Kedy ste sa rozhodli, že chcete deti?
ahojtee zaujima ma kedy ste sa definitivne rozhodli ze budete mat deti a nie nehovorim teraz o zenach co otehotneli po druhom sexe a vtedy sa rozhodli ze si to nechaju ale ci su tu take co od mala citili ze deti nechcu v 20 stale citili ze aj keby boli dobrou matkou tak deti nechcu napr lebo nemaju radi deti alebo podobne a potom vo vyssom veku to prislo?? ja mam 24 a deti nechcem citim to od detstva ze som karierista a rodinu chcem vo velkosti ja muz a zvieratko. Ostatne mlade baby uz to davno vedia a ja som si ista ze nechcem ale ci sa to u niekoho zmenilo by ma zaujimali skusenosti dakujem
Ja som sa rozhodla 5 rokov dozadu ze chcem dieta. Stale nic.
Vzdy som vedela ze chcem deti...od 25 to bola uz tuzba, velmi rychlo sa meniaca na posadnutost zabijalo ma to dusevne (nemala som stastie v laske), ziarlila som na vsetky mladsie tehulky a maminky, citila som sa ako nekompletna zena...bolo to tazke obdobie,vrlmi tazke obdobie...ze to nieje blud sa mi potvrdilo ked som porodila syna a kruh neistoty sa uzavrel,zmizlo pochybovanie o mojej zenskej podstate...mame dve deticky a aj ked je to tazke,nelutujem a nemenila by som...takto to bolo umna
Ja som sa vydavat neplanovala. Ked som spoznala manzela, tak sa vsetko zmenilo a pred svadbou sme mali aj mena pre dieta vybrate. Mat deti bola pre nas samozrejmost, len na pocte sme sa nevedeli dohodnut...

Ja som vždy túžila po deťoch a čím viacej tím lepšie prvé som čakala v 19 chceli sme obaja a postupne prichádzali ďalšie a mám krásnu veľkú rodinu s piatimi detmi