icon

Mám pocit, že sa málo venujem malej

22. aug 2025

Ahojte mám taký pocit že sa jej skoro vôbec nevenujem ...manžel sa rozhodol že mu nechutí v práci jedlo takže musím variť dve jedla cez deň lenže mi príde že aj s upratovaním som v tej kuchyni celý deň, raňajky obed večera a keď všetko spracem ľahnem na sedačku a už nevládzem malá sa hraje sama celý deň alebo príde do kuchyne ku mne, ako to máte vy ? Čo robit v takomto prípade ?

Strana
z2
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
pandorra
22. aug 2025

Var rychle jedla, ranajky a vecera suche.

anonym_302dbb
22. aug 2025

@anonym_autor tak nevar dve jedla na jeden den ale jedno jedlo na dva dni 😉 a nesluz svojej domacnosti, ona ma sluzit tebe. Nechapem ako moze niekto stravit cely den v kuchyni....totalne mrhanie casom

reanda
22. aug 2025

malej sa venujes uz len tym, ze tam si s nou.. aj, ze ta moze sledovat pri vareni, ci upratovani.. otazka je, ci to, co robis, ta aj bavi, alebo len musis.. ked by si sa radsej hrala s dcerou, ako varila manzelovi, tak nech si svoj problem s tym, ze mu nechuti strava v praci, riesi inak, ako ze ty mas x krat za den vyvarat.. napriklad

oceanahory
22. aug 2025

@anonym_autor Kazdy si stanovi priority podla preferencii 😉, ostatne su len vyhovorky...

viestta
22. aug 2025

Nemusis varit dve jedla, ak manzelovi nechuti v robotu bus zje 2x denne to iste alebo sa pri sporaku vystrieda s tebou. Usetreny cas venuj dcere a sebe

denkabemommy
22. aug 2025

@anonym_autor ja veľmi často varím obed aj večeru, teraz cez prázdniny ešte aj pracujem a stíham sa venovať aj 2 synom. Treba začať variť jednoduché jedlá, pri ktorých nestráviš celý deň. Ja nevarím nič, čo trvá dlhšie ako pol hodinu aj s prípravou 😅🤷🏼‍♀️. Takže dokopy max hodina denne varenie.

rybka1987
22. aug 2025

@anonym_autor och, ako by som citala seba 😄

januska12323
22. aug 2025

Prečo by si musela celý deň vyvárať? Na raňajky chlieb s niečím, obed jedno jedlo a večeru môže spraviť aj manžel ak musí byť nutne varená.

anonym_5aacce
22. aug 2025

Co by za to dali mnohe mamicky, ak by sa im ich dieta vedelo same zahrat ?

petamich
22. aug 2025

Jednoduche riesenie, nevar dve jedla denne a vybavene, mas viac casu na dieta 🤷‍♀️ by ma ani nehlo varit dve jedla denne, ak by s tym mal manzel problem, moze si varit sam, ma dve zdrave ruky a do chladnicky trafi.

minenkaa
22. aug 2025

Preco musíš variť ty

bielasovicka
22. aug 2025

Tak manžel keď sa rozhodol nejesť v práci, nech si uvarí doma on.

anonym_4d02e1
22. aug 2025
@anonym_5aacce

Co by za to dali mnohe mamicky, ak by sa im ich dieta vedelo same zahrat ?

@anonym_5aacce že

diewcatqoo
22. aug 2025

Fuha, ticho zavidim, ze sa tvoje dieta dokaze zahrat same. Co by som dala za to, ze mozem sediet vyvalena na gauci. Moje deti maju nejaky senzor v sebe, ze ja ked si sadnem, vtedy vzdy nieco urgentne potrebuju.

ella1234
Autor odpoveď zmazal
really8
22. aug 2025

@anonym_autor Sa zamysli ake su tvoje priority

lucia13022023
22. aug 2025

Čo varis keď v kuchyni stravis celý deň? Lebo ja varím každý deň čerstvé jedlo, robím raňajky, večere a teda v kuchyni som z dňa možno hodinu/dve aj s upratovaním.
Dnes napr som na raňajky robila chlieb s avokádom a vajcom - celá príprava trvala 5m, jedlo to aj dieťa.
Na obed zeleninové lasagne - príprava tak 15min, piekli sa samé. Do toho som dala variť šošovicovu polievku, taktiež príprava ani nie 5 minút.
Večera bol losos, pečene zemiaky a šalát. Priprava 15 minút, v rúre sa to robilo samo. Čiže vašeho vsudy som strávila hodinu v kuchyni. Skus pozrieť rýchle jedla, je ich veľa, a nestravis celý deň v kuchyni. Alebo si lepšie zadel čas.

evcagabi
22. aug 2025

😅 posli ho na " preskolenie" ku mne. Bude rad, ked mu zrobim kavu

autor
22. aug 2025
@evcagabi

😅 posli ho na " preskolenie" ku mne. Bude rad, ked mu zrobim kavu

@evcagabi :D rada by som napiš adres :D

sisska96
22. aug 2025
@denkabemommy

@anonym_autor ja veľmi často varím obed aj večeru, teraz cez prázdniny ešte aj pracujem a stíham sa venovať aj 2 synom. Treba začať variť jednoduché jedlá, pri ktorých nestráviš celý deň. Ja nevarím nič, čo trvá dlhšie ako pol hodinu aj s prípravou 😅🤷🏼‍♀️. Takže dokopy max hodina denne varenie.

@denkabemommy okrem polotovaru sa čo uvarí za pol hodinu???

minenkaa
22. aug 2025
@sisska96

@sisska96 zemiaky,omeleta,paradajková polievka,mäso na prírodní,rezeň ,brokolicova polievka a myslím,že je toho ešte viac

denkabemommy
22. aug 2025
@sisska96

@sisska96 Rizoto, pečená zelenina s pečeným mäsom (mäso kludne pečiem aj dlhšie s tým nie je robota), rôzne zeleninové omáčky k tomu napr orzo a mäso, ryby, krevety, mixované polievky s krutónmi (tie robím zvyčajne na 2 dni), zeleninové/strukovinové placky - tie robím v rúre aj na 3 pekáčoch súčasne, zapekané cestoviny, cestoviny s omáčkami a syrom, pizza (cesto mám v mrazničke pripravené) 🙂. V podstate varím zo základných potravín a je to výživné, zdravé a rýchle, veľakrát je to jedlo - čo chladnička dala. Raz za 2-3mesiace máme aj špagety s morcadellou 😉. Do všetkého však tlačím kopec zeleniny (zvyčajne mixovanej, nech deti nepreberajú)

marca12
22. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A potom ho posli ku mne. Na rukach ta bude nosit,ked sa vrati domov. Ten moj chudacik si aj ranajky,aj vecere robi sam. Neobskakujem ho a taky je spokojny.

tejana
22. aug 2025

Môj chodí na obed domov a mám 14 mesačne dieta. Varím väčšinou na dva dni... Raňajky má v práci, obed čo je navarené a potom keď príde po praci, tak čo si nájde... A večer tiež... Keď nestíham, tak navarí on... Alebo si objednáme. Nebudem ja tristohodin pri vareni a všetko mu naberat na tanier... Chvála Bohu, že to ani nevyžaduje...

kavasmliekom
22. aug 2025

@anonym_autor a to čo toľko varíš, že si celý deň v kuchyni? Veď väčšina jedál sa varí sama.

zuzubb007
22. aug 2025

Manžel sa rozhodol, že mu nechutí jedlo v práci, dáky je fajnový, tak nech si vari sám ak vyžaduje každý deň iné, nonstop robiť otroka, navar na tri dni a hotovo chces nechceš dovi

siska53
22. aug 2025

@anonym_autor navar na viac dni a mavajte aj suchu veceru alebo len nejaku rychlovku - prazenica, chlieb vo vajci, spagety ( su aj 3 minutove) s morcadellou napr... A obcas si mozete vyjst aj ako rodina napr.na pizzu alebo si ju objednat.

evcagabi
22. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tvojho chlapa posleme za mojim- ten by mu lepsie vysvetlil, ze dnes musel vecerat, chudak 😭 tlacenku, ktoru si sam kupil!!! po ceste z prace a ja s malou prideme na tie 2jedla co varis 😅😅😅

lucka_ke
23. aug 2025

manžel sa rozhodol, tak nech sa podieľa na varení, variť sa dá deň vopred kľudne na dva dni, čiže sa vo varení striedajte

Strana
z2