icon

Koľko detí plánujete a koľko máte?

12. sep 2024

Ahojte baby len tak si poďme pokecať koľko plánujete deti ? Alebo koľko ste plánovali a nakoniec máte ? My čakáme druhé ale priateľ chce v budúcnosti aj 3tie tak uvidíme a čo vy ? 🙂

Strana
z3
malaopicka
12. sep 2024

Ja som nechcela dieťa, manžel aspoň 3, nakoniec máme jedno. Tu už aj končíme, aj keď miminko je nádherná “vec”, prvého pol roka to bolo najkrajšie obdobie môjho života. Ale súhrnom všetkých vecí okolo žiadne ďalšie nepripadá v úvahu u mňa ani za nič. Manžel akceptuje moje rozhodnutie.

vkatush
13. sep 2024

Po rizikovom tehu a dlhom náročnom pôrode som vďačná za môjho 1 a kľudne by som to dala ešte raz.

Chceli by sme strašne 2.
Ale rozum (financie) nepustia, takže jedináčik.

beybitko
13. sep 2024

Chceli sme s mužom 3, máme ich 5🙈😅

katarinaschober
13. sep 2024

@beybitko no niekto ma stastie

greywolf
14. sep 2024

Udealne aspon 3. 🍀😎

klotildabazarik
14. sep 2024

Chcem 3 mam 0😂

gulicka277
14. sep 2024

Mame jedno a planujeme 2

catherinah
14. sep 2024

Nikdy v živote by ma nenapadlo, ze budem mat jedno. Mám jedno, viacej sa žiaľ nepodarilo.

jarnajar
14. sep 2024

V mojom ideálnom svete (veľa peňazí, obrovský byt, dokonalé manželstvo) by som túžila po štyroch. V realite som zvažovala, že budú tri a nakoniec som zistila, že stačia aj dve 🙂 tie mám a viac nebude.

patta89
14. sep 2024

Chcela som 2 - chlapec dievca, a aj v takom poradi sa podarili...takze tuto temu sme uz s muzom uzavreli 😉

laurika173
14. sep 2024

Planovala som jedno, mam dve 😊

lalilla
14. sep 2024

Chcela som dve, a mam dvoch anjelikov v nebi, neviem ci vobec bude odvaha a ci nam bude dopriate. Clovek mieni..

mimusa_25
14. sep 2024

Chcela som jedno, mám jedno a tam som aj skončila🙂 úplne stačí

tatianamaria
14. sep 2024

Plánovala som 5 a mám 5.

dixitka
14. sep 2024

Chcela som pôvodne tri, ale po narodení prvého som plán asi zredukovala na dve :D no uvidíme ešte…

terry658
14. sep 2024

My sme chceli 3-4. Máme tri. Popravde ak by manžel lepšie zarábal tak by som aj štvrté brala. Ale takto sa to už nedá utiahnuť. Už to tretie je riadny zásah do financií. A to chodím do práce na čiastočný úväzok (posledné má len rok).

barju
19. sep 2024

Ja som chcela 3, ale stihnúť ich pred 35tkou. Na 35 narodeniny dostanem iba prvé po 5 rokoch snaženia, takže budem rada ak stihnem aspon druhé. Ale určite ho nechcem mať po 40tke. Ak sa nepodarí, zostane jedináčik.

Strana
z3