icon

Manželstvo a manželove požiadavky po pôrode

13. jún 2020

Ahojte, prosím mam otázku. Keď by vám muž povedal, že by bol rád, keby ste nosili opätky a pančušky častejšie, urobili by ste to? Ja nie som úplne suknickovsky typ a manžel začal mať takéto požiadavky. Keď som chodila do prace, tak som sa obliekala pekne, teraz na materskej je to skôr športový štýl. Malý ma 2 roky. Muž sa mi priznal, že si pozerá ženy na internete a uspokojuje sa. Boli časy, keď išiel spať aj o tretej ráno. Bol na počítači. Ze mu to chyba, že po pôrode sa už neobliekam tak, ako predtým. Priznám sa, hnevá ma to, nepribrala som, starám sa o seba a on tiež nie je športovec roka. Neviem, čo mám robiť. Na jednej strane nechcem o neho prísť, na druhej sa mi to prieči, zmeniť šatník a chodiťchodit v opatkoch. Co by ste robili? Nechcem sa rozvádzať, malého milujeme, neviem, ako by bol bez jedného z nás. Tiež mi dosť hovorí do toho, ako sa mam obliecť. Proste sa priznal, že ho to dáko prevalcoval a nevie, čo s tým. On je taky pancuskovsky typ... Ďakujem za každý názor..

Strana
z3
6mia6
14. jún 2020

@lenuliatko84 co známena nahodís? Len zvedavosť lebo každá mame inú predstavu.

daganov
14. jún 2020

@zuzanka.zuzu mňa si asi nemyslela, ja to ako kritiku rozhodne neberiem, iba som upozornila na to, že nie všetci muži slintajú po sukničke, silonkách a lodičkách. Ten môj si určite všimne nové kraťasy, alebo botasky, ale blúzku netuší, či mám kúpenú 2 hodiny alebo 2 roky. Keď som mala na svadbe dlhé šaty, skoro som odpadla, keď pochválil môj výzor, to bola skutočne výnimka. To však neznamená, že žena o seba nedbá, už som to písala vyššie. Je iné mať na sebe vyťahané tepláky, tričko z roku raz dva, neupravené vlasy a nechty a je iné byť oblečená športovo, ale upravená.

lenuliatko84
14. jún 2020

@6mia6 tak sa namalujem,upravim vlasy, dam v lete saty, v zime cizmy na opatku.no aspon takto nejako.ja osobne vacsinou nosim len sexi pradlo,nakupujem lepsie znacky aby bolo aj pohodlne.a ked ukazem muzovi ake spodne pradlo mam na sebe dnes uplne salie zo mna.a to sme spolu 10 rokov

lenuliatko84
14. jún 2020

@daganov ok tovoh pochváli twnisky ale jej zbožňuje silonky a opatky,to je uplne inw

lenuliatko84
14. jún 2020

@lenuliatko84 ale ja som pre neho sexi aj ked sa zobudim a cely den takze mam stastie a on vlastne tiez

6mia6
14. jún 2020

@lenuliatko84 ale tak spodné prádlo človek na ulici nevidí.

daganov
14. jún 2020

@lenuliatko84 ja viem, len som sa tu bavila na výroku, že tepláky sú len na šport. Autorka témy predsa vedela, čo sa páči jej manželovi, ak to neprechádza do extrému, nemal by byť problém sa obliecť sem tam tak, ako si želá.

dajana1983
14. jún 2020

Ale isté že mala,aké ty píšeš že nechodíš zanedbané😀veď ja tiež nechodím doma ako strašidlo ,len ja som asi ten typ čo nechodí hneď z každou módou ,viem že nemám pekne nohy tak si nedám krátku sukňu a pod.....len som tým chcela povedať že nie len žena v minisukni vie byť príťažlivá , také vyžarovanie nepochádza rozhodne z oblečenia 😊ale tuná sa rozptylila debata všetkými smermi🙈hlavne že ty vieš ako to je a to je hlavné 😊

dajana1983
14. jún 2020

@daganov presne tak 👌

marco88
5. júl 2020

Raz som bol na jednom školení Feng-shuj a tá milá pani školitelka povedala, že je smutné keď sa ľudia pekne oblečú iba keď idú von, do práce, do spoločnosti, ale doma pred svojím drahým (drahou) chodia v teplákoch.
Že sa treba pekne obliect a byť krásny, (krásna) práve pre toho svojho najbližšieho, práve jemu sa mám páčiť a naopak aj on mne.
Argumentovali sme, že sa to vždy nedá???
Ona hovorí, jasné že sa to vždy nedá, ale budte kreatívny a vymyslite byť pekný stále keď sa to dá😊
Napr. Ja teraz prídem teraz domov a zostanem v týchto pekných šatičkách až do večera, nech si ma manžel poobzerá. Nech som pre neho krásna.

Skús mu trochu vyhoviet a daj si občas sukňu a pančuchy. A uvidíš čo sa stane, či príde nejaká zmena z jeho strany.

petra7825
13. mar 2021

Ak sa mu to paci tak sa tak oblec doma a navar mu obed v podvezkoch akj je dieta este male. Alebo vecer mozes do postele namiesto pyzama pancusky a opatky. Aspon si okorenite vztach . A asi by som sa s nim porozpravala ze pri malom ti je pohodlnejsie byt sportovo ale ze mu to teda vynahradis vecer.

Strana
z3