Mám 37 rokov a chcela by som ešte bábo
ahojte dievcence... ja mam 37rok. mam pratela o dost starsieho 54roc.. viem ze viacere si poviete jezissiii 🙂 ale nie to je len vek u nho 😀 😀 moc ho lubim a chcela by som a viem si s nim predstavit mat este babo
(majetny nieje nie preto chcem babo 😀 ) ..Ja viem ze on nechce uz ako chapem ,ale ak by nechcel preco dava naplno stale kazdy sex ????? ale smutne je ze nic nikdy ☹ ja teraz neviem ci u mna problem abo uz u nho a preto to robi ??????? hm... co myslite ???
Zabíjaš najlepšie roky svojho života v podivnom vzťahu.
Je úplne v poriadku ak niekto chce alebo nechce deti. Ale ty ani nevieš či chceš, ak chceš máš najvyšší čas hľadať vhodného partnera. Tento tvoj súčasný sa jasne vyjadril, ale očividne sa s tebou zahráva a ty mu to láskyplne toleruješ.
TY deti nemáš a ON ma už dve, A povedal TI už že žiadne nechce aj tak chceš s nim byť.
Nezodpovedný starý chlap .Deti nechce ,tak to akceptuj a opýtaj sa prečo teda riskuje …Keď ostaneš tehotná ,pošle ťa na potrat alebo ťa nechá alebo sa vôbec nebude starať a venovať dieťaťu .Máš posledne roky kedy ešte môžeš mať dieťa so seberovným mužom ,čo bude mať rád s tebou dieťa .A nie toto staré čudo ,čo mladú chce využiť len na zábavu
On je divny? A ona je aka? Obaja su rovnaki, jednoduchi. Rok a pol mu dovoli ist naplno a on si to dovoli, lebo ho ona nestopne. Ziadna zodpovednost.
podľa mňa je za tým vazektómia - ak vie, že nič neberieš, tvrdí, že nechce deti a ide naplno...
@miadi a ma menej rokov
@lonely66 na co?
@snehovakralovna kludne by som este mala 3dieta s mm hoci mam po 40. Ale mame spolo vztah overeny rokmi detmi.. Oni su spolu rok a pol este mà take to ruzove obdobie ., a cas leti to fakt ak by chcel aj on dieta Tak fajn idealne asap . Ale on dieta nechce nie su manzelia nevie ako by reagoval pri neplanovanom tehotenstve. Mozno mà vasectomy a tvari sa ze nic , podstatne je to ze on dieta nechce. Takze zbytocne tuzi po niecom ., kde je sanca ze bude single mama 2deti od 2 otcov. Nie prave idealne ..
@lonely66 este Keby moc chcela tak stiha mat dieta s inym chlapom idealne v jej veku ale nie tak velky rozdiel medzi nimi 37-47 Mozno nejaky co nema deti alebo mà tiez len jedno a chcel by este spolocne chcel by to zazit ak jeho dieta vyrastalo s ex a nezazil taku tu svoju rodinku.. ale inak v tomto pripade to jej Asi len bio hodinky pripominaju ze este sa da plodit.., co sa bezne stava zenam.. len tu nema tie zakladne podmienky k tomu , Urcite by bolo fer od neho Keby jej to vysvetlil ze mà vasectomy a ze dalsie dieta nebude nehrozi nie je ziaduce a mozu pokracovat veselo dalej vo vztahu ako dp teraz . Bez planych nadeji a tužob .
@lonely66 reagovala som na koment miadi, ze zbytocne straca cas s dotycnym panom, nech si najde takeho,ktory dieta chce. Moj koment: a ma menej rokov.
@snehovakralovna alebo TAky Rolling Stones spevak a niektori herci maju deti aj v dochodcovskom veku ked maju $$$ tak je im to jedno spermiam daju nieco nech su rychlejsie .. sa hovori ze ked je Niekto milionar tak je o 10r mladsi 😂Aj taky Kollar este robi deti na pockanie a mà 58r . Zle si vybrala autora ked uz dieta s vyrazne starsim tak jedine zazobanym ti nemaju problem .
@lonely66 tak Moj muz mal 46 ked sa narodilo nase 2 dieta ale on je akcny maka a ked mà volno ideme na vylety..detom sa venuje.. ale Hlavne deti chcel . Svokor bude mat 90 a je akcny. Nie je vsetko o veku, je to o cloveku jeho zivotnej energii .. su ludia co mali chceli deti v 20+ a v 30-40 chcu odpocivat .. su ludia co sa stretli neskor a nechcu odpocivat 😀 Ja som staromodna v tomto deti by som nerodila frajerovi ani v 20 ani v 30-40. Ale to som ja . Chapem ze ked sa Niekto sklamal rozviedol uz to nepovazuje za dolezite alebo sa boji znovu zaviazat, dieta je najvacsie puto zavazok na cely zivot .
@dany1986
teba zaraza, ze 1,5 nic? S prvym priatelom sme sa 5 rokov nechranili - a nic. Teraz mame rovnako state deti, len kazdy s inym partnerom.
On ta ma len do postele a vie, ze pei najhorsom ti da smiesne vyzivne, ked ani peniaze nema a dovi dopo!
Odserkas si to len ty. Posli ho kade lahsie, mas este v pohode vek a o 2-3 roky mozes mat aj dieta aj milujuceho muza, ktory ma gule na zodpivedny vztah. Ano - sobas je "len" papier, lasku vernost atd ti nezaruci. Ale i ked je to smutne, muz moze zomriet a s malym dietatom je predsa len to vdovske a sirotske lepsie ako nic. I ked ta opusti/ rozvedie sa pri malom dietatu, plati vyzivne aj tebe. To je o viacerych istotach administrativnych, a preto je tento "len" papier taky dolezity.
Ale to nechajme, mam par vekmi dobrych priateliek, kde muz sobas nechce a ich to skrie.
Tiez mam jednu kamosku, deti uz cerstvo dospele, priatel tiez o 18 rokov starsi. Nerozvedeny este - lebo koli detom (su na VS) ... Ale ohladom dietata - ze dobre, on by aj bol za 🙈
Hadaj, kto by sa staral? No on ma nacrozdiel od tvojho aspom tie peniaze.

Muzi po vasectomy stale maju ejakuat no uz v nom nie su spermie. On Mozno nie Je nezodpovedny len ti zatajil tento fakt Lebo vie ze by si chcela dieta a takto si robis nadeje a dlhsie si ta udrzi. Ten vekovy rozdiel medzi vami moze byt problem. On uz deti mà viac nechce .. ty ak ziadne nemas a chces sa koli nemu pripravujes o posledne sance mat rodinu. On v tebe Mozno len hlada studnicku mladosti . Mozno ta fakt len sebecky vyuziva ako spestrenie života. A ty zalubena snim premarnis posledne plodne roky života ? On bude o 10r na dochodku ty budes mat 47 a pocit ze ti v zivote nieco ušlo. A doma len ufrflany stary pan..