icon

Mamičky chlapcov

17. aug 2022

Ahojte mamičky. Tie ktoré máte len synov, stretávate/ stretávali ste sa s poznámkami tipu “škoda, ze druhé nemáte dievčatko” alebo “tretie bude určite dievča” a pod,? Som tehotná. Pohlavie neviem, ale mám tusaka na chlapca. Okolie má doslova “bombarduje” tými vetami. Ako reagovať? Kazda zena túži po dievčatku, ale mne by ani druhý chlapček vôbec neprekážal. Vraj silne ženy rodia chlapov, chlap je nositel mena a udržiavateľ rodu, mne by nikdy nenapadlo atakovať matky, ktoré majú len dievcata, ze im vymrie rod, lebo nemajú chlapca 🙈🙈 Ale mamičky dievcatiek furt budú útočiť na chlapcov. Len tak si vylievam srdce, nic víc.

Strana
z3
miadi
18. aug 2022

Jo a v zivote som nepocula ze matky chlapcou su silne zeny.😃 toto su take talafatky co ta trapia si predstav ako by si sa citila Keby si mala babatko dievcatko cele v ruzovom a este velka celenka
Kvetina na cele., a ludia by sa ta pytali “ co je to chlapec ? .” Lebo mà kratke vlasy a to robi z dievcata dievca Asi 🤣pritom vacsinou su chlapci vlasatejsi . Uzivaj si teho a tes sa na dieta nech je to chlapec ci dievca ,

vifoncitta
18. aug 2022

Nie každá žena túži po dievčatku :D keď mi doktorka povedala že to bude dievčatko tak som sa tešila na mimi ale nie tak ako keď som sa od druhého doktora dozvedela že to bude chlapec :D ďalšie neplánujem 😃🙏

janka1011
18. aug 2022

@lalala94 to je tvoj názor a ja mám svoj ☺

autor
18. aug 2022

@portret7 jeziiis to je supeeer 😊😊 toto sa mi paci 😁

nui_concept
Odpoveď bola odstránená
markus1
Odpoveď bola odstránená
lalala94
18. aug 2022

@janka1011 veď ja ti ho ani neberiem. Ja som ti len napísala svoj názor ako matka dcéry, že teda moja túžba mať dievča to nebola a stále si hovorím, že by som radšej brala chlapca. 😀 A vlastne x-žien tu už napísalo to isté. 🙂

janka1011
18. aug 2022

@lalala94 túžba nebola, lebo dievčatko máš. Mohli by sme sa o tom baviť v prípade, žeby si mala chlapca. Ono pri tom prvom je každému viacmenej jedno, či chlapec alebo dievča. Ale po 2 - 3 chlapcoch ver, že by sa tá túžba ozvala aj v tebe ☺

lalala94
18. aug 2022

@janka1011 nuž, hádať sa nebudem, veď každý má svoj názor. To je ako keď povieš, že každý muž túži po chlapcovi, no ale netúži. Poznám takých, ktorí chceli, resp. chcú vyslovene dievča a chlapca by nechceli. Každopádne aj tak to nikto neovplyvní (čo je škoda 😀 )

janka1011
18. aug 2022

@lalala94 ja si skôr myslím, že je jedno šťastie, že to nemôžeme ovplyvniť ☺

autor
18. aug 2022

@markus1 vieš čo, keď som bola mladšia mala som sen mať dievčatko, Natalku. Ale keď vidím tu dobu, bála by som sa do mojej smrti, že dcére niekto ublíži, spozná sa s niekym a naletí mu atd. Ešte stále neviem pohlavie a bojím sa aj o prvorodeného samozrejme, no s chlapcami je to iné, viem to porovnať…ja sama mám 3 bratov a som jedno dievča. Vymodlene, vysnívané. Takze viem si oredstavit, aká príjemná zmena to musela byt u Vás doma, ale viem aj ako sa o mna báli, keď som nechodila domov na dohodnutú hodinu. Bratia mohli všade ísť, o nich sa nebálo len o mna 😊 A druha vec, mám všetky veci nakúpené. Nemusela by som nič dokupovat, a lásku vie dať matka rôznemu pohlaviu rovnako ❤️ Hlavne si zelam,zdravie pre bábätko a pôrod so šťastným koncom

terezka1947
18. aug 2022

Inak,mamičky chlapcov.
Ja som si vždy myslela,že mať chlapcov,menej strachu.
No,keď tak sledujem dianie...mám strach aj o tých chlapcov,no a stále väčší.

autor
18. aug 2022

@terezka1947 o dieťa sa budeš báť, ci je chlapec alebo dievča. Či je dieťa alebo dopesla osoba. Matky to maju v srdciach asi zakorene 😊

basul1k
18. aug 2022

Úplne ale úplne ťa chápem! O 3 týždeň rodim, čakám 2. chlapca a až na pár vynimiek skoro každý, kto sa opýtal na pohlavie takáto debilna reakcia. Mna to vie brutálne vytocit. Jak keby žena, čo nemá párik je menejcennou matkou, alebo ked ma dve dievčatá je to v pohode ale dvaja chlapci su uz katastrofa. My sme s tym v maximálnej pohode, ze bude chlapček. Jasne, dievcatko by ma tiež potešilo ale určite neplánujem rodit 20 detí len aby som mala dievca. Dalsie dieťa neplánujeme, ale každý do mňa husti, tretie bude isto dievča. Lebo všetci su asi veštci alebo čo. Aj moja mama do mňa husti ked poviem, ze po malom už nebudem nic odkladať, ze to nemám davat preč, ze ona chce vnučku. Tak hold spravte si ešte alebo veď ma aj syna, nielen mňa. Strašne ma to vytáča, preto som sa tak rozohnila 🤣🤣

llull
18. aug 2022

Autorka no tak to by si bola prekvapená že to nie len za čias cisárov, moje slahnutale švagriné chceli prvých chlapcov. Jedna malá dievča a bola sklamaná. A jej od veci manžel mi ešte kým sme nemali deti hovoril že no, to musíš porodiť chlapca, musíš zachovať rod!
Zdochla som.

autor
18. aug 2022

@llull strašneeee 🙈🙈🙈

autor
18. aug 2022

@basul1k moja zlata. My ešte pohlavie nevieme, ale teda či v babybalance kde chodím so synom, alebo v rodine, susedia no naozaj pár výnimiek mi na to povedalo, že hlavne nech je zdravé a ostatok. Čo bude konečne dievča, už som aj pár ľuďom povedala že nie chlapček 😁😁😁 pritom neviem, mám len pocit. Ale sak naozaj je základ mat zdravucke bábätko, neviem čo furt všetci majú s tým pohlavím

mirkava
25. aug 2022

Ja mám jedného syna. Chceli sme ešte jedno, nedalo sa už ...... bola by som šťastná ak by to bol syn aj dievčatko.... asi odpovedaj standadne: " len nech je zdave" 😉😊

tatiana149
25. feb 2024

@margaretka_ máme to isté v rodine. Naša generácia sme všetky dievčatá, sesternice. A my máme všetky už deti chlapcov.

jamajkabubova
6. júl 2024

@vevesh ahojky Ja 1 chlapec druhý chlapec a 2021 sa mi narodili dvaja bimbasi takže mam 4roxh chlapcov teraz sme teho a tak by sme veľmi chceli babu tak som.zveda ale moc ani neverím možno zase Budiš chlapec a dosť takže podľa mňa je dôležité iba zdravie mamičky a Babeta a na pohlavie nezáleží s pozdravom Majuska

nika185
20. apr 2025

ja som túžila 2x po dcérke a boli chlapci, pri treťom som si povedala, nech je hlavne zdravé, bolo mi to už jedno či bude dievčatko alebo chlapček, ľúbiť ho budem rovnako a mám dcérku

uhrikovci
20. apr 2025

A ja mám dvoch synov, a chcela som baby, lebo my sme dve sestry a viem aká to bola pomoc pre moju maminu, ale vôbec neľutujem, práveže som rada. Nie je to o pohlaví, ale o tom ako si vychováš.

Strana
z3