icon

Čím vás vytáča váš drobec?

ninkaninuska
28. máj 2020

Ahojte baby, nechce sa vam kecat? Len tak smiech cez slzy? Toho svojho lubim ale niekedy... Ved viete.. Cim vas vytaca ten vas? Maly uz spi, a ja som si na balkone otvorila vino.. Ventilujem sa trochu nech mi uz nehrabe nacisto. Ak ste tu niwkto podobne rada pokecam 😉😍

Strana
z2
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
dahra
28. máj 2020

@nikusa45 - ako da moj muz veci do prania, tak ich periem, aj susim, pripadne odlozim. On si ich niekedy odklada sam, ale otaca vzdy. V casoch puberty vraj chodil s nevyvratenymi (nielen ponozkami) aj do skoly. Jeho mama neriesila. Co mna vytaca - pracuje z domu uz 2 roky, v jednej izbe pri kompe cca 8-10 hodin. Potom sa presunie na hodku do druhej, ze ide relaxovat 🙄 a sedi pri online hre na mobile alebo playstation dalsie 2 hodiny priemerne. Nejaku 1-2 hodky denne sa venuje domacnosti (vlozit a vylozit riad z umyvacky, vysavanie, umyvanie deti, v sobotu varenie). Na margo toho, kedy sa venuje rodine...

ninkaninuska
autor
28. máj 2020

@veronika4495 no popravde uz to nie je vino 😂

ninkaninuska
autor
28. máj 2020

@dahra jeeeezismarja

monqy
28. máj 2020

Môj má vytáča momentálne teraz najviac tým ,že nevie a ani sa nechce naučiť uspať malého 16mes. ,Vždy pri ňom vrieska a nevie ho utíšiť . Ja v novembri rodím a už teraz mám paniku čo bude .... A klasika su jasné ponožky v obývačke hodené ,zaťažko mu je dať šálku z rannej kávy do umývačky ,niečo od neho chcem a trvá mu to aj tri dni ,kým to spraví a to do neho musím hucat . Niekedy mi vadí aj to že dycha 😂😂🙈 ale aj tak ho ľúbim najviac na svete 😘

ledgerka
28. máj 2020

zeny zeny to fakt vam vadia take debiliny? so mnou ponozky a ani pohare od kavy nepohnu. Asi za to sa to vzdy uprata lebo to ignorujem :D Moj muz robi vsetko a nic nie je zenska robota. Cize asi som sem nemala pisat :D nemam cim prispiet.

ninkaninuska
autor
28. máj 2020

@ledgerka asi mas pravdu, nemas 😁 vies toto su take debiliny alebo ine veci co ta zas a znova vytocia na tom tvojom ze nevies ci plakat a ci smiat sa. Nie nie je to na rozvod. Jeden den ti to zdvihne tlak a na druhy sa uz len smejes. Ale kto iny ako zena zenu, mamu, hlavu domacnosti a rodiny pochopi??? Lebo tvoj chlap to nie je, aj ked povie ze rozumiem ti zlatino 😁

ninkaninuska
autor
28. máj 2020

@ninkaninuska tak nie, nepomilujeme, prave zaspal "od unavy" 😂

aduska0001
28. máj 2020

@ninkaninuska ty si podarena😂😂...treba cez den😀...vecer su unaveny😂😂😉

miselar
28. máj 2020

@ninkaninuska aj ja sa pripájam 🤣. Vadí mi keď si naleje vodu do fľaše a ráno si ju neodnesie minule som to vzdala a nechala tak za 5 dní 6 fliaš v spálni 🙆‍♀️. Neznášam ponožky pod vankúšom 😮. Co mi vaadi je to ze jemu nevadí ze je bordel kľudne by som nemusela upratovat aj mesiac... A sex tak ten mame podľa jeho harmonogramu vždy piatocek ako on hovorí lebo on chúďatko je celý týždne vyťažený. Sedí na zadku 8 hodín a chodí ako keby zo stavby 🤣🤣🤣🤣

kristinajo
28. máj 2020

@nikusa45 toto robi moj 11rocny syn....a stale mu vravim, ze "uz presne viem, cim budes svoju zenu vytacat"🤪 Ale zacala som robit tak, ze ked idem prat, tak tie jeho ponozky pekne necham pri pracke nastupene v rade na zemi a on uz vie, ze ich musi obratit a dat do pracky, aby som ju mohla zapnut..😎

petik22
28. máj 2020

@nikusa45 poradim ti...nepretacaj ani po prani,sparuj,odloz.ver mi,ked bude hladat ponozky a kazde budu od pilin a ineho bordelu,zecne obracat (odskusane 😝 )

nikusa45
28. máj 2020

@kristinajo
@petik22 ďakujem za radu vyskúšam 😉😄len to sa budem musieť strašne premôcť dat ich do police neprevratene 😁to bude moja obeta

pseudomonas87
28. máj 2020

@choco6 presneee tie zvyšky jedla môj tiež necháva v umývadle a niekedy keď doumýva riady kuknem na mňa, že aha co robím, chytí to sitko, vyhodí to do koša a hovorí : to je najväčší dôkaz lásky odo mňa! 🤣🤣🤣🤣

lienocka2808
29. máj 2020

@ninkaninuska nemyslela skor autorka nazvom prispevku "cim vas vytaca vas drobec" svoje dieta, nie muza? 🙂

letfenixa
29. máj 2020

@lienocka2808 tiež som to tak pochopila, ale vzhľadom k tomu, čo tu ženy píšu, že im ich partneri robia a tie veci mi prídu na úrovni malého dieťaťa (pobehat po mokrej podlahe?), tak to názov diskusie napĺňa

michaella24
29. máj 2020

@lienocka2808 ak sa nemýlim, tému premenoval admin, volala sa inak a malo to byť o mužoch 🙈

thoughtfulweirdo
29. máj 2020

Moj je v takychto praktickych veciach ukazkovy a take drobnosti, ze vsade nechava pohare a prskance od vody, to mi nevadi. Ja idem do vyvrtky z toho, ze ked je doma, stale ma bud zapnuty pocitac, alebo mobil v ruke... Ale ked sa mu chcem dovolat, nikdy to nepocuje 🙉😤

basullinka
29. máj 2020

No mňa vytáča, keď dá mikinu alebo nohavice do koša na prádlo s osoplenými vrackovkami. My sme doma u rodičov boli naučené, že každý si po sebe skontroluje vrecká, aby to nerobila mamina. Ale u muža to robí svokra. Ja som vždy po praní nasraná, keď musím vyberať vreckovky a dorazí ma, keď mi zahlobí "ale veď si si to mohla skontrolovať pred praním" :D ako keby on nemohol, že? Ďalej ma vytača, keď príde odniekal a začne mi robiť bordel presne tam, kde som akurát upratala. Ako koniec. A čo ma uplne vie vytočiť, keď ja povýsavam a on si v strede obývačky začne presádzať priesady🙈 ale po pár hysterických zachvatoch uz si presádza na balkóne. Ale inak je super. Toto sú take capinky.

ninkaninuska
autor
29. máj 2020

@michaella24 zrejme to premenovali.. Neviem preco... Ale koniec koncov maju pravdu, lebo chlap je dalsi drobec v domacnosti, ktory potrebuje full servis 😁😁😁

dusankomoj
2. jún 2020

@monqy čítala som túto staršiu diskusiu a neviem odolať konštatovaniu, že tri dni nie sú tak veľa. Ja som môjho pred vianocami poprosila,aby utrpel horné skrinky na chodbe a teraz je JÚN a ešte sa k tomu nedostal🙂

monqy
3. jún 2020

@dusankomoj 😂😂😂😂 hádam do týchto vianoc sa mu to podarí 😂😂😂✊

zussane
3. jún 2020

Ahojte, chcem zistiť ci tento graf ci sa narodí dievčatko alebo chlapček. je pravdivý.? Môžte skúsiť? Žienky ďakujem..

zussane
3. jún 2020

V horizontálnom stĺpci nájdete vek ženy v momente počatia, vo vertikálnom (vodorovnom) riadku zase vek muža v okamihu počatia. Miesto, kde sa spoja vám napovie či nosíte pod srdcom chlapčeka, alebo dievčatko.

Strana
z2