icon

Je to znamenie, aby som už dieťa nemala?

17. okt 2022

Ahojte,pisem anonymne, idem sa podelit s mojim zivotnym pribehom a citovym rozpolozenim.Pred 5 rokmi som porodila syna, ktory sa nam postastil hned na prvy krat po svadbe.vsetko idealne. na to som po roku otehotnela znova uplne bez problemov na prvykrat.bohuzial babatko v 28tt zomrelo.uz su tomu 3 roky.nedokazem sa s tym vyrovnat a nedokazem s tym zit. bola som vtedy po druhej sekcii dost v zlom stave fyzickom,kedze obidve sekcie boli akutne, stratila som vela krvi atd. odvtedy som si povedala, budem si uzivat toho mojho jedneho syna a hotovo.no tazko sa takto zije hlavne ked by strasne chcel surodenca.v maji sme sa teda rozhodli s manzelom ze to skusime, sup otehotnela som znovu hned, uz sme sa aj zacali tesit uz som si predstavovala to vonavucke babatko a na to krvacanie..biochemicke tehotenstvo...odvtedy sa nam nedaari, cez vikend som znovu dostala menstruaciu.
teraz neviem ci to brat ako znamenie od toho hore, ze uzivaj to jedno dieta a bud rada ze ho mas a ze zijes a nechce nic viac?? alebo ako co?
strasne tuzim po babatku, bola som aj u dr, odobrila ze jazva je v pohode, mozeme sa snazit. len ja uz neviem, uz som aj rezignovala, ze ok bude jedinacik ale na druhej strane viem ze sa s tym nikdy nevyrovnam a nebudem vediet zit s tym pocitom do konca zivota. neviem,,,strasne depky mam z toho..mam 33 rokov:(((((

stevvvka
17. okt 2022

Prosim ta, neries osud, znamenia a uz vobec vestice.
Zivot niekedy nie je fer. To je vsetko.
Este mas dost casu mat babatko. Ale ujasni si hlavne sama v sebe, ci naotaj chcete vy s partnerom dalsie dieta, nechod do toho len aby mal starsi surodenca.

Bud sama so sebou, daj da do psychickej pohody, pocuvaj veselu hudbu.. Aj poplakat si je niekedy dobre. Ale nezameriavaj sa prilis na budúcnosť. Nemam velmi rada vetu "ži tu a teraz" ale pre teba je to momentalne vhodna rada.

katuskamala1
17. okt 2022

@dencii ona nie je vestec, ale ma dar, z cisel a postavemia hviezd a planet ked si sa narodila dokaze popisat tvoje poslanie v živote, tvoju cestu, pomoze ti pochopit samu seba, tvoje konanie, spravanie, preco sa deje v tvojom zivote co sa deje, comu ta to ma naucit, resp co sa mas ty naucit, a co nasledne nastane. Kedy je spravny cas na to ci hento. Napr ked si urobíš partnerskú, napr s manželom, tak ak mate nejaky problem (ona nan sama pride) tak kedy a ako to treba riesit a pod. Mna tak smeruje uz roky a dam za nu ruku do ohna. Ale opakujem, ziadna vestica teodora to nie je, je velmi vzdelana, úspešná zienka na riadiacej funkcii... A poslednych par rokov ak ma cas urobi to i cudziemu za nejake peniazky, lebo si tak moze zaplatit zas ona rehabky co potrebuje... A robi to nasledne mailom,

ahhola
17. okt 2022

Dievča, v prvom rade sa hod do kľudu. Raz to vyšlo a nie je dôvod, aby sa nepostastilo znova. Nie si sama s traumou. Najväčší zahul je, keď sa niečo stane prvorodenemu, mali sme v rodine. V 41.tyzdni všetko v poho a kým sa narodilo, šnúra vraj 3*omotana.Ta žena bola milimeter od zrutenia... kočík menila za rakvicku. 🥀

autor
17. okt 2022

@ahhola toto musi byt brutal.mna držal pri zivote syn

ahhola
17. okt 2022

No ved keď je dlho v práci vy mate dlhy čas niečo podniknúť, napr. ak si z BA previezť sa vlakom do Piešťan a pod. Malému človeku je takáto drobnosť veľká vec, aj keď niekto takto cestuje denne. 🍀

lucinka5051
17. okt 2022

Nic ine nam neostava...my zeny sme silne 💪💪💪 dakujem a budem vam drzat palce ❤

heln
17. okt 2022

ahoj, naozaj to neber ako znamenie, mozno len nie je ten spravny cas...
chapem ta, prve som potratila, dcera sa narodila po niekolkych rokoch po liecbe endometriozy, akutna sekcia,
tuzbu po druhom som mala stale, ale nedarilo sa, bola som z toho smutna, ale netlacila som na to, aj tak sme riesili pracu a byvanie, vravela som si, ze dam tomu cas do 40ky.... cas plynul, dovrsila som 40, poplakala som si a povedala si, ze sa teda s tym musim zmierit.... a otehotnela som, v 40ke...... syn je krasny a zdravy a zaplnil to prazdne miesto.
takze moja rada, daj tomu cas, neupinaj sa na to, viem ze je to tazke nemysliet na to, ale zamestnaj si hlavu niecim, urcite musi byt nejaka zaluba na ktoru si nikdy nemala cas...
este jedna zaujimavost, pred otehotnenim som uzivala indol3, lebo ma strasne bolievali prsia, dokonca mi zmizli aj cysty, ktore som mala..... pomaha to hormonalnemu systemu a tak rozne, tak mozno to ovplyvnilo aj otehotnenie.

h2
17. okt 2022

Odpoveď na otázku v názve diskusie: Nie, celkom určite to žiadne znamenie nie je. Je mi ľúto, čo si zažila, ale také veci sa proste stávajú, (ako zisťujem vďaka koníku), častejšie, než som si myslela. Treba veriť a dúfať. Si ešte mladá, máš čas. Ja verím, že sa ti to podarí. Želám veľa šťastia.

zuzinka888
17. okt 2022

Najskor som nechcela byt uz nikdy tehotna bala som sa ,ze sa to zopakuje. Stalo sa. No potratila som v rovnaky tyzdem ako mi potvrdila dr. ze som tehotna - to bolo uplne ine este som si ani neuvedomovala a uz to skoncilo. Potom som to s bolestou uzavrela- chodila po lekaroch- prisla corona myslienky uplne ine - strach z nepoznaneho. Tak som uz myslela ze to preboli. Mala som uz 38- a sa hovori ze po 35 to uz nie je take jednoduche. Viac menej som si sledovala plodne z neplodne dni. No a jeden mesiac mi dosli testy tak ved co sa moze stat? Ved presne viem ktore dni mam dve ciarky na ovulacnom teste. A stalo sa. Mame drobca.

autor
17. okt 2022

Baby Dakujem za kazdu jednu reakciu. Samozrejme dieta chceme obidvaja nie preto ze syn chce súrodenca. Súrodenca sme mu chceli dat este predtym než zacal hovorit bohužiaľ zomre

marzuz89
17. okt 2022

Prosim ta kvoli syncekovi, vyhladaj odbornu pomoc, depresia z tvojich slov az krici. Neries druhe babatko, ries seba. Kym toto nespracujes, tvoj syn nikdy nebude s tebou stastny. Vzdy bude citit nad sebou tien toho, ze ti "nestaci". Ja by som zosalela prist o babatko v takom neskorom stadiu tehotenstva, musis byt silna zena. Ale v tomto momente potrebujes odbornu pomoc, pretoze to sama nezvladas. To nie je len tuzba po druhom babatku. To je depresia a nepises tu nic pekne, za co si vdacna, vsetky tvoje myslienky sa upinaju len na to, ze chces, a nemas. Ze nie si stastna "iba" s jednym. Lub ho bezpodmienecne, lub aj babatko, ktore od vas odislo. A dalsie skusajte az ked budes ty v poriadku. Pride k vam urcite. No az ked bude spravny cas. Tem teraz nie je 🙏

autor
17. okt 2022

@marzuz89 jeziiis to nie.. ja sa len niekedy takto opustím… inak pri ňom absolútne nedam nic vedieť, chodím normálne do prace fungujem v zivote zas aby ste si nemysleli. Mam povinnosti ako bežny pracujúci rodic. Chodime so synom na vylety venujem sa mu na maximum a myslim ze je stastnucky vysmiaty nase zlaticko 🧡🧡🧡 len v kutiku duše ma to škrie samozrejme depkarim vecer ked zaspavam alebo ked dostanem menzes.. Dakujem pekne, verim ze to bude coskoro

bombulka1987
18. okt 2022

A musíš cielene riešiť to, že sa snažíte? Čo tak tomu nechať voľný priebeh, proste si užívať synčeka, manžela a čo má prísť príde, ak nepríde, tak to tak malo byť. Hlavne sa snaž dať si dokopy psychiku. Držím Ti palce 🙂

elisebah91
18. okt 2022

Nerieši, ži a budeš vidieť čo ďalej ...moja sesternica teraz porodila druhé bábo, rozdiel 7 rokov. Áno už nedufali. Prvý syn zomrel niekoľko dní po narodení, druhá dcéra žije je zdravá má 7, tretí syn zomrel v bruchu v 5tom mesiaci......dlho dlho dlho nič. Postavili dom a deti zabalili, že bude jedno..až sa nám v januári pochválila že čakajú...a úz je tu, ďalšia dcérka...

drahomirrra
18. okt 2022

Tiez nevidim ziadne znamenie, preco by si druhe babatko nemala mat. Skus proste zit zivot a trosku sa upokojit, popritom sa samozrejme mozete snazit, vyjde to, uvidis 🙂 Zial, niekedy je ta cesta narocna, velmi narocna. Nic ta nelimituje, vek mas uplne ok 🙂 Nemusis mat ziadne zle pocity..

tara
18. okt 2022

Pomáha, keď nebudeš sledovať čas...jednoducho si povieš, že mám ešte kopu času, aj do 40ky a keď to má prísť, tak príde. Keď to budeš najmenej čakať, tak sa podarí dôjsť az do cieľa🙂 Ja som mala veľkú traumu z prvého pôrodu, skoro som vykrvácala a iné ďalšie veci. Po 7 rokoch som sa odhodlala, že bude aj druhé bábo. Jasné že sa nepodarilo hneď a tiež som mala zakaždým hrozný smútok, keď prišiel menzes. Pamätám, že raz na dovolenke som sledovala, ako majú iní rodičia 2, 3 deti a my len jedno. A vtedy som si aj povedala, že už dosť, že končím a budem dávať lásku len jednému ak to tak ma byt. Nemôže mať doma smutnú mamu. Tak sme to s mužom vzali tak, že si aspoň nemusíme dávať pozor, a že ak to má prísť tak príde. A keď nie, tak to tak ma byt. A naozaj, keď som prestala na tom tak lipnut, keď som prestala sledovať plodné dni, tak to prišlo. Bolo to krásne tehotenstvo a ešte krajší pôrod, ktory by som absolvovala opäť aj hneď. A potom prišla odpoveď na všetky tie PRECO...No preto sme si museli počkať, aby sme zažili nádherný príchod nášho druhého synčeka, aby to bol práve ON. Vsetko príde v pravý čas, ver tomu....

lulupulu
18. okt 2022

Všetko príde keď to budeš najmenej čakať 😇

cicuca
18. okt 2022

Skús posilniť organizmus hlavne maternicu bylinkovymi kurami a viac oddychuj. Možno máš len unavené telo. Detičky síce odišli skôr, ako ste ma mohli začať tešiť, ale verím, že keď sa budeš cítiť fyzicky dobre, dieťatko sa vám podarí.

sono2
18. okt 2022

Tak sa nechaj pozrieť, prečo sa nedarí, načo sa takto trápiš

ivana3111
18. okt 2022

@lucinka5051 to si tak výstižne napísala, veľmi ti prajem ,aby vám bolo dopriate zdravé a donosené bábo ☆

autor
18. okt 2022

@sono2 3x sa podarilo na prvý pokus… a vraj ked sa polroka nedari to nieje nic.. zas nesexujeme kazdy den..

autor
18. okt 2022

Take krasne správy, Dakujem, velmi ma to povzbudilo.. nebudem riešiť budem sa venovať synovi manželovi veciam ktoré ma bavia a uvidime. Nechame tomu volny priebeh ♥️

lucinka5051
18. okt 2022

@ivana3111 dakujem dufam ze sa raz dockame ❤

kundiboo
18. okt 2022

Si predstav ze nemáš žiadne dieťa, ani len to jediné a veľmi by si chcela a stále by sa nedarilo a nedarilo, každý jeden krát by prišla ms a ešte by si aj vedela ze obaja mate zdravotný problém tak závazny ze nikdy nebudete mať dieťa prirodzene a možno ani po IVF. Ďakuj Bohu ze mas zdravého syna a užívaj si ho a dávaj mu všetku lásku , to deti potrebuju

loulou72
18. okt 2022

Mojej starkej zomrelo dieta tragicky, ked malo 2.5roka, nikdy sa z toho nedostala, nepresiel den, co by si nanho nespomenula. Mala potom este dalsie dieta - mojho otca... Ale neber dalsie dieta ako nahradu za prostredne, ber ho osobitne ako cloveka. Ja by som tehotenstvu nechala volny priebeh a brala to tak, ze v spravnu chvilu to jednoducho vyjde a vsetko bude ok. Drzim palce

sono2
18. okt 2022

Tak, ale nezistili co sa stalo?
Možno preto opäť skončilo biochem?

anna771100
18. okt 2022

Ja by som na tvojom mieste ešte chcela dieťa. Nevzdávaj to, Ale nesil to ani, že hneď hneď. Nechaj tomu voľnejší priebeh. Máš len 33, habadej času. A teš sa z toho, že máš zdravého syna. A mysli na to, že dieťatko, ktoré zomrelo v brušku je teraz v nebi a je mu úžasne❤️

erika212
18. okt 2022

Neber to ako znamenie, že nemáš mať ďalšie dieťa. Ja som mala veľa takýchto potratov a keby to mám takto brat, tak mi tu teraz nelezie ročný chlapček. A to kam o pár mesiacov 46 rokov 🤷😉. Nechaj to chvíľu plávať a užívaj si malého. Všetko bude dobre aj bábätko príde. A ja idem rajbat koberec, ten môj krpec mi don práve votrel misku jogurtu kým som čítala diskusiu 🤦🙄.

gabrielamodrykonik
18. okt 2022

Nezistili ti pricinu, preco si potratila a dalsie tehotenstvo bolo biochemicke? Mozno mas nejaky imunitny, hematologicky, alebo geneticky problem. Nie je dovod to vzdavat, kludne by som sla do dalsieho dietata, ale najskor by som si dala spravit vsetky tieto vysetrenia, pretoze ak mas problem s donosenim a udrzanim, tak treba zistit pricinu a mozno ti len staci nastavit liecbu a vsetko bude ok.

autor
18. okt 2022

@gabrielamodrykonik absolvovala som vsetky mozne vyšetrenia. Neprisli na nic. A to neviem ci je teraz dobre alebo zle. Kazdy mi povedal: niekedy sa to stava.