icon

Ľutujete rozhodnutie stať sa rodičom?

17. júl 2025

Keby ste mohli vrátiť čas a nemať dieťa, spravili by ste to rovnako alebo by ste do toho radšej nešli? Napíšte aj vek kedy ste si materstvo začali užívať.

Strana
z2
beata_k
Autor odpoveď zmazal
sss777
17. júl 2025

@anonym_autor
Neľutujem. Prvé som mala skoro v 35-ke a hodnotím ako správne rozhodnutie, že sme čakali, kým sa rozbehla kariéra a boli sme zabezpečení. Nevedela by som si užívať materstvo, keby som bola pod nejakým finančným tlakom.
Prvý rok za mňa hrôza, potom sa to zlepšilo a tak od takých dvoch rokov paráda.

sisska96
17. júl 2025

prvé 2 roky hrôza, potom už lepšie. Fajn od 4 rokoch. Ale ja už čakám kedy vyrastú a budú samostatné

jablkovastrudla
17. júl 2025

Ja som zistila ze som velmi sebestredna osoba a moje deti by si zasluzili lepsiu mamu ako realne maju,v buducom zivote budem urcite bezdetna.

anonym_a34fd6
17. júl 2025

Prvé som mala neplánovane v 23, druhé potom už plánované v 26. Najprv som bola spokojná, ale po druhom pôrode začalo hrozné obdobie a ľutovala som to ďalších 11 rokov. Teraz má prvé 18 a druhé 15 a som neskutočne vďačná že to život takto zariadil, vôbec neľutujem. Len dúfam že to ťažké obdobie na deťoch nenechalo následky.

anonym_1d304b
17. júl 2025

@anonym_autor nikdy som nelutovala aj ked som sa zo zaciatku bala zmeny ale bolo to najlepsie rozhodnutie

poisonblu
18. júl 2025

ja som nikdy nemala vztah k detom, ale ked som sa vydala, tak som chcela 2 deti..mozno preto, ze to je taka akasi norma...dieta mam jedno (12 rokov) a nemenila by som..po druhom netuzim, takto ako sme teraz, je to idealne...

zuzi0911
20. júl 2025

Som matkou od 19r . Deti mám 3 . Neľutujem nič a ani by som nič nemenila ,jedine tak mat viac deti .
Za mňa prvý rok je naj . Druhý je ťažší a od škôlky to bude lepšie. Škola je fajn. Puberta je ťažšia. 🙂

bielasovicka
3. aug 2025

@anonym_autor co je toto za nezmyselnu otázku? 🤦🏻‍♀️

Strana
z2