icon

Ľutovali ste niekedy, že máte dieťa?

6. máj 2024

Možno blbá otázka , ale lutovali ste niekedy ze mate dieťa?

Strana
z3
kristinka92
9. máj 2024

no jasne že ma to napadne niekedy. hlavne keď bol ťažký deň a večer padnem do postele zabita. nejdem sa tvarit na pani matku dokonalú. koľkokrát si tak človek pomyslí že čo by som teraz robila, kde by som bola na dovolenke, kde by som pila prosecco na terase, ake všetky koníčky by som robila.
ale keby sa mi niekto pokúsi deti zobrať, tak ho roznesiem na kopytach zaživa 😂

culienka
9. máj 2024

@rorino ako sa hovorí, že malé deti malé starosti a veľké deti veľké starosti, tak na tom urcite niečo bude😉🤣

tibor79
10. máj 2024

Mám jedno a ďakujem že len jedno. Teraz v tejto dobe. Ak by som bola mladšia... Radšej nechcem vedieť..... Na toto ti každý odpovie podľa svojich preferencií. Ale nikdy nikto nebude žiť tvoj život a mať tvoje myslenie. Na to mysli! Ide len o teba, žiješ svoj život. Nikoho iného 🙂

tibor79
10. máj 2024

Nie. Ale s ohľadom na túto dobu som rada, že mám jedno. Neľutujem v žiadnom prípade. Byť však mladšia...volím život bez dieťaťa😔

viktoria63
Autor odpoveď zmazal
ivik4
25. okt 2025
@viktoria63
Odpoveď bola zmazaná

@viktoria63 ja Ta neosudzujem ale absolutne nechapem naco si si robila aj druhe dieta ked uz pri prvom si musela vediet ze to nieje pre Teba 😀 . Tak zial, mozes si za to sama.
Ja viem ze by som druhe nedala, vobec druhe nechcem ( priznam si to) takze si ho samozrejme nerobim a chranim sa .

viktoria63
Autor odpoveď zmazal
viktoria63
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3