icon

Ľutovali ste niekedy, že máte dieťa?

6. máj 2024

Možno blbá otázka , ale lutovali ste niekedy ze mate dieťa?

majlo1234
6. máj 2024

@andrejkap123 ja som aj psa olutovala, tiez som mala “poporodnu depresiu” ked sme ho doniesli domov, a nevyspala som sa potom mesiac. Akurat ze ta narocnost je uplne iny level, za par mesiacov ani nevies, ze si niekedy v noci nespala. Takze ano, relativna priprava to je, ale v porovnani je to tak 1 a 100 stale. Ale aj to dieta raz vyrastie, len to potrva par rokov, kym to bude take easy ako u psa po roku vychovy.

andrejka1974
6. máj 2024

Občas sa to stane najmä pri najmladšej je autistka takže výkyvy nálad ma úžasne ale potom ten úsmev a rehot stojí za to nikdy by som ju nedala ako aj ostatné moje deti sú to naše všetko

scila
6. máj 2024

Áno. Hlavne pri najmladšej ktorá má budila vyše troch rokov noc čo noc často aj každú polhodinu. A ktorá sa cez deň hádzala o zem kľudne aj každých 10-15 minút za všetko čo nebolo podľa nej a moje nervy už boli úplne že v p-čku.

11bodka11
6. máj 2024

Nie. Ja neviem co by sme bez nich robili. Unudili by sme sa. Velmi smutne by to bolo. Nemame kamaratov velmi, ani nejake konicky. Deti su nas zmysel zivota.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
mimikarol
7. máj 2024

Nie. Dlho som ju chcela a môžem mať len ju. Takže nie, neľutovala som to nikdy.

rorino
7. máj 2024

Nie,aj keď puberta je tazkaaaa😂,s láskou spomínam na tie prvé ročníky,keď sme si mysleli,že má "obdobie".A keď tu čítam príspevky mamičiek,ako nevládzu,nemajú čas na koníčky,najradšej by som im napísala,počkaj do puberty😂.Ale verím,že aj toto prezijeme v zdraví a potom budeme spomínať 😂.

hederamonstera
7. máj 2024

@rorino prosim ta a co sa take deje v puberte ze nemas na seba cas? Nepytam sa rypavo, len ma to fakt zaujima

laurita285
7. máj 2024

@danieli aké životné skúsenosti sú prenosné? prenes ich na mňa vďaka

vevapeto
7. máj 2024

Neľutovala som nikdy, občas by som však pubertálnu vystrelila na Mars a tú mladšiu keď má hysáky tak na Saturn. Inak som šťastná mama dvoch skvelých kočiek 🙏
Btw segra deti nemá, super zarobí, veľa cestuje, robí si čo chce….ale niečo jej v živote chýba- to, čo niektoré ženy majú a ľutujú to…

greywolf
7. máj 2024

Nie. Nikdy. 🙂 ale mozno tvojí rodičia lutuju ze maju teba. Spytaj sa ich. 😉

zuzana76
7. máj 2024

nie, lutujem, ze som nemala este tretie

hederamonstera
7. máj 2024

@vevapeto to ti sestra povedala ci si domyslas?

danieli
7. máj 2024

@laurita285 urcite rozumies myslienke, ktoru som napisala😊 o detoch mozes citat, mozem ti o nich rozpravat, mozes sa o ne starat ako opatrovatelka, ale zivot v rodine s vlastnymi detmi je nieco uplne ine jedinecne a neopakovatelne, mnohym veciam potom porozumies v uplne inej rovine

laurita285
7. máj 2024

@danieli ja sa pýtam že ktoré skúsenosti sú prenosné 😁

rorino
7. máj 2024

@hederamonstera o čas nejde,to ani nie je spomínané v príspevku,to sú iné stavy.Vsetko vedia,nič ich nezaujíma,všetci sú zlí,každý im krivdu,len oni majú pravdu a tak ďalej.Je toho neúrekom.Zlate malé deti,užívajte si to ženy.😉😂

martinmmartin
7. máj 2024

Pochybujem ze by sem niekto dal prispevok-

"Materstvo velmi lutujem, vsetci mi furt hovorili ake je to uzasne nat dieta a ja nic z toho nepozorujem. Urobila som obrovsku chybu ktoru budem lutovat az do konca zivota . Mat decko nieje vobec terno a nic specialne ba vychove dalsieho cloveka milion nevidim. Zobralo mi ovela viac ako dalo"

Je to jedno s poslednych naozajstnych tabu ale tieto pocity v spolocnosti urcite su . Vacsina deciek je v dospelosti vlastne uplne zbytocnych, a vynimiek je malicko.

majlo1234
7. máj 2024

@martinmmartin urcite ano, ale take zeny podla mna ani nepachnu na konika😂 maju uplne ine zivot e priority ako rozoberat materske temy

hederamonstera
7. máj 2024

@rorino no ty si pisala, ze sa stazujeme, ze nemame cas na konicky a sme unavene. Pri pubertiakoch ten cas uz je a aj sa clovek vyspi. A vsak nech si tak trepu, co je na tom😂

rorino
7. máj 2024

@hederamonstera áno,je to tak.Ale tvoje deti v puberte budú možno dokonale.Ved to detské obdobie je také krásne a krátke,tak si ho treba naplno užiť.Stasyne dieťa,šťastná mamka😉

bororka
7. máj 2024

@andrejkap123 mala som dvoch psov od šteňaťa. Mám neter ktorú som mala komplet každý 2.deň a noc v prvom roku jej života. Druhý rok permanentne.
Nedá sa to porovnať. Pes tobôž nie. Možno nejaký pomaly umierajúci pár rokov, so starostlivosťou 24/7 áno.
AIe toto iný druh zodpovednosti kde si siahneš na dno svojich síl a na tom dne sa prefackáš, občas sa aj pár dní prechádzaš. Bola som podobne optimistická, predtým ako som mala dieťa 😃 Nedá sa to porovnať.
Tak či tak, držím palce k úspešnému a pokojnému tehotenstvu.

ajko2011
7. máj 2024

Nie 🙂

babulkomale
7. máj 2024

@martinmmartin tvoja mama to pravdepodobne ľutuje...

niki78281
7. máj 2024

Iba pri prvých 4 🤭 pri piatom ešte nie🤣😂😂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
terry658
7. máj 2024

Po mesiacoch nespania a pochodovania s vrieskajúcim dieťaťom na rukách..... jasné, že som si povedala, že načo mi toto bolo treba. Aj ja mám svoje limity a deti veru limity preveria riadne! Ale nedala by som ich za nič na svete. No priznávam, keď sú dlho vyčerpávajúce obdobia tak mi táto otázka príde na myseľ,no nikdy nie až tak aby som nad tým reálnejšie premýšľala.

martinmmartin
7. máj 2024

@babulkomale mozno aj tvoja ale sa to boji vobec naznacit

vevapeto
7. máj 2024

@hederamonstera si predstav že spolu aj komunikujeme.

babulkomale
7. máj 2024

@martinmmartin ja nepisem bludy na socialne siete, ty umelec. Uplne mimo si, zatrpknuty mizogyn.
Chod si pokecat s chlapmi, neviem co sa tu stale odbavujes na zenskom fore.

dada4
8. máj 2024

Ja nikdy. A to som mala obe deti dosť náročné...
Žiadny oddych,malo spánku ...ale nikdy som neľutovala...