icon

Čo robiť, keď manželovi vadí bozkávanie syna?

nikuska675
20. apr 2024

Ahojte dnes som ostala v šoku keď môj manžel po mne vyletel keď som pobozkala nášho syna že citujem : necmúlaj ho láskavo a keď tak keď to ja nevidím !! .. akože toto som ostala s otvorenou hubou stretli ste sa s tým niekto ? Resp čo si o tom myslite

Strana
z2
nelca0510
20. apr 2024

@nikuska675 koľko má syn a na ktorú časť tela to bolo. Je rozdiel pusinovat ročného a 15-rocneho

nikuska675
autor
20. apr 2024

@nelca0510 má rok na líce to bolo

martinka13
20. apr 2024

Tak Tvoj muž je blbec. Asi nič iné sa tu nedočítaš. Deti potrebujú cítiť lásku. Bez rozdielu ci je to chlapec, alebo dievča. Treba ho zrejme dôrazne usmerniť.

anketkarka
20. apr 2024

@nikuska675 a neopýtala si sa ho čo konkrétne mu na tom vadí? Mal by sa sám nad sebou zamyslieť, ale úprimne čo ho na tom bozkávaní tak irituje. Bojí sa, že ho rozmaznáš? Žiarli na syna? Toto by ma veľmi zaujímalo, prečo mu to vadí. Ale je pekné, že Ti to povedal a nedusí to v sebe. Len krajšie by bolo, keby aj on pochopil, prečo mu to vadí. Fakt úprimne. V kľude sa o tom porozprávajte a netlač na neho, nech má čas o tom pouvažovať. Určite syna budeš bozkávať v živote neraz a bolo by aj pre neho dobré zistiť, čo v ňom vyvoláva to bozkávanie.

nikuska675
autor
20. apr 2024

@anketkarka keď som sa ho opýtala či je normálny čo mu na tom vadi naziapál na mna že všetko mu na tom vadi a nech na neho nehovorím už

maminkadeticiek
20. apr 2024

Tvoj muz je cisty debil zakomplexovany.

anketkarka
20. apr 2024

@nikuska675 tak keď na neho hneď ideš s tým, že je nenormálny, tak sa mu nečuduj. Super komunikáciu máte doma.

gelifil
20. apr 2024

ano, cisty debil

klip0
20. apr 2024

A to on malého nikdy nepomojka ani mu nedá pusu ? Veď to je bábätko ešte

hyta
20. apr 2024

To že pusinkuješ malého je úplne normálne a prirodzené. Možno tvoj muž vyrastal v prostredí, kde mu rodičia lásku neprejavovali, možno žiarli že sa neláskaš len s ním? Jasné že ťa to vytočilo, no keď sa obaja skľudníte , skús sa s ním porozprávať.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
anketkarka
20. apr 2024

@sheila121 no kto doma má rád takýto štýl komunikácie, nech si kľudne takto štebotá navzájom. Rovný rovného si hladá. Mne by sa nepáčilo, aby mi niekto nadával do nenormálnych, chujov, debilov. Ale keď sa to páči vám, tak sa nečudujte, že takých doma aj máte.

stanulienkat
20. apr 2024

Rocne milene babatko?? Ved to sa musi pusinkovat aspon 20x denne. 🥰😍

sheila121
Odpoveď bola odstránená
anketkarka
20. apr 2024

@sheila121 to že niekto nadáva je jeho vyzitka, nízka úroveň, komplex, slabé nervy. Takže mi je úplne jedno, že mi niekto nadáva a aj to čo si kto o mne myslí 😉 Tieto ,,pekné slová" slúžia len na vyvolanie konfliktov. A vieš ako takého človeka naserieš tým, že Ti je úplne jedno, že Ti nadáva? Kľudne sa aj poďakujem 😆
Partnerovi by som to určite nerobila, lebo ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva a potom sa netreba čudovať, že to doma v každej oblasti ide pod úroveň.

letfenixa
20. apr 2024

@anketkarka vizitka.

anketkarka
20. apr 2024

@letfenixa hej, aj moja 🫣😉😆 ďakujem 👍

sheila121
Odpoveď bola odstránená
gab1sol
20. apr 2024

@nikuska675 tu nie je problém, že malého pusinkuješ (to je úplne v poriadku). Problém máte vy dvaja medzi sebou, vaša vzájomná komunikácia nie je v poriadku a evidentne už k sebe nemáte blízko…

jazula
20. apr 2024

Hm, je manžel celkovo taký nekontaktný a chladný? Ako sa celkovo správa k malému aj tebe? Mne ako prvé napadlo, či nemal nejakú tvrdú chladnú výchovu a teraz mu to bozkávanie drobátka, podvedome žiarli možno.

nevenka
20. apr 2024

@stanulienkat 200x je malo 😍

luciaruz
20. apr 2024

To je idiot...tak toto som v živote nevidela. To co je za pri*banu reakciu akoze pardon za výraz ale seriozne som sa vytocila. Kazda jedna matka pusinkuje svoje deti, nech maju hocikolko rokov. Tvoj muz prišiel zo sirotinca? Alebo spadol z vesmiru a prvy krat vidi svet? Chuj. Ocividne ma nejaky problém a teraz si to ventiluje na vas.

majlo1234
20. apr 2024

Moj muz pusinkuje syna tiez, aj mna, aj ja jeho, my sa vsetci dookola pusinkujeme😂
Mozno by nebolo odveci zistit, co mu na tom vadi, vyzera to na nejaku nespracovnu traumu

tenerifka
20. apr 2024

Ja tulim a pusinkujem aj 21-rocnu dceru, tak podla tvojho muza som asi chora a uchylna....

vkatush
20. apr 2024

Keby to bolo na ústa, tak aj pochopím.
Ale na líce mu vadí ?!

Ja mám tiež ročného a ten dostáva toľko pusiniek, objatí, lásky, že tvojho chlapa by z toho na mieste kleplo 😂

guudy
20. apr 2024

@tenerifka aj ja mojich velkacov😊😊😊

saraxyz
20. apr 2024

@nikuska675 aký má muž vztah s matkou?

brloh
20. apr 2024

Vyzerá to že muž je psycho, ale ako to už býva, každá minca má dve strany. Naozaj je to len pusinkovanie? Lebo podľa jeho slov ho "nemáš cmúľať". Mne by tiež vadilo ak by na dieťati ostávali po manželke sliny. Neupozorňoval ťa na to už v minulosti že mu to je nepríjemné, preto takáto prehnaná reakcia?

nikuska675
autor
20. apr 2024

@brloh neboj sa obyčajná jemná písala na líce žiadne slintanie len on to tak nazval a nikdy predtým mi nič nepovedal

som_realistka
20. apr 2024

Porozprávajt sa s ním, ak mu to doteraz nevadilo, možno dostal "mudru radu" od nejakého pripeceneho kamaráta, že keď pusinkujes syna, bude z neho mamickar.

Strana
z2