Druhé manželstvo a dieťa z prvého

kikush1811
15. feb 2018

Ahojte žienky, podeľte sa s vašim príbehom. Rozvod, dieťa a ako a kedy sa vám podarilo znovu si niekoho pustit do života a prípadne ako partner vníma vaše dieťa z prvého manželstva.

mechurik
15. feb 2018

moj partner sa financne stara o mojho syna z prveho manzelstva ale otec mu nikdy nebude laskou:(

deti95060810
15. feb 2018

syn mal 1,5 roka keď sme sa rozvádzal, otec pre neho nechodil - bola to jeho voľba, ale nato aby platil na syna som vždy dohliadla - dávala som nato pozor. ďalší muž do môjho života prišiel až keď mal syn 11 rokov.... postupne sa narodili aj ďalšie naše deti....
Syn s mm je kámoš - sú predsa dospelí chlapi....samozrejme treba aj kus tolerancie na každej strane a nevyrývať za každú cenu...🙂

lienqa
16. feb 2018

My sme išli najprv od seba s ex, keď mala dcéra tri roky, ale až skoro po roku sme sa rozviedli, takže vtedy už mala štyri roky. Ona to nejako nevnímala, on bol málo s nami, a už ten rok s nami ani nebýval. Nový vzťah som možno pre niekoho skoro začala, ale práve cez ten rok som spoznala môjho terajšieho partnera. Ja som bola opatrná, tak dcéru som do toho neťahala pokiaľ sa dalo, asi po pol roku sme si povedali, že to má zmysel tak sme začali postupne, viac sa stretávať, viac výletov s dcérou a po roku sa ku nám nasťahoval. 🙂 Onedlho to budú štyri roky, čo sme spolu. Aktuálne zariaďujeme a prerábame náš spoločný byt. Plánujeme založiť spoločnú rodinu, malá ho volá otec. Jej pokrvný "tatko" si ju nebráva, rok a pol ju nevidel.

kllamarka
16. feb 2018

Dcera mala nieco malo vyse roka, ked sa ex odstahoval. O malu sa staral, vztah maju silny.
No ja som si dokazala najst manzela az ked mala 6r. Nie, ze by som nechcela..ale je to tahsie pri malom dietati a pevnom rezime s tym spojenym.
Uz byvame s manzelom 3r v novom byte, a pribudla jej sestricka (1,5r).
S jej otcom ma striedavku, lebo je to jej volba v podstate a ma s nim silny vztah, ma problem s nim dlhsie nebyt (skusali sme klasiku..ved vsetci vsade hovoria, ze striedavka je 'zla'). Takze v nasom pripade, sa striedavka ukazala ako jedina mozna alternativa...pri ich silnom vztahu.
S terajsim mm ma v pohode vztah, taky kamaratsky.
MM ma tiez syna z predosleho manzelstva (10r), ale uz vztah medzi tymito dvomi detmi..je zla kapitola sama o sebe..takze sa snazime aby netravili spolu az tolko vela casu, kedze sa vyslovene nemusia. Mozno z toho vyrastu..

rucka77
16. feb 2018

Mám známu, ktorá je rozvedená (nebudem spomínať meno ani veľké podrobnosti aby sa na mňa náhodou nenahnevala ak by na to narazila, je to predsa jej vec) ona sa rozvádzala keď mala jej malá dva roky ale otec sa o ňu nejako nezaujímal a prvý rok bol aj dosť veľký problém s výživným ale teraz už našťastie chodí pravidelne tak ako má. Už je rozvedená skoro 4 roky, mala jednu známosť už dávnejšie ale to netrvalo nejako dlho takže je ešte stále sama teraz. Ale tiež vraví, že je to z veľkej časti aj kvôli tomu, že proste sa chce veľa venovať malej a tráviť s ňou voľný čas takže v podstate sa ani nejako veľmi nezoznamuje s novými ľuďmi

janka_alusicova
28. mar 2018

Mňa otec môjho syna opustil keď mal syn 4mesiace. V mojom plane som mala, že minimálne do kým syn nepôjde do škôlky si žiadneho chlapa k sebe nepustím. Ale o dva mesiace ma kamarátka zavolala s malým na chatu, lebo jej partner vybavoval so svojou partiou chatu a oni boli jedini, ktorí mali dieťa, tak aby tam nebola sama s dieťaťom, išla som aj ja. Tam som ho spoznala a zamilovala sa.. Chcela som ísť na to pomaly, ale akosi to nešlo.. Teraz čakáme dvojičky a sme krásna, šťastná rodinka.. Za chvíľku aj veľká rodinka. Je to ten najúžasnejši človek na svete a lepšieho partnera ani vzor pre môjho syna som si najst nemohla. Čiže syn s nim vyrastá od svojho pol roka, zažil s nim prvé slová, prvé choroby, prve postavenie ma nôžky, prvé kroky, nemocnicu, proste všetko. Syn ho veľmi ľúbi, je to vidieť, lebo len tak niekedy príde za ním na gauč, da mu pusu, povie mu, ľúbim ťa maťko a odíde sa hrať do izby.
Svojho otca pozná, platí naň ho, aj si ho brava.. Moc tam chodiť nechce, ale zatiaľ je malý, len špekuluje. Keď bude väčší a bude odmietať tam ísť, tak ho nikto nútiť nebude..ani teraz ho nenútim ísť k nemu, ale motivujem ho, že pôjde nakŕmiť psíka, sliepocky a podobne, tak vždy nakoniec ide a keď sa vráti, povie, že bolo dobre.