icon

Kúpili by ste dom bez garáže?

Dnes o 16:28

Pozeráme domy a našli sme jeden, ktorý sa nám veľmi páči. Má dobrú lokalitu, peknú záhradu aj rozumnú cenu. Jediné, čo mu chýba, je garáž. Auto by stálo na pozemku pod prístreškom, prípadne vonku pred domom. Manžel tvrdí, že garáž nie je dôležitá a dnes ju veľa ľudí využíva skôr ako sklad. Ja si zas neviem predstaviť, že by sme ju nemali.

Je podľa vás garáž pri dome nutnosť, alebo by ste sa bez nej vedeli zaobísť?

stellarstar
Dnes o 16:35

Kúpila by veď garáž môžeš dostavať

autor
Dnes o 16:37
@stellarstar

Kúpila by veď garáž môžeš dostavať

@stellarstar Priestorovo by to nevošlo - je tam prístrešok, jedine namiesto neho, čo je ale asi blbosť.

anonym_36e385
Dnes o 16:43

@anonym_autor Ak vám všetko vyhovuje, tak by som garáž oželela, ak by vám tak chýbala tak zrušite prístrešok a postavite garáž. Doteraz ste kde auto parkovali? My máme garáž, ale auto aj tak väčšinou parkujeme pred domom. V garáži sú iné veci .

autor
Dnes o 16:46
@anonym_36e385

@anonym_autor Ak vám všetko vyhovuje, tak by som garáž oželela, ak by vám tak chýbala tak zrušite prístrešok a postavite garáž. Doteraz ste kde auto parkovali? My máme garáž, ale auto aj tak väčšinou parkujeme pred domom. V garáži sú iné veci .

@anonym_36e385 Chceli by sme ten dom kúpiť - teraz bývame v byte. Tým, že sme boli iba v byte, tak neviem, či je to napr. problém do budúcna. Preto sa pýtam 🙂

anonym_fac670
Dnes o 16:47

@anonym_autor to su tie dnesne "rychlodomy" na pidipozemkoch. Vacsinou dvojdomy, aby sa usetrilo na pozemku, za vchodovymi dverami rovno kuchyno-obyvacka prezentovana ako "moderne riesenie". A bez garaze aby sa este este usetrilo.
Niekto si da ten pristresok obstavat a ma z toho garaz. Pripadne si na ten pidipozemok da zahradny domcek aby mal kde uskladnit to co by mal inak v garazi.

anonym_b23f88
Dnes o 16:48

Oplastim to sadrokartonom,zateplim,z domu elektrinu potaham,dvere na ovladanie a je hned garaz.

tundra
Dnes o 16:49

Manzel ma pravdu,garaz nie je,az tak dôlezita,mas predsa pristresok.

anonym_5b2f38
Dnes o 16:49

Prístrešok úplne stačí.

anonym_81d8f4
Dnes o 17:00

@anonym_autor lokalita je dôležitejšia ako garáž

sense
Dnes o 17:01

Garáž nie je až tak dôležita, máte prístrešok

anonym_fc283e
Dnes o 17:07

Súhlasím, že ak je prístrešok, garáž nie je nutná.

doriiis
Dnes o 17:14

Nemáme garáž a máme dve autá. Prístrešok stačí.My nemáme ani ten. Parkujeme pred domom

anonym_963feb
Dnes o 17:14

@anonym_autor Prístrešok je predsa lepší ako nič, lepší ako parkovanie pod holým nebom.Kedysi mali garáže väčšie opodstatnenie, keďže sa časť údržby a opráv auta vykonávala doma.V súčasnosti sa robí všetko v servise.V prípade, že vám vyhovuje lokalita i vzhľad domu,jeho technický stav, neodradila by ma od kúpy chybajuca garáž

marca12
Dnes o 17:16

@anonym_autor Kvoli garazi si nechat ujst vyhovujuci dom? Ja som garaz nikdy nechcela a aj ked mame na pozemku miesta dost, nechcem garaz. Za mna je to zbytocna miestnost,ktoru treba upratovat. Staci nam pristresok.

anonym_dbc24b
Dnes o 17:16

@anonym_autor nie, nevedela by som sa bez nej zaobísť. Máme tam bicykle, lyže, korčule, paddle board...Auto tam nikdy nebolo

anonym_e78b76
Dnes o 17:33
@anonym_dbc24b

@anonym_autor nie, nevedela by som sa bez nej zaobísť. Máme tam bicykle, lyže, korčule, paddle board...Auto tam nikdy nebolo

@anonym_dbc24b
Takze nemate garaz, mate sklad, tak isto sa da lacno oplastit pristresok

anonym_b52f85
Dnes o 17:39

Za prve, mas pristresok. Za druhe, garaz vies dostavat/prerobit aj miesto neho, keby uz. A ano, garaz je suepr prakticka vec, ale popri uplne vsetkych dolezitych veciach skrz kupu domu by to nebola vec, kde by som neurobila kompromis, keby vsetko ostatne bolo ok.

anonym_b52f85
Dnes o 17:42
@anonym_fac670

@anonym_autor to su tie dnesne "rychlodomy" na pidipozemkoch. Vacsinou dvojdomy, aby sa usetrilo na pozemku, za vchodovymi dverami rovno kuchyno-obyvacka prezentovana ako "moderne riesenie". A bez garaze aby sa este este usetrilo.
Niekto si da ten pristresok obstavat a ma z toho garaz. Pripadne si na ten pidipozemok da zahradny domcek aby mal kde uskladnit to co by mal inak v garazi.

@anonym_fac670 ano, rychlodomy na pidipozemkoch. Tiez nie som ich fanusik, ale zas, pre niektorych aj toto pidiriesenie je lepsie riesenie - a jedine realne z financneho hladiska, ako ist z pididvojizbaciku v panelaku s 9 poschodiami. Tak preco nie. Kazdy podla moznosti... 🙂

anonym_f9eb2e
Dnes o 17:53
@anonym_autor

@anonym_36e385 Chceli by sme ten dom kúpiť - teraz bývame v byte. Tým, že sme boli iba v byte, tak neviem, či je to napr. problém do budúcna. Preto sa pýtam 🙂

@anonym_autor na prvom dome sme mali velku garaz a auto tam stalo asi raz, odkladal sa tam bordel. Teraz garaz nemame a nechyba nam. Aspon nezhromazdujeme veci, ktore uz dosluzili.

cacianka
Dnes o 17:53
@anonym_963feb

@anonym_autor Prístrešok je predsa lepší ako nič, lepší ako parkovanie pod holým nebom.Kedysi mali garáže väčšie opodstatnenie, keďže sa časť údržby a opráv auta vykonávala doma.V súčasnosti sa robí všetko v servise.V prípade, že vám vyhovuje lokalita i vzhľad domu,jeho technický stav, neodradila by ma od kúpy chybajuca garáž

@anonym_963feb presne, v garáži montážna jama a kutil sa realizoval. Lebo auta bez elektriky, servisy málo, drahé a ryzovali o dušu.
Prístrešok je viac ako parkovanie pod holým nebom na sídlisku

oblecenie99
Dnes o 17:55

Pozri, doteraz ste mali auto asi pred bytovkou, či? Ja by som garáž ozelela, ak máte prístrešok. Ak ten nebude stačiť, tak ho zrusite, a urobíte z neho garáž. Naši majú 2 garáže, jeden je vlastne veľkosklad, v druhom ma auto otec a mama.ma auto pod prístreškom. Je absolútne spokojná. My sme garáž mali v najme, mali sme v ňom posledné dva roky len sklad, tak sme nájom rovno zrušili, načo? Ak je dom dobrý, lokalita dobrá a pozemok postačujúci, vôbec by som nespekulovala.

anonym_31f5cb
Dnes o 18:11

Hladas dovody preco ten dom nekupit? No tak potom ANO, nemat garaz je problem 🤷

zuzanka.zuzu
Dnes o 18:18

v BA máš problém kúpiť novostavbu s garážou 😀 ak ju vôbec developer postaví tak dom stojí okolo 700 000 😀 ale väčšinou ju ani nestavajú 🤷