Manžel sa neteší na druhé dieťa
Ahojte, vec sa ma tak ze mame 6 rocnu dcerku, ja som teraz v 36tyzdni tehu s druhym babom. Na babu sme pracovali rok, nedarilo sa nam a raz som aj potratila. Druhe dieta som velmi chcela ja, muz si nebol isty a v podstate som si sla za svojim kym nesuhlasil. Takze si uvedomujem, ze za to mozem sama. Muz sa sprava uplne inak ako ked sme cakali prvu. Tesil sa, neriesil nakupy vybavicky...teraz mame viac penazi, mame dom a hocico kupim pre male vidim ze len pozera nepovie nic no vidim ze sa mu to nepaci chcem uz zariadit spalnu dat tam postielku a a povie ze na co je cas. No rodim za 3 tzdne cas neni. A ma blbe pozn a mky ze ved ty si chcela... ze mohli sme mat uz pokoj ze velka samostatna dcera a teraz znovu....je mi to moc lutto a len dufam ze sa to zmeni. Bola ste niektora v podobnej situacii? Inak podotykam ze je super otec, s malou ma neskutocny vztah-, stale sa santia, venuje sa jej aj ked tu ma kamosky bkazni sa s nimi...
@nikolka00000 Zbytocne sa tym stresujes. Porodis tak ci tak a potom uvidis ako to bude. Prinajhorsom sa chvilku potrapis ak by sa muz moc neangazoval. je faktom ze si to urobila trosku nestastne co si sama priznavas no uz je to dane. Osobne chapem velku tuzbu po dietati ale ak si si vedoma ze si ho do toho dotlacila.... No to sa nerobi. Ste predsa partneri. Z muzskeho pohladu toho tvojho aj chapem. Nie je tak davno co som bol pod podobnym tlakom no ja som sa uz obmakcit nenechal pretoze som bol vnutorne presvedceny a isty ze ak by sme so zenou mali dalsie dieta tak by bola na to sama pretoze konecne sme zacali fungovat bez vacsich obmedzeni. No chvalabohu potom mala 40 a to uz bol argument na ukoncenie podobných debat. Viem ze teraz som zdvihol zlc pol Koniku ale zastavam nazor ze po 40tke nie je vhodne plodit cielene potomkov pretoze to nesie svoje rizika a mne 2 deti stacia.
@nikolka00000 neboj nič, keď sa narodí, tak hneď zmení názor. Veď každý chlap predsa túži po synovi! Je jasné, že už bol zvyknutý na komfort. Na jednej strane ho chápem, lebo chlapi majú radi, keď je dieťa už väčšie. No uvidíš, že sa to potom zmení.
viem, ze ti to asi nie je moc prijemne, no verim tomu, ze ked sa maly narodi,t ak sa to cele zmeni. Ako ale vies, je tazko ked sama vies, ze si si to druhe dieta tak skor vydupala
@nikolka00000 ako by si písala z nášho života. Prvá dcéra a po piatich rokoch druhý chlapec. Druhé tehotenstvo som preplakala, pretože môj muž nechcel ďalšie dieťa. No po pôrode sa všetko zmenilo. Plakal od výčitiek svedomia, že ako mohol byť taký. Teraz má syn 4 roky a sú obaja nerozlucni parťáci. Čo zje ocko, to zje aj malý, čo opravuje ocko, to opravuje aj malý, s čím pomáha ocko, s tým pomáha aj malý. No je nám miestami až smiešne aký je zlatý drobec, že chce byť vo všetkom ako ocko. A muž je z toho veľmi šťastný. Dodnes občas podotkne, ako mu je ľúto, aké veci predtým povedal, že keby sa dal vrátiť čas.... Takže hore hlavu. Držím palce 😉

@nikolka00000 neboj sa. U nas bolo opacne. Starsia urevana, ani jest, ani spat. Susedia si stuple do usi kupili aby sa mohli vyspat. Plac vo dne v noci. Ani nakup som nebola schopna, nie ze vylet. Ked mala cca 4-roky a konecne uz nejaky system bol, mm coraz viac o druhom. Ja som suhlasila len kvoli tomu aby starsia mala surodenca. Lebo som videla ze jej povahe by to len prospelo. Uz som pomaly rodit isla a stale som mala vnutorne pochybnosti. A narodilo sa Slniecko☺ Usmuevave, papkalo, spinkalo. Ked sa zobudzalo tak sa usmievalo miesto revu ako tur. Dalo sa ist s kociarom nosicom. Starsia doteraz je typ co vsetko vidi cierno cierne. Narocna povaha velmi. Nelutujem ani sekundu ze som do toho isla a dala jej surodenca. Mladsia ma dobry vplyv aj na mohe dusevne zdravie😂a ani raz som muzovi nepovedala, ze chcel si tak sa staraj, aj ked boli aj tazke chvilky. Ved som suhlasila v konecnom dosledku. Preto reci muza, ze chcela si tak sa staraj podla mna nie su v poriadku a nechapem ich.