icon

Čo robievate večer, keď dieťa spí a muž je doma z práce?

swojska
11. feb 2014

ahojte robim si taky prieskum ci iba u nas je to taka nuda, nikam sa vecer neda ist, clovek je z celeho dna unaveny, telka fici v plnom prude
prepinajuce sa programy, pasivna rodinna idylka,,muz zachrape o 9tej pred telkou
ide ma svihnut stoho 😖

a co vy?

Strana
z3
bajka22
12. feb 2014

ja trávim veľa času na mk, aj večery, muž si pozerá, čo ho zaujme v telke, mk je droga, aj keď si ho zakazujem, vždy ma zaujme nejaká téma a hotovo... 😅

haslerka27
12. feb 2014

tak nasa ma uz 3 roky,ked zaspi idem k susedke na pokec😉alebo idem so susedkou na cigu😉

yvoneta
12. feb 2014

U nas podobne,nie si sama...

damainka
12. feb 2014

Keď mi deti večer zaspia,idem spať s nimi 🙂 Muž pozerá telku 🙂 🙂

swojska
autor
12. feb 2014

vidim ze je to proste nova civilizacna chlapska choroba

zuzanka999
12. feb 2014

@swojska ja som rada že som sa večera dožila 😅 väčšinou obaja odkvecneme pred telkou.. ani na ťuťu-muťu nemám chuť.. ☹ snáď je to len dočasné 😀

bizubka
28. mar 2014

Nas tatik pracuje dva tyzdne v mesiaci v zahranici, takze ked sme same, vecer sa posalime, zohrejeme mliecko a sup do postele. Ked mala zaspi, venujem sa svojmu hobby alebo sledujem tv. Ak je tatik doma, mame striedave uspavanie, ale vacsinou ju zaspava on, ved nech si ju vychutna. Ja si otvorim flasu vina a venujem sa opat svojmu hobby alebo neskor tatikovi. 😝, Ak ovsem nezaspi pri malej

lencika
30. mar 2014

mam pocit ze kazdy svoje, nieco pokecame ale sme radi ze si mozme urobit co by sme chceli, co je niekedy dost smutne ze sme tak malo spolu

loradora
8. aug 2015

My uspime dvojicky a potom chvilku pte istotu pockame a potom antikoncepciu mm kondom a hej da pod perini 🙂 😀 a potom vscsinpu nas deti pri tom pristihnu no 10-rocna uz vie co to je ale ta sa zobudi az rano ale ti 5-ročny este nie. A poyom ked odidh si to rste visc uzijrme 🙂

maciatkolulu
8. aug 2015

@swojska nechapem, este v januari si pisala, ze hladas slobodnu mamicky na spolocne byvanie v DNV a uz teraz sa nudis s chlapom?????? Tomu fakt nerozumiem. Ja sa ani po dobrych par rokoch nenudim.

edita56
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
8. aug 2015

@edita56 ale aj tak je to nejako priskoro na vecernu nudu 😉 , alebo nie?

loradora
9. aug 2015

@maciatkolulu Jeden rok ja som sa vydavala az po 5-tich rokoch cize v21 a Karolinku Liv som mala v23

mircalla
9. aug 2015

@swojska Televizia je zabijak - my TV absolutne nesledujeme....nikdy....okrem vynimocne tenisu
V podstate ludia zabijaju (aj zeny) zbytocne cas sledovanim stupidit....pre mna nie je nic horsie ako serialy na jojke ci markize ci reality show
Kecame, pozrieme si film na dvd, citame knihu, robime plany na vikend ci dofcu, pre mna aj modrykonik

evana11
9. feb 2016

No môj priateľ aktuálne pracuje na jednom projekte v praci takže počas týždňa ešte večer maká, predtym sa spolu naveceriame lebo malý chodí spávať skoro predtým sme telku nepozerali teraz hra skoro každý večer, já ešte poriadim a tiež som na nete, dakedy so nájdeme chvíľu na nežnosti ale to je už dosť neskoro a ja idem okolo desiatej už rada spat. Malý sa stále v noci budí.. No a cez víkend trebárs sa viacej rozprávame, riešime nejaké veci, občas masáž a tak ale piatky chodí na tréning tak to príde o deviatej

maykaaa1122
25. apr 2016

ahojte, my relaxujeme, rozprávame si príbehy a nápady, čo sme zažili počas dňa..lebo myslím, že je dôležité sa s partnerom rozprávať aj o bežných veciach.. 😉

Strana
z3