icon

Každý sa pýta, prečo staršie dieťa nie je už v škôlke

24. okt 2023

dobry den mamicky, chcem sa opytat ci je tu taka ktora ma deti cca 3 roky a jeden rok a to starsie doma? ze nechodi do skolky este, pretoze mna sa kazdy pyta preco starsie uz neje v skolke a velmi ma unavuje kazdemu vysvetlovat preco, mam nato x dovodov ze som sama cele tyzdne,muz je doma len vykendy, ked su chore tak jedno od druheho stale, nema mi kto pomoct prist postrazit jedno ci druhe.....atd, preto som to tak poriesila kym nebude mladsia trosku starsia tak bude aj starsia doma, nazory?

Strana
z2
denithestrange1993
24. okt 2023

Si mama dvoch deti a riesis kto ti co hovori? Este takych nazorov bude.

h2
25. okt 2023

Presne, ako už baby písali, sú to len také rečičky, nikoho to v skutočnosti nezaujíma. A áno, keby staršia chodila do škôlky, zase by sa pýtali, prečo si si ju nenechala doma, keď si na materskej. A tiež by to boli len konverzačné frázy, nie otázky zo záujmu.

kvetinka75
25. okt 2023

pretože ti to takto viac vyhovuje a koniec. Nikoho nič do toho

euka210
25. okt 2023

Ja mam 2r rozdiely a starsi siel do skolky ako 4r, aby nenosil vsetko rocnemu...sama detska mi to poradila.

krasolienka1
26. okt 2023

Presne ja mám roční dceru syn bude mať v januári 4 a každý riešil preco sme ho nedali do skolky bolo to tak aj minulý rok

zuy1293
30. okt 2023

Ked sa mi pred rokom v auguste narodilo druhe dieta, starsia, ktora isla mat tri roky, tak som ju do škôlky nedala. Jedak aby neziarlila, druhý dovod aby nenosila choroby a malý neochorel a bolo mi to luto. Teraz uz chodí a banujem. Pride so škôlky, tam je dobrá, čo sa pýtam uciteliek, ale doma musí vypustiť čerta čo ho celý deň krotí a do večera je to s ňou na zblaznenie a neviem ako na ňu. Ráno tam nechce ísť, ešte žaluje svokrovcom na mňa že ju tam nutim a pod. Potom je doma, lebo ochorie, tak je to fajn ak nechytí rapel a nerobí bracekovi zle. Ale to asi je v kazdej rodine. A tak si vravím, že som ju mala nechať doma a počkať ešte rok. Ale na druhú stranu si to ospravedlňujem, že ešte si nezvykla na nový režim a o rok to mohlo byť so škôlkou horšie. Tak si vyber 🫣

Jednoducho, povedz že ti to vyhovuje takto, že ste spolu doma. A nemáš dieťa na to, aby si ho odkladala 😉

zuy1293
30. okt 2023

@zuy1293 prepáčte mi za chyby a preklepy

autor
6. nov 2023

@zuy1293 dakujem
vam za odpoved, presne vy ma chapete, ja pockam teda do jej 4 rokov a potom pojde, predsa uz aj ta mladsia bude starsia a bude to mozno trosku lahsie aj ked stale narocne

Strana
z2