icon

Cítim sa strašne, že idem s manželom na víkend preč od troch detičiek

8. aug 2022

Ahojte.. som matka troch detí, 3r. a rok. A pol staré dvojičky.. ešte som od nich nebola na noc (ani od staršieho keď sme nemali dvojky) ale teda starší bežne spí u starkých, dvojky zatiaľ len doma.. vyhrala som voucher na prehliadku múzea v jednom z veľkých miest Európy.. už som aj zajednala letenky.. avšak.. cítim sa strašne že idem na víkend preč s manželom.. fakt hrozne.. deti su v pohode, starkovci aj naši aj svokrovci postrážia... Len ten pocit.. že či nemám byť pri nich..ked sú takí malí 🥴 neviem ani ako sa cítim.. zviera mi z toho cele vnutro, hoci viem že potrebujeme už obaja vypnúť... Len mi je to celé luto.. a mám strach 😏 išli ste od takych malých detí?

Strana
z2
lenkadenisa
9. aug 2022

Ojojoooj, čo by iné za to dali 😄 Užite si pekne romantický víkend.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
bluka2
9. aug 2022

Pamätám si ten pocit, ja som tak išla prvýkrát, keď mala mala 2 roky. Cez Amsterdam do Nairobi, ale v Amsterdame som zistila, že mi zrušili ten let do Nairobi. To bola nálada, keď po tom odhodlávani sa, že teraz čo 😂 nakoniec som išla hneď cez Dubaj ešte a po pár týždňoch mi ešte vyplatili za ten zrušený let 600 € každopádne trochu ma ten chaos na letisku oslobodil od myšlienok na dieťa a tešila som sa, že sa mi tam vôbec podarilo dostať. Dieťa bolo úplne v pohode a ja som si to veru užila veľmi. Takže - v lietadle si kúp nejaký obľúbený nápoj a prepni mozog. Deti budú z tvojej chuti do života po výlete ešte dosť profitovať, takže to vlastne robis aj pre ne 😉

danyelia
11. aug 2022

Ale, prosím Ťa, veď od nich neodchádzaš na 2 týždne, ale iba na víkend, tak si to poriadne užite a nerob paniku! 😄

Strana
z2