icon

Mám pocit, že sa málo venujem malej

22. aug 2025

Ahojte mám taký pocit že sa jej skoro vôbec nevenujem ...manžel sa rozhodol že mu nechutí v práci jedlo takže musím variť dve jedla cez deň lenže mi príde že aj s upratovaním som v tej kuchyni celý deň, raňajky obed večera a keď všetko spracem ľahnem na sedačku a už nevládzem malá sa hraje sama celý deň alebo príde do kuchyne ku mne, ako to máte vy ? Čo robit v takomto prípade ?

Strana
z2
anonym_7af3ee
23. aug 2025
@sisska96

@denkabemommy okrem polotovaru sa čo uvarí za pol hodinu???

@sisska96 cestoviny so syrovo-sunkovou omáčkou, kura a ryža (robí sa to dlhšie, ale nemusíš pri tom stat), rizoto, perkelt s kolieskami. Tlakový hrniec urychli kopu ďalších jedál.
@anonym_autor v prvom rade robíš zo seba službu a kuchárku. Keď pôjdeš do prace, variť bude kto? Co robí doma muž? Vieš o tom, že sa dá navariť aj na dva dni? Zamrazit?

sisska96
26. aug 2025
@anonym_7af3ee

@sisska96 cestoviny so syrovo-sunkovou omáčkou, kura a ryža (robí sa to dlhšie, ale nemusíš pri tom stat), rizoto, perkelt s kolieskami. Tlakový hrniec urychli kopu ďalších jedál.
@anonym_autor v prvom rade robíš zo seba službu a kuchárku. Keď pôjdeš do prace, variť bude kto? Co robí doma muž? Vieš o tom, že sa dá navariť aj na dva dni? Zamrazit?

@anonym_7af3ee no chcela by som vidiet ci sa to dá zjesť 🥴

snowflakenel
7. sep 2025

@anonym_autor ja to mam tak isto. Plus este vozim starsie na kruzky. Cize var, ked mala.spi. upratuj cez vikend, ked je muz,doma.
My si tiez dame na domacej zdravej strave zalezat, cize viem o com to je. Vzdy mame.rychlu zeleninovi polievku na 2 dni, aj druhe na dva dni. Coze potom ten jeden den mam volnejsie.

Strana
z2