icon

Manžel sa po svadbe zmenil

7. sep 2022

Môj krátky výlev,s manželom sme chodili spolu 5 rokov,potom bola svadba.Bola som s ním šťastná,ani vo sne by ma nenapadlo že po svadbe sa zmení.Ostala som tehotná,máme spolu synčeka.Odcudzili sme sa.Chyba mi láska,pohladenie,pekné slovo.Namiesto toho mi hovorí že som sprostá,že nič neviem,som neschopná.A to len preto že sa starám sama ukážkovo o všetko.Syncek má radšej mňa než otca,aj on si všimol ako sa správa k nám zle.Neviem ako z tejto situácie von.Odist nemám kam,jedine len čakať a veriť že sa zmení,no neviem.Mozno je to môj osud žiť život bez lásky.Za to môj synček mi všetko vynahradzuje.

Strana
z3
viestta
11. sep 2022

@sergejj a ja zas nesúhlasím s tým, že muži pomáhajú. Muži sa majú podieľať na chode domacnosti a výchove detí. Domácnosť aj deti sú rovnako ich ako manzelkine, pomôcť môžeš susedovi postaviť plot, nie manželke s varením.
A ženy svoju rolu rovnako zvládajú aj nezvládajú ako muži. Netreba pausalizovat.

suzanneli31
1. okt 2022

och, to nie je vobec v poriadku, ze ta takto ponizuje. A netreba kricat, ale skusila si sa razne ohradit? ..vycistit mu zaludok, ze ak je sam taky mudry, tak nech sa on snazi, ale nech ta neponizuje a neobera o energiu ked sam nic?? Kedy to zacalo toto jeho priserne spravanie? To muselo zacat postupne, nie? Ako si reagovala, ked to zacalo? Ak sa nevies za seba postavit a riesit situaciu, minimalne aby sa k tebe spraval s respektom a nenadaval ti, nemas kamaratku, ktora by ti pomohla odist? niekoho, kto by ti pomohol v tom prvom kroku? Ved mozno nemusis odist navzdy, mozno by tym tvojim volom zatriaslo aj ak by si odisla po tom jeho debilnom vystupe na tyzden, dva, mesiac.... aby si uvedomil, ze nie si istota, ze si nenechas skakat po hlave... ze ak bude pokracovat, moze sa stat, ze ta strati, mozno by sa spamatal. Ale aj tak by som mala problem dalej byt s clovekom, ktory ma nepodporuje, ale znevazuje

barborka006
25. nov 2023

Dobry den, prosim Vas napiste mi spravu ak mozete, rada by som sa Vas na nieco opytala 🙂 za reakciu vam budem vdacna

Strana
z3