Čo mamičkám najviac chýba?
Milé mamy 💛
Každá z nás si prechádza iným príbehom – tehotenstvo aj obdobie po pôrode vie byť nádherné, ale aj veľmi náročné 🤱✨.
Preto by som sa vás chcela úprimne spýtať – čo je pre vás v tomto období najväčšia výzva alebo frustrácia? 🍼
Možno je to únava a pocit, že už na nič nemáte silu… alebo neporiadok doma, málo času na seba, samota, chýbajúce podujatia a aktivity pre deti, možno by potešila pomoc v domácnosti, niekto na stráženie. Alebo by ste privítali skôr masáže, wellness či miesto, kde sa môžeme ako mamy porozprávať a zdieľať svoje skúsenosti. 💬
Ja osobne napríklad nezvládam všetko doma a už som premýšľala nad tým, že by mi pomohla pani s upratovaním… a veľmi mi chýba aj kontakt s inými mamičkami.
Čo chýba vám počas materstva alebo po pôrode? S čím by ste najviac potrebovali pomoc či podporu? 💕
(P.S.: Moja malá má teraz rok a dva mesiace 😊)
@diewcatqoo a preco ich 100x denne skladate? Pre mna je to nepochopitelne, mon partner s tymto stale buzeruje syna nic ine nepocuvam len "uprac si" ja mam zafixovane ze hracky upraceme vecer a hracky nie su bordel. Syn ma rozostavane veci ktorr buduje postupne v priebehu dna alebo sa hra s kolajnicami, naco by to 100x denne upratoval, mne to pride uplne zbytocne
@anonym_a37e04 jezis, kolajnice, imaginarne mesto, autodrahu, veze z kociek, poskladane lega "na vystavke" a podobne prkotiny, tak tych sa nedotykam ako je rok dlhy, lebo to mam zakazane. Ale take, ze vytiahnu 10 kniziek z kniznice a rozlozia ich na chodbu, kadial sa neda prejst alebo kreslia 5 minut a 300 tisic farbiciek na celu obyvacku, kocky este aj v hrncoch a podobe, tak to ano, to musime skladat priebezne, lebo sa v byte neda pohnut.
@kkkammilla komentovala som, nie zdieľala.
@nyusika Zdieľala si svoj názor formou komentára 🙂. Je to také jednoduché a pritom zložité. Ešte raz ďakujem, Nyusika, a prajem všetko dobré do života.
mne zúfalo chýbali NEMAMIČKY takže žiadny kontakt s inými mamičkami nehrozí 🙈🙈🙈 a upratovačku by som brala aj teraz, nielen vtedy 😂😂😂
@zuzanka.zuzu Hah, ďakujem, Zuzka 🙂 A prečo práve nemamičky? 🤔

Chyba mi klud. Aspon hodina denne, kde mozem cumiet do steny a v tichosti si vypit kavu. A chyba mi doma poriadok. Mam dve deti a obcas mam stavy, ze od nervov kopnem hracku cez pol bytu. Lebo vzdy o nieco zakopnem. 100x denne ich zlozime spolu na jedno miesto a 100x denne su do 5 minut roznesene vsade.
@diewcatqoo a preco ich 100x denne skladate? Pre mna je to nepochopitelne, mon partner s tymto stale buzeruje syna nic ine nepocuvam len "uprac si" ja mam zafixovane ze hracky upraceme vecer a hracky nie su bordel. Syn ma rozostavane veci ktorr buduje postupne v priebehu dna alebo sa hra s kolajnicami, naco by to 100x denne upratoval, mne to pride uplne zbytocne