublizuje. Tuto autorka hovori o 4-5 cigaretach za tyzden, to uz aj to spinave ovzdusie, co denne dycha, skodi viac ako ten smrad z matky. Ja zastancom fajcenia nie som. Ale zas netreba vsetko dramatizovat a ukazovat na ine matky prstom.
@petricka22 si fajciarka, ze?
Reagujem na tu "maternicu" ...
Plus, darmo sa rozohnujes, fajciarkam sa spolocny spanok neodporuca. To je vsetko.
@beronsche precitaj si este raz, ja nefajcim. Aj mi to smrdi, ale nebudem tu za to kamenovat nejaku matku, ktora vyfajci 4-5 cigariet tyzdenne, nefajci krabicku, ci dve denne…
@petricka22 kto ju tu kamenuje?
Nevidim tu ziadne hejty.. Ze jej uzivatelka napisala, nech s dietatom radsej nespi v posteli, je podla teba "kamenovanie"? Ci odporucanie, aby prestala nim ma byt?
Plus ja vyslovene reagujem na tvoj prispevok, na to, ze ty si spochybnovala, ze fajcenie prispieva k zvyseniu rizika SIDS.. Tak nechapem tvojej potrebe sa dotahovat.. 😉

Haha, my ked sme byvali niekedy u svokrovcov na tyzden napr s malym, tak som tiez chodila na 1 heetsku s kocikom medzi garaze 😀