Cítim tlak po narodení prvého dieťaťa
Ahojte, mame doma krasne 3 tyzdnove babo. Dieta som velmi chcela a po dlhsej dobe sa podarilo. Lenze. Lenze vobec sa z toho netesim. Babo ma 3 tyzdne, mame problemy s kakanim, stale mi place a ja si hovorim ze ci mi toto ozaj bolo treba a ako to cele dam ked mi kazdy hovori ze prve tri mesiace su este raj oproti tomu co ma caka. Manzel je tiez nervozny ze babo stale place. Kazdy den kvoli tomu placem ze to nedavam a ze som zla mama lebo ma napada to ze mi bolo dobre bez dietata a ze kde je ta nekonecna laska ktoru kazda citi hned po porode a ja nie. Do toho celeho ani nemam mlieko a okolie na mna tlaci ze si to vymyslam lebo si nechcem pokazit prsia.
@anonym_autor prečo si niektoré ženy myslia že mať dieťa je ako vo filme. Samozrejme že to bude ťažké, nič si si vopred nečítala o tom? Je pekné chcieť ale treba mať na to aj povahu. Dieťa nie je pre každého, to si len spoločnosť myslí
@anonym_autor prečo si niektoré ženy myslia že mať dieťa je ako vo filme. Samozrejme že to bude ťažké, nič si si vopred nečítala o tom? Je pekné chcieť ale treba mať na to aj povahu. Dieťa nie je pre každého, to si len spoločnosť myslí
@anonym_e68a91 pretoze sa o tom nerozprava, zeny si medzi sebou nepovedia bezne, ake je to na pikacu

Ja som sa po prvých 4 týždňoch zasypala. A to sme nemali problémy. Polovička musela ale v práci ostať dlho do noci lebo musel veci dorabat, malý nechcel zaspat a plakal, ja som plakala, s plačom som volala s drahým on prišiel domov a ukludnoval nás oboch. Vôbec nie je pravda ze začiatok je najľahší, ale každé obdobie ma to svoje. A prvé týždne ešte aj poporodne hormóny... kojenie nerieš. Keď chceš kojiť, zožeň si dobrú laktacnu a nech sa ti na to pozrie, ak nechceš, nekoj. Si dobra mama. Každý deň sa pozri do zrkadla a povedz si to. Som najlepšia mama pre moje dieťa. Ser na ostatných