Mám 37 rokov a chcela by som ešte bábo
ahojte dievcence... ja mam 37rok. mam pratela o dost starsieho 54roc.. viem ze viacere si poviete jezissiii 🙂 ale nie to je len vek u nho 😀 😀 moc ho lubim a chcela by som a viem si s nim predstavit mat este babo
(majetny nieje nie preto chcem babo 😀 ) ..Ja viem ze on nechce uz ako chapem ,ale ak by nechcel preco dava naplno stale kazdy sex ????? ale smutne je ze nic nikdy ☹ ja teraz neviem ci u mna problem abo uz u nho a preto to robi ??????? hm... co myslite ???
Ak dava kazdy sex naplno. Nieje nahodou neplodny? Poznate sa vobec dobre?
54r nechce babo no dava do teba na plno .. Asi bude jednoduchsi. A ty chces rodit dieta nejakemu frajerovi ani manzelia nie ste. Niekedy je lepsie ked clovek nedostane to co chce Lebo to nie je to co naozaj potrebuje.
Pretoze je to prijemnejsie ako mat kondom? :D
@rebrambora sme spolu rok a pol ale bavili sme sa na temu deti a povedal ze on uz nechce ... no tiez ma to napadlo potom ked stale kazdy sex naplno ze asi vie ze z toho nic
@dany1986 nemusite byt ak sa mate radi. Ale ked chces dieta to je dost velky zavazok. On dieta nechce . Tak sa majte radi a nekomplikuj si to. Dava to do teba na plno Lebo si mysli ze beries antiku Alebo je neplodny alebo nema rozum . Poznate sa len rok a pol . Nemas ziadne istoty. Ked nechce dieta a nahodou otehotnies moze sa sa stat z velkej lasky uz nebude chciet ani teba . Ved sa ho opytaj preco to dava na plno ked nechce deti.
@dany1986 Nemá vasektómiu? Ak má 54, dieťa už nechce (to "už" znamená, že nejaké deti už zrejme má) a ide naplno, keď vie, že ty žiadnu antikoncepciu neberieš, tak je to celkom dobre možné. Alebo vie, že je neplodný. Nič také ti nespomínal? Lebo potom je už len tá možnosť, že je to proste ignorant, ktorý, keď otehotnieš, ťa buď nechá, alebo pošle na potrat, veď jeho problém to nie je.
@h2 ano ma uz deti 2... nie nikdy mi take nic nespominal zeby nemohol... zo zaciatku som mu povedala nech si dava pozor ..daval si.. raz si nedal a hned som sla do lekarne na tabletu a nestopol ma nerob to neboj aj tak nic nebude..nechal mi ju kupit..a potom neviem ako k tomu prislo a naplno ideme ...no viem ze to nebude uz jeho problem ale neverim zeby sa tak k tomu postavil lebo strasne rada ma deti to mu musim uznat
@dany1986 kde mas istotu ze ta tento o 17r starsi chlap nema len koli sexu ? Jeho pristup je velmi nezodpovedny. Nechce dieta ale trtkat na plno ho bavi. Uz len dufat ze ked nahodou otehotnies ta neposle na potrat alebo ta nepošle odkial si prišla. Gamblujes so svojim zivotom ok tvoja vec no potom bude neskoro plakat. On moze byt super otec a milovat tie deti co mà .., a aj tak ta moze poriadne sklamat lebo dalsie uz nechce . Si si ista ze je aj on tak zalubeny ako si ty ? Mala by si si to s nim vydiskutovat .
Vieš prečo to robí. Lebo keď ho omrzis ostaneš na dieťa sama ty, nie on. Je to nezodpovedny človek, to je všetko.
A keby si sa ho na to opýtala? 😏
@dany1986 Mas 37 a pises ako pribrzdena pubertiacka. Seriozne. Boh vie, preco to dieta necakas. Nemas rozum ani ty, ani tvoj stary.
@drahomirrra ved ja to dieta nechcem silou mocou ze cakam kazdy mesiac ze ci ano abo nie a chodim kupovat testy ..mna zaraza to ze rok a nic ... ano napisala som ze chcela by som babo ale neznamena ze zabit sa za tym pojdem
@dany1986 ty deti nemas ? Vies ako si na tom s plodnostou? Mozno mà pomale spermie uz vekom a ty mozes mat tiez nejaky problem.. ked si za ten rok neotehotnela. Ono je mozne ze jemu je fuk ci otehotnies vies ak nepojdes na upt jemu hrozi akurat tak platit vyzivne nemusi s tebou ostat a dieta vychovavat. Mne to nepride take romanticke ze to robi Lebo v skutocnosti chce dieta.. ale skor take lenive sebecke nezodpovedne ze si chce uzit ten sex a orgazmus v tebe. Kto vie ako to mal s ex Mozno brala antiku a je zvyknuty len tak alebo musel s kondomom a teraz si to vynahradzuje. On uz deti mà .. nema potrebu v 54 mat babo chce si uzivat. Ale tak to je len moj odhad pokecaj snim o tom seriozne a uvidis .
Komentare necitam ale stavim sa ze keby si ostala tehotna ( lebo robi presny opak toho aby si tehotna neostala) , tak Ti povie nech si dieta nenechate lebo vsak on uz svoje ma a dalsie nechce

Na to, že máš 37 máš zvláštne pochody. Rozhodnite sa či áno alebo nie a podľa toho rieš ochranu. Chlapík zrejme neovláda základy rozmnožovania inak by to nerobil.