Čo je najlepšie na rodičovstve s väčšími deťmi?
Ahojte, mam male batola a potrebujem motivaciu dobuducna. Napisete mi prosim co je z Vasej skusenosti super na rodicovstve, ked je uz dieta starsie ako napr. 3 roky? Napadaju mi vylety, to, ze ho mozem ucit vela veci, rozne eventy ako napr. Halloween, Den deti, Vianoce atd., neskor v skole si mozem pre zabavu citat jeho ucebnice.. co je este pre Vas super na rodicovstve?
@viestta presne toto som chcela napísať že každý deň s pribúdajúcimi hodinami sa mi aj nálada zlepšuje lebo viem že deti zaspia a mám chvíľku pre seba 😁😁😁 ale teda okrem toho je to neskutočne naplnenie života aspoň pre mňa ...si mama a tvoj muž/ partner sa stal otcom .. to už vám nikto nevezme ... Všetky tie drobnosti - pestovanie na rukách že dieťa príde ku tebe objať schovať sa za teba... preňho ste rodičia, staráte sa oň dávate všetko čo môžete... ľúbite ho on/ ona vás...je to neskutočne ❤️❤️❤️
@sonicka19983 vidis, a niektore ma obvinili (nie v tejto debate), ze som krkavcia mat, ked sa tesim, ked dieta ide spat...
@luthien118 mám dve dievčatá 5 a 8, robíme si dámske jazdy, dá sa s nimi super zabaviť, ako s kamoškami. Častokrát sa pritulime a zdôverujeme so všetkým možným, už sa dá s nimi normálne rozprávať ako so slečnami. Akýkoľvek výlet je pre nich "najlepší deň ich života". Som pre nich všetkým aony pre mňa. Keď im nie o kúpim,vopred sa teším na reakciu.. Mikuláš, Vianoce, Veľká Noc a pod. dostali úplne iný zmysel, robí sa to, aby to bolo pre deti co najkrajšie,je to potom zážitok aj pre nás.
No na rodičovstve pre mna je super to že už sú väčšie a samostatnejšie a nemusím im už toľko behať za zadkom. A neznášam tie detské eventy Halloween , den deti apod. Milión upistanych deti, tlacenica a pod. A píšeš že študovanie kníh, u nás učenie mordor, neznášam to už. Ja práveže som rada že už sú konečne väčšie a dajú sa s nimi robiť tie normalnejsie aktivity

@realny na základe tvojich komentárov si myslím, že máš naozaj problém sám so sebou, veľa šťastia nech to vyriešiš a prestaneš byť zatrpknutý čudák