Mám pocit, že som zlá matka

11. feb 2022

Neviem či hľadám pomoc alebo sa potrebujem iba vyrozprávať...
Mam pocit, že som fakt hrozná matka. Niekedy, keď malý plače a ja už naozaj nevládzem, tak ho nechám plakať. Nie dlho ale proste len sedím a proste sa Neviem pohnúť a zobrať ho na ruky. Proste akoby zostanem zaseknuta. Manžel pracuje v zahraničí do par mesiacov by sme mali ísť za ním ale zatiaľ som sama. Nemám nikoho blízko, rodina žije vyše 300km ďaleko. Nechcem mu ubližovať, nechcem aby mal pocit, že jeho mama mu nedá náruč keď to potrebuje. Ale občas už fakt nevládzem.

laska86
11. feb 2022

Nie si zla matka len si unavena a tiez sa nemas o koho opriet...a dieta ked place len tak ze ho nic neboli nieje hladne atd tak nech si poplace..vela sil a hlavu hore..zla matka je ta co sa dietata vzda alebo sa nestara😉

dskjhfdlkdjhl
11. feb 2022

V poslednom case mam dojem, ze sa roztrhlo vrece s diskusiami typu-som zla matka, som zly clovek. To vazne ludia uz nevedia posudit aki su, alebo len potrebuju, aby im druhi napisali, nie, nie si zly, si dobry???
Ano, asi mas toho vela, si unavena a tak nemozes zakazdym vyskocit ako srna. Treba si zivot mozno trochu lepsie zorganizovat, nerobit vsetko, ked nevladzes, treba si urcit priority a to urobit a ak ostane cas a energia, tak az potom robit tie menej dolezite veci. To, ze je niekto unaveny, to neznamena, ze je zly, ale to autorka isto vie aj sama.

laska86
11. feb 2022

@dskjhfdlkdjhl no samej to je tazko rodina daleko muz v zahranici..viem ake to je prezila som to..cize je ako sam vojak v poli..nema jej co dodat pozitivnu energiu a celkovo energiu..

dskjhfdlkdjhl
11. feb 2022

@laska86 ved ja to nepopieram-toto presne som napisala aj v prispevku-takze neviem, preco mi to pises. Ja som narazala na nieco ine, v uvodnej casti.

laska86
11. feb 2022

@dskjhfdlkdjhl no tak vidis mozno ozaj potrebuje od niekoho pocut ze nieje zla matka..

laska86
11. feb 2022

Ale nebudeme sa tu hadat..ja ju chapem..prajem pekny den

dskjhfdlkdjhl
11. feb 2022

@laska86 pozri, ja sa tiez nemienim hadat (ani nechapem, ze preco o hadani vobec pises), pravda je taka, ze neprejde den, aby sa tu podobna diskusia neobjavila-to ani nesmerovalo tak uplne zakladatelke, ale skor na zamyslenie. Zakladatelke som poradila, ze si ma inak organizovat cas, aby to lepsie zvladala a verim, ze si z toho nieco zoberie.

dskjhfdlkdjhl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
11. feb 2022

Neviem, preco sa mi ten prispevok tam naklonoval-asi som vyuzila nejaku stastnu minutu😀

simsalabim
11. feb 2022

Nemyslim si, ze si zla matka, proste potrebujes na chvilu vypnut. Ja som mala velmi narocnu starsiu dceru, ona vacsinu bdeleho stavu preplakala. Naozaj. A spavala velmi, velmi malo. Ono kazdy ma svoje hranice a ked dieta vresti uz niekolko hodin.... proste som ju dala na bezpecne miesto a zavrela dvere. Na par minut som si sadla vo vedlajsej izbe a chvilu si posedela. Par minut, lebo svedomie mi dlhsie nedovolilo, ale toto mini vypnutie stacilo na osviezenie. Dietatu to naozaj nijako neublizilo a mne to zachovalo zdravy rozum.

laska86
11. feb 2022

@dskjhfdlkdjhl ale ved o.tom je modry konik...kazdeho trapi nieco ine..je hnusna doba ludia sa trapia..a ak niekomu pomoze mile slovo preco ho nepotesit aspom takouto formou..

ivangeline
11. feb 2022

Cjodte vonku. Pomaha to. Aj psychickej pohode. 🙂

ls85
11. feb 2022

Poznam velmi dobre… nie si zla matka, len unavena. Kolko ma drobec mesiacov? Nasho ani polozit nesmiem, hned mrnci a place, bude mat 6 mesiacov, prve 3 preplakal takmer non stop, potom bolo chvilu ok a teraz zubky. Nic sa mu nestane, ked ho nechas 2 minutky poplakat. Bude lepsie, tiez nemam dieta, ze by sa sam chvilku zabavil, no a co? Jem len v stoji, na wc ist mozem len ked spi, alebo ho necham v postielke mrncat, ale lubim ho najviac na svete!

autor
11. feb 2022

@ls85 presne toto zažívam. Tiež bude mať za chvíľku 6 mesiacov.

alexandra2010
11. feb 2022

treba obcas pozriet film Bad Moms
mna vzdy vytiahne z diery 🙂

laska86
11. feb 2022

@ivangeline teraz som prisla..😂

ivangeline
11. feb 2022

@laska86 Lepsie? xD

laska86
11. feb 2022

@ivangeline ale ano az nato pocasie..fuka poprcha..ale tak ja nemam pocit ze by som bola zla matka ja uz mam pubertiaka zachvilu dospeleho....jasom zas zlenivela tak som sa bola prejst na cintore dedko by mal dnes meniny😊

ivangeline
11. feb 2022

@laska86 Jaj. Nedoslo mi. xD Ale skutocne pobyt vonku zlepsi naladu. Aj ten pohyb. 🙂

zoeeoz
15. feb 2022

Niesi, si najlepšia mama pre svoje dieťa, to že si z toho otravená a unavená je normálne v určitej miere.. každá z nás to mala podľa mňa, je fajn mať kamošku ktorá sa prizná, že aj ona to zažíva a nie len mat okolo seba super maminky čo sa tvária, že všetko je malina a sú nad vecou...dosť to pomôže mat niekoho kto sa tiež prizná že je na pokraji síl niekedy