icon

Cítia deti, že je matka tehotná?

19. sep 2022

Myslite, že deti cítia, že matka je tehotná? Upresnim. Mám 1,5rocne dieťa. Bol mojkač pomerne veľký, kojila som a spával pri nás. Po odstavení v roku sa naučil pekne na postieľku a mojkanie nejak sám eliminoval…od môjho tehotenstva je nonstop na mne nalepení, dokonca záspava tak, ze mi drzi hlavu a pusu má na mojom čele alebo opretí hlavou o mna. Nikdy to nerobil a mna to už začína obmedzovať, materstvo si užívam, a dohliadnuť na to, ze som tehotná a zvacsujem sa je to naozaj nádherne vidieť, ako ma potrebuje, hladka a užíva si moju prítomnosť…ale po celom dni by som chcela mat aspoň večer čas pre seba, no opak je pravdou. Spi len v mojej blízkosti, keď ho v spánku preložím do postieľky do polhodky je hore a nezaspi kým neprídem k nemu. Ako by som to mala riešiť? S tatinom odmieta byt večer, place histercky. Skúšali sme asi vsetko. Poraďte. Zaujímavé je, ze obedny spánok spinka sám v postieľke, kritická je noc.

janickacrazy
20. sep 2022

No deti sú ako radary, vycítia viac ako si myslíme. Je ešte malý a potrebuje ťa. Proste to skús nejak vydržať. Niektoré deti sú kontaktnejsie. Môj prostredný spával s nami do 4 rokov. Proste to potreboval.

tosomja
20. sep 2022

🙄 veď je to najkrajší pocit, keď ti dieťa ľahne na telo a tak chce spať. Môj syn celé tehotenstvo spal na mne, hlavu dal na bruško, rukou má hladkal po ňom a tak spal. Ako mačiatko. A keď som porodila, to isté, jedno na hrudníku, druhé na stehnách, nikdy ma to neobmedzovalo ani nebude. Obe deti spia so mnou v posteli a obe sa rovnako tulia. Rovnako ma potrebuje 12r, 2,5r aj 1,5r 🥰

evica17
20. sep 2022

Skúste dať nejaký večerný rituál. My si čítame z knižky, teda najprv spolu všetci, a postupne som to prenechala tatovi, ja uspavam mladšieho. Vytvorili si taký pekný vzťah a tatovi nevymýšľaj,proste si ľahne do postele a spí. Mne nie,stále ma volá, nemôžem odísť a táto v pohode. Vždy polhodinku cca ,oblečený v pyzamku,napapany ,zúbky umyté si čítajú , aby už taký ukludneny si len ľahol do postele

elbartoslava
Autor odpoveď zmazal
tosomja
20. sep 2022