icon

Ako plánujete stráviť leto?

ale_na123
Dnes o 16:45

Dobry den zienky ako a kde planujete stravit leto? dake tipy sem hodte popripade

anonym_329e2b
Dnes o 16:49

@ale_na123 doma

crazy_cat_lady
Dnes o 16:51

Na krete, vo welnessoch, v tatrach, v Prahe :D

anonym_1cdbb3
Dnes o 16:55

@ale_na123 Práca, pes, výlety, Egypt, Kostarika, Dubaj.

martinkatinka
Dnes o 17:00

Praca, dufam, ze dovolenka v Adrsspaskych vrchoch a vo Wroclavi. Ale este uvidim, ci budem moct vobec na par dni ist.

anonym_2a915f
Dnes o 17:09
@anonym_1cdbb3

@ale_na123 Práca, pes, výlety, Egypt, Kostarika, Dubaj.

@anonym_1cdbb3 čo v Dubaji v lete?

natalka13
Dnes o 17:10

Dovolebkujene jun a sept okt.
Jul august vyuzijem na kupanie a bratislavske leto- koncerty Tyrsak ...

amel
Dnes o 17:15
@anonym_2a915f

@anonym_2a915f fúú,Dubaj v lete...naozaj?Dobrovoľne?A teda viem,o com pisem.
A este v tuychto časoch.
@ale_na123 my v praci asi z 80%.Šetrím dovolenku na zimu🙂

anonym_10857c
Dnes o 17:21

11dni v Turecku a potom zase praca,praca a praca az do Vianoc.

anonym_b65fdb
Dnes o 17:26

2x tyzden dovolenka, jedna je uz kupena, druhu este zvazujeme. Obidve na Slovensku. Zvysok v praci a vikendy niekde kde sa da prijemne travit cas.

anonym_93f838
Dnes o 17:31

Nám už leto začalo keďže sa práve slnime na Floride. Na konci júna toskana, v júli si vyslapem triglav v slovinsku, po ňom si pôjdem oddýchnuť do Chorvátska a potom cele leto hrozne veľa výletov po okoli, či už bike,chaty, turistika, stanovanie,festivaly..cize Rakúsko, Česko, Slovensko,Maďarsko..a už sa na všetko veľmi tešíme…☺️krásne leto všetkým 🌞

anonym_8949da
Dnes o 17:41

Praca, cez vikend nejake akcie v meste, festivaly, pojdeme k vode, parkrat dovolenka - predlzeny vikend

daniela2310
Dnes o 17:41

@ale_na123 V stredu letime s dcérou na 4 dni Neapol, popozerame Pompeje, Amalfi….Potom 3-10.7. Egypt (hotel Jaz Costa Mares). A ešte by som chcela Egypt s mužom nejaký LM.

anonym_1cdbb3
Dnes o 17:48
@anonym_2a915f

@anonym_2a915f nákupy

amel
Dnes o 17:51
@anonym_1cdbb3

@anonym_2a915f nákupy

@anonym_1cdbb3 fu...stoja za to?

anonym_1cdbb3
Dnes o 17:52
@amel

@anonym_1cdbb3 fu...stoja za to?

@amel áno

janinah
Dnes o 17:54

Tatry,aspon 2x španielsko,kupele,2 zahrady =kompotovanie a džemovanie a nejake práce na dome.

anonym_1cdbb3
Dnes o 17:56
@amel

@anonym_2a915f fúú,Dubaj v lete...naozaj?Dobrovoľne?A teda viem,o com pisem.
A este v tuychto časoch.
@ale_na123 my v praci asi z 80%.Šetrím dovolenku na zimu🙂

@amel Dubaj konkretne v septembri. Je to síce skoro, ale od oktobra veľa práce a na október už máme kúpené Maroko.

miskajerry
Dnes o 18:02

vyliezť na Kriváň

anonym_2221fd
Dnes o 18:08

@ale_na123 skoro ráno vstávať, pracovať, byť deťmi, dovolenka s deťmi, dovolenka bez deti, rodinná chata, pár jednodňových výletov + deti tábory a dovolenky so starými rodičmi -tj. Užívať si pokojné dni 🤣

sisska96
Dnes o 18:20

Doma v chládku. V práci, večer na dvore

amel
Dnes o 18:32
@anonym_1cdbb3

@amel áno

@anonym_1cdbb3 tak september nie su prázdniny,zacina jeseň.
Nákupy su tam ako inde,teda ja osobne som tam nic prelomové nenasla.Navyse je vsetko zavreté,teda okrem malls.Ludia stade v lete utekajú vrátane staff.
Ale predpokladám teda,ze tam chodíte pravidelne a si zvyknutá.

anonym_1cdbb3
Dnes o 18:35
@amel

@anonym_1cdbb3 tak september nie su prázdniny,zacina jeseň.
Nákupy su tam ako inde,teda ja osobne som tam nic prelomové nenasla.Navyse je vsetko zavreté,teda okrem malls.Ludia stade v lete utekajú vrátane staff.
Ale predpokladám teda,ze tam chodíte pravidelne a si zvyknutá.

@amel ja som vždy našla v Dubaji veľa vecí kvalitnejších, lacnejších, značky ako nie su všade. Takže preto nákupy v Dubaji. Každý rok chodíme v septembri a je to okej 🙂 všetko bolo vždy dostupné a otvorené.

anonym_4bb158
Dnes o 19:08

Pri bazéne každý jeden deň, keď nebudem v práci. Inak po výletoch, na našej novej chate.

anonym_f1c90d
Dnes o 19:21

Pojdeme cela rodina na Pohodu, potom budu tyzden deti u babky tak si uzijem volny cas. Dalej pojdeme na 2 tyzdne na dovolenku k moru. Ked sa vratime caka nas na vikend chata s kamaratmi. Potom deti tabor a rodicia dovolenka pri mori bez deti 🙈. A uz bude pomaly aj konec leta 😉

anonym_7cef45
Dnes o 19:47
@anonym_93f838

Nám už leto začalo keďže sa práve slnime na Floride. Na konci júna toskana, v júli si vyslapem triglav v slovinsku, po ňom si pôjdem oddýchnuť do Chorvátska a potom cele leto hrozne veľa výletov po okoli, či už bike,chaty, turistika, stanovanie,festivaly..cize Rakúsko, Česko, Slovensko,Maďarsko..a už sa na všetko veľmi tešíme…☺️krásne leto všetkým 🌞

@anonym_93f838 super, toto som nestihla s deťmi za 18 rokov🫣moja smutna realita..fandím všetkým, ktorí majú čas a financie na rôzne výlety👍

anonym_a2adb9
Dnes o 19:49
@anonym_7cef45

@anonym_93f838 super, toto som nestihla s deťmi za 18 rokov🫣moja smutna realita..fandím všetkým, ktorí majú čas a financie na rôzne výlety👍

@anonym_7cef45 urcite si vsak stihla kopec iných krásnych veci🙂

leidin
Dnes o 20:20

Chcem umriet. Lebo naozaj ten hnus tucneho tela v horucave nestoji ani za sekndu ktoru by som mala prezit. Schudnut neviem, je to zufale.

sense
Dnes o 20:27

Pár dní dovolenka Slovensko, pár dní Česko, pár dní u nás v Tessine a zvyšok doma v okolitých horách