icon

Koľko detí ste si mohli dovoliť?

21. nov 2024

Moja otázka znie
Koľko deti ste chceli a koľko ste si ich mohli “dovoliť”? 😁

tiezjedna
21. nov 2024

Chcela som tri, mám tri, dovoliť by som si mohla pokojne škôlku (aj bez manželovho príjmu, aby som to upresnila)... Ale nikdy nebolo mojím snom skákať celý život iba okolo detí a potom sa rovno prehupnúť do role babičky😉

mama_
Autor odpoveď zmazal
samik88
21. nov 2024

@negymama Neviem či majú všetci 10 detí,ale zastarané to určite nie je. Denne chodíme okolo osady,nič sa nezmenilo. Skús ísť rodiť ku nám do pôrodnice a uvidíš ten pomer 😅. V osadách predsa neexistujú zabezpečení a pracujúci rómovia 🙈

domka222
21. nov 2024

Autorka,však si videla,že
@ivik4 tam má uvedené aj poradie (vek detí),že až posledné je žijúce. Tak nechápem, čo iné si si myslela

zuzka1117
21. nov 2024

Nikdy som sa nad týmto takto nezamýšľala, chcela som dve, mám dve. Financne by sme utiahli Viac, ale nechceme

autor
21. nov 2024

@domka222 Nehovorím, že to je ako med lízať. A nie vôbec, nič proti, ak ženy chcú rodiť ako jablone. Jasné, nič proti.
Vieš, poznám vela ludi, čo majú aj 6 deti, a zvládajú to perfektne.. Ale nie je to pre každého. Ani pre teba. Čo je ok. Ale zas nemusíš byť voci tým čo by chceli, negatívna.

domka222
21. nov 2024

Som negatívna? Vravím, že keď chceš,tak nepotrebuješ názor a roď aj každý rok. Však ja tvoje deti vychovávať nebudem

autor
21. nov 2024

@domka222 prečítaj si moje odpovede poriadne a necpi sa tu zbytočne.

domka222
21. nov 2024

Ako keď ti poviem,že sa zbytočne nepýtaj. Sama najlepšie vieš,aké máš možnosti

doriiis
21. nov 2024

Niekedy som deti nechcela.Potom som chcela jedno,spravila som si.Ked mal 5,5 roka tak mu pribudla sestra.
A už nikdy viac viac deti nechcem.Aj keby som si ich mohla dovoliť 10,už navždy budem mať iba 2 deti.
Ja mám radšej kvalitu ako kvantitu.

autor
21. nov 2024

@domka222 Ale mňa zaujímalo ako to ma aj ostatok. Nejdem sa podľa toho teraz zariaďovať. Chápeme sa? Už si pochopila 🙂 pekny deň

domka222
21. nov 2024

Tak a načo to teda potrebuješ vedieť?

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
21. nov 2024

O chvíľu mi tu odpoved vymaze admin. Ale snad si prečítaš a konečne už pochopíš, že nemáš ďalej písať pod moju diskusiu, keď netreba.

katulienkax
21. nov 2024

Aj keby si ich môžem dovoliť 100 viac ako 2 ani za svet. Nie somtyp ženy čo ochka za detmi a bábätka tiež nemusím ; som rada že už sú väčšie a nemusím vymýšľať babatkovske stále opakujúce sa aktivity
A ešte chcem dodať, že niektoré tuna obdivujú viac detne ako to zvládajú . Ja neobdivujem, same si zvolili , nemám ich prečo za to obdivovať

ivik4
21. nov 2024

Wau, teda autorka mne napises ze nemam utocit pritom som ani slovo nenapisala, ale ty si v komentoch fakt strasna 😃. Inak ja milujem anonymne hrdinky.
A duplom sa pytat uplne beznu otazku anonymne . Preco ? Co je na tvojej otazke take zle ze nemozes ukazat kto si ? Chapem ze veta ; chod do prdele je anonymne lebo osobne by si na to asi nemala, ale toto s otazkou je divne... pouzila som tvoje slovo .
A teraz tiez neutocim. Pytam sa

domka222
21. nov 2024

Vidíš, nevieš ani odpovedať. Aj tebe "pekný" zvyšok dňa 🤣

autor
21. nov 2024

@ivik4 osobne ver že by som mala aj na horšie keby chceš vidieť. Ale teda, som žena, tak taká nie som. Strašne je, že slečna alebo pani @domka222 si tu odveci píše pod moju diskusiu. A rýpe tu do mňa naschval. 😀

simca06022011
21. nov 2024

chcela som 3, mam jedno, dovolit som si mohla kolko som len chcela...

autor
21. nov 2024

@ivik4 a jasne, ty ako ukrivdena sa máš šancu pridať. No tak nech sa páči. Ako v každej diskusii sa ukazuješ veľmi pekne. :D

patta89
21. nov 2024

Chcela som 2, chlapceka a dievcatko a aj ich mam...financne by sme si mohli este dovolit aj dalsie 2, ale nechceme 🙂

ivik4
21. nov 2024

Cim mam byt ukrivdena ? Ze si sa vraj zmylila ? Ved som ti na to uz ani neodpisala lebo mi to moze byt jedno. Si cudzia osoba,povedala som si ze aj pomalejsi ludia su a tym to hned uzavrela.
Teraz reagujem na tvoje skarede komentare.
A nie, clovek kt. Je pokakany sa spytat uplne beznu otazku verejne, nema gule na to niekoho poslat kade lahsie osobne. Ale tvrdit to mozes , samozrejme. Chcela som odpoved preco anonymne, nemam ju. Ok
Pa

domka222
21. nov 2024

Odveci píšeš ty. Keď chcem 10 detí, tak ich budem mať a nezaujíma ma názor a rady žien na MK. Podľa mňa
@ivik4 má väčšinou vždy reálny názor na vec. Čo ty si ani nepochopila keď ti napísala, že chcela jedno a má jedno

autor
21. nov 2024

Je to úplne jedno, že či to je verejné alebo anonymne, keďže profil tu nemám svoj, ale úplne iné meno, ktoré ma napadlo. Čiže to nemá s tým nič spoločne. Nebudem ta presviedčať, maj ma kľudne za pokakanú. 😀
@domka222 no, vyjadrila by som sa k tomu úplne inak, ale nejdem to tu zveličovať 😀 to som ja. Nejdem tu písať za ňu. Ak tvrdí, že vždy chcela jedno a ma aj jedno. Jej vec.

tululu
21. nov 2024

Autorka, pises anonymne ( za co mi urcite napises,ze co "no a co sa do toho staram" ) a si neslusna k zenam, ktore dobrovolne venuju cas, aby odpovedali na tvoju anonymnu otazku. Ak nemas trpezlivost racionalne diskutovat s dospelymi zenami, ktore ta neurazaju, s viacerymi detmi to urcite nebudu prijemnejsie rozhovory.

mariska1989
21. nov 2024

Chcela som 2 párik 😄 mám 3 baby 🤣 chcela by som ešte to jedno že by syna ale toľko šťastia asi nemáme 🤣

hederamonstera
21. nov 2024

Pred detmi som chcela 4, po prvom som chcela 0, mam dve a tam koncime. Nerozumiem, ze niekto chce viac ako 2 deti…akoze rozumiem ale pozastavujem sa nad tym😂

autor
21. nov 2024

@tululu a vidíš aj, že ako mi tu venuje svoj čas? 😂 že ma za to, že ženy, ktoré chcú viac deti , že rodia ako jablone? 😂 nevyjadrila sa k téme ale že vôbec. Iba tu rýpe. A keď si neda povedať, tak som ju poslala tam kam som ju poslala. A to ešte bolo slušne. Keď je teda dospela, nech sa tak aj chová. A nezatahuj tu deti, lebo to si vychovávaš ty ako rodič. Dospelého človeka už tažko vychovať

domka222
21. nov 2024

Áno, chcela ŽIJÚCE dieťa a to má len jedno. Presne ako si naplánovala. Akože ja som sa nevyjadrila? To ty nečítaš,tak sa vráť na začiatok a čítaj všetko odznova

cafelatte
21. nov 2024

Chcela som 5, mam 3..financne? Utiahla by som aj 2 x toľko, len vekovo už nestihame