Koľko detí ste si mohli dovoliť?
Moja otázka znie
Koľko deti ste chceli a koľko ste si ich mohli “dovoliť”? 😁
My máme tri. Chcela som viac ale neviem akk by sme to utiahli. Musela som začať pracovať už na rodičovskej,lebo nebolo na zubárov, kvalitné topánky a podobne. Moje deti strašne rýchlo rastú (dcéra má 10 a nohu 42ku, takže topánky sa u nás menia veľmi často. Detto chlapci. A o oblečení ani nehovorím.
@terry658 veď jasne úplne chápem. Tohto sa obavám pri pomyslení na toľko deti.. ale uvidíme 😁☘️ a obzvlášť dievčatá, sú také výberave chcú sa obliekať atd. 😁😁
Tak kým sú malé tak nie všetky ale v puberte je to horšie. Ešte nás to len čaká. Našťastie chlapcom je to fakt jedno.
Chceli sme 3-4. Mame 4🍀
Som neskutocne stastna a vdacna ze nam toto bolo splnene. Je to narocne. Ale krásne. Istotne by som nemenila.
@pe_mi no áno je, ale som z tých šťastných že deti boli aj sú fakt kľudné, žiadne nervy, ani vlasy mi neosiveli 🤣 ale je to náročné, no už teraz nie už sú veľký, ale keď boli malý bol to zaberák, chvalabohu chorý boli tiež minimálne tak to veľký rozdiel si neviem predstaviť že by v škôlke mi boli viac doma ako tam, popri tom do práce
Dlllho som si myslela ze jedno staci.a teraz mame dve.ale s vacsim vekovym rozdielom lebo po sebe keby boli tak by sme to asi nezvladli.vratila som sa do prace spravili sme zas nejaku rezervu nakolko sme boli dost financne vycerpani a obnovil sa mi aj narok na matersku..
Chcela som dve a mam styri
Chcela som najskôr dve, potom tri a mám tri, aj keď vychovala som ešte 2 nevlastné medzičas. Rozmýšľali sme aj nad štvrtým, ale už sme to dajak nestihli zrealizovať a teraz už vek nepustí.
Chcela som 5, mám 5 🙂

Nikdy som deti nepreratavala na cisla,resp.Eura😁mame 4 pretoze tak zivot zariadil.