Ako sa zmieriť s postavou po pôrode?
Prišla som sa kúsok vyliať sem..som nešťastná z mojej postavy ktorá mi ostala. Vždy som mala kúsok väčšie prsia už aj vtedy to bol problém ale zvykla som si ale teraz mám ich už strašne veľké a boky ani nehovorím aké mi ostali po pôrode a ja vlastne ani neviem čo si obliecť vo všetkom sa cítim zle ak keď si niečo nové kúpim aj z pôvodného šatníka.. pred pôrodom som mala dlhodobú váhu 68kg a tak som bola stym ok k mojej výške teraz mi ostali cca 4kg po pôrode takze to nie je nejaké strašne ale ja fakt neviem čo mám nosiť aby som sa cítila dobre. Už som skúšala vyber oblečenia podľa postavy ale do kabínky si mozrm zobrať aj 20ks a max skončím pritom že si vezmem jedno tričko.. neviem ako zas mať rada vlastne telo. Vravím si ze ho obdivujem ta to že 9 mesiacov nosilo dieťa že som porodila a ešte aj kojím ale hlava si ide proste svoje…
@anonym_autor v relácii u Vila Rozborila bola raz jedna pani na vozíku bez nôh. Nikdy nezabudnem, že vravela, že skoro každá žena je s nohami nespokojná, jedna má tučné, druhá príliš tenké, ďalšia krivé, celulitidove.....a ona by dala čokoľvek za akékoľvek nohy, ktoré by ju niesli. Obdobne by sa to dalo aplikovať na prsia, jedna má malé, druhá príliš veľké, ďalšia ovisnuté....., no kým sú zdravé, tak je to super.
@anonym_autor v relácii u Vila Rozborila bola raz jedna pani na vozíku bez nôh. Nikdy nezabudnem, že vravela, že skoro každá žena je s nohami nespokojná, jedna má tučné, druhá príliš tenké, ďalšia krivé, celulitidove.....a ona by dala čokoľvek za akékoľvek nohy, ktoré by ju niesli. Obdobne by sa to dalo aplikovať na prsia, jedna má malé, druhá príliš veľké, ďalšia ovisnuté....., no kým sú zdravé, tak je to super.
@anos18 ďakujem, to som potrebovala dnes čítať.
Tiež som tak. Čo už. Aj vek je už na hranici 40-tky takže už to nejde "len tak samé".
Vzdy som mala cca 65-67 kg. Po porode som mala aj 62-63. Momentalne mam 72. Takze... dost rozdiel.
Chcem ist aspon na tych 67.
@anos18 je viac než pravdepodobné že aj ona by riešila aké má nohy ak by ich mala 😒
Porodila som 5deti,ale ja sa milujem cela taka aka som,aj ked to nie je na mne vidiet 5 porodov.Nauc sa mat sa rada,potom mozes mat rada tych ostatnych.
Neni nic horsie ako clovek,co je zo vsetkym strasne nespokojny,ze pomaly do depky z toho upada.
Ved mate zdrave nohy,ruky,hlavu,zdrave deti ved budte vdacne a nie vecne s niecim nespokojne,ufrflane.Ved to musi byt hrozny zivot takto nicit seba a tym aj ostatnych.Vsetko to aj dietatko citit ako je matka nastavena.
@anos18 je viac než pravdepodobné že aj ona by riešila aké má nohy ak by ich mala 😒
@biba_18 to je možné, no kým človek nepríde o zdravie, tak je všetko samozrejmé. Často si toto pripomínam, čo povedala, lebo sama mám tučné nohy a nie som spokojná, ale tak si poviem, no a čo, hlavne, že ma nesú, kam potrebujem. Ďakujem za ne
no ... takto ... čo sa týka prijatia svojho tela ti neporadím, ja som nikdy nemala také stavy že by som sama seba neprijala ...
ja ti dám radu ohľadom nakupovania - vždy ak sa to dá - naozaj vždy - si skúšaj veci doma pri normálnom svetle a pri normálnych zrkadlách ... ešte som sa nestretla s obchoďákmi, kde by mali dobré svetlo - a so zrkadlami je to tiež také všelijaké ...
takže buď nakupovať cez internet - alebo ak v kamenných predajniach, tak s možnosťou vrátenia tovaru ...
Porodila som 5deti,ale ja sa milujem cela taka aka som,aj ked to nie je na mne vidiet 5 porodov.Nauc sa mat sa rada,potom mozes mat rada tych ostatnych.
Neni nic horsie ako clovek,co je zo vsetkym strasne nespokojny,ze pomaly do depky z toho upada.
Ved mate zdrave nohy,ruky,hlavu,zdrave deti ved budte vdacne a nie vecne s niecim nespokojne,ufrflane.Ved to musi byt hrozny zivot takto nicit seba a tym aj ostatnych.Vsetko to aj dietatko citit ako je matka nastavena.
@anonym_8f0db6 napísali ste to, vaše pôrody na vás vidieť nie sú na mne áno takze má nemôžete pochopiť
A preco sa chces zmierit s tym, ze sa citis zle vo svojom tele? Ved schudni. Nieco treba pre to urobit
A preco sa chces zmierit s tym, ze sa citis zle vo svojom tele? Ved schudni. Nieco treba pre to urobit
@anonym_304ac9 skúšala som nejde mi to kým dojčím.. samozrejme že to budem tak riešiť keď ukončím dojčenie
@anonym_304ac9 a samozrejme stravu držím mám veľa pohybu ale váha nejde dolu takze zrejme zadržiavan vodu cela som taká naliala aj v tvári
Keď skončíš s kojenim, tak po nejakej dobe (6mes. po je vhodne počkať), chod na konzultáciu ohľadne redukcie prsníkov. Je tu aj skupina na modrom, veľa žien a premien nájdeš, úplne im to zmenilo celu postavu, aj pohľad na seba, uľahčilo mnoho vecí a sú spokojne. Každá jedna to odporúča 🙂
@anonym_8f0db6 napísali ste to, vaše pôrody na vás vidieť nie sú na mne áno takze má nemôžete pochopiť
@anonym_autor pred detmi som mala 50kil,dnes mam 60.Aj strie mam na nohach,bruchu a??Milujem sa aj tak,milujem svoje strie aj svoj zadok.Aj male prsia,co mi ozaj kojenie vobec nezväcsili,stale su moje male.
Ten rozdiel je vnimani sameho seba,a to co clovek vyzaruje.A ked je clovek nespokojny??No ma opät zdrave ruky,nohy,hlavu tak sup do posilky.
Ze neni cas a kedy.Zapnem you to be,je tam vela cvikov a cvicim aj s malym,malou ako zavazie.Dieta sa rehoce a ty mas zivu vahu.
Ked som s niecim nespokojna tak sa to snazim zmenit.A ona sa to da vsetko,len to clovek musi aj chciet a nie 1000 vyhovoriek preco nie.
@anonym_autor pred detmi som mala 50kil,dnes mam 60.Aj strie mam na nohach,bruchu a??Milujem sa aj tak,milujem svoje strie aj svoj zadok.Aj male prsia,co mi ozaj kojenie vobec nezväcsili,stale su moje male.
Ten rozdiel je vnimani sameho seba,a to co clovek vyzaruje.A ked je clovek nespokojny??No ma opät zdrave ruky,nohy,hlavu tak sup do posilky.
Ze neni cas a kedy.Zapnem you to be,je tam vela cvikov a cvicim aj s malym,malou ako zavazie.Dieta sa rehoce a ty mas zivu vahu.
Ked som s niecim nespokojna tak sa to snazim zmenit.A ona sa to da vsetko,len to clovek musi aj chciet a nie 1000 vyhovoriek preco nie.
@anonym_8f0db6 ja som napísala o nejakých výhovorkach? Alebo komu ste toto napísali?
@anonym_c81c0f ďakujem tento komentár ste napísala niekomu kto v minulosti prekonal poruchu príjmu potravy, dúfam že vám je teraz lepšie
@anonym_8f0db6 ja som napísala o nejakých výhovorkach? Alebo komu ste toto napísali?
@anonym_autor ze neplac a zacni zo sebou nieco robit,aby si bola spokojna.
@anonym_c81c0f ďakujem tento komentár ste napísala niekomu kto v minulosti prekonal poruchu príjmu potravy, dúfam že vám je teraz lepšie
@anonym_autor a ty pojdes z extremu do extremu,toto neni mat sa rad,ty sa nenavidis.
Popracuj na psychike,lebo hormony ta daju strasne dole este viac ako si,lebo hormony z kojenia su este horsie ako pocas tehotenstva
@anonym_c81c0f načo sú dobre tieto komentáre? S tou váhou sa určite nevyžrala na sviňu. Nechápem, ako ľudia vedia byť takíto zli.
@anonym_autor ze neplac a zacni zo sebou nieco robit,aby si bola spokojna.
@anonym_8f0db6 ale vy rozumiete o čom píšem? Ja neriešim absolútne kilá ja riešim to že nie som spokojná. A vy o tom viete akurát tak nič čo ja preto robím, pretože cítim aj silový tréning aj si sledujem kalórie lenže mám aj hormonálne problémy a do toho dojčenie takze predpokladám že preto stojím na jednom bode
@anonym_8f0db6 ale vy rozumiete o čom píšem? Ja neriešim absolútne kilá ja riešim to že nie som spokojná. A vy o tom viete akurát tak nič čo ja preto robím, pretože cítim aj silový tréning aj si sledujem kalórie lenže mám aj hormonálne problémy a do toho dojčenie takze predpokladám že preto stojím na jednom bode
@anonym_autor ale nevšímaj si ich. Asi sa potrebujú na niekom odbavovať, alebo majú zlý deň
@anonym_c81c0f aj muži so štíhlymi a výborne vyzerajúcimi ženami majú milenky. Keď jej muž bude chcieť mať milenku, tak si ju nájde, či bude manželka tučná alebo štíhla
@anonym_c81c0f ja sa absolútne neprejedam a ani n
Som sa ba žiadnu svinu nevyzrala ako píšete. Za celé tehotenstvo som pribrala 12kg čo je úplne normálny váhový prírastok z toho 8kg som nechala v pôrodnici. A vás nemusí zaujímať čo moj muž na to hovorí. V minulosti som mala bulímiu a asi až po 25 rokoch som sa naučila mať rada samu seba pôrod to dobre zmenil. Ale ja fakt dúfam že vám je lepšie a dúfam že vás partner/partnerka tiež teda opustí keď budete mat zdravotne problémy
@anonym_autor ale nevšímaj si ich. Asi sa potrebujú na niekom odbavovať, alebo majú zlý deň
@anos18 ďakujem, už som zabudla akí vedia byť ľudia zlí
Ja to mam podobne, pred tehotenstvom som bola samy sval, silna, sportovala som. Porod mi sposobil zranenia z ktorych sa budem este nejaku dobu dostavat kym znovu zacnem sportovat. Moje telo ostalo chude, niekto by povedal, ze je fajn, no nie pre mna :(. Mam momentalne skarede, slabe telo, ktore sa stale spamatava a do toho tiez kojim. Neviem sa s tym zmiernit, ze by to malo takto ostat. Mne tieto dni pomaha cvicenie na regeneraciu, aspon mam pocit, ze nieco znovu robim.
@anonym_autor silovy trening znamena,ze mas svaly ako chlap,kazdy sval vyrysovany,co zensky vobec neposobi preto su mohutne tie nohy.Su to svalove nohy,sval je tazsi ako sadlo.Ved to musis sama vediet.A ako vravim kojis,tie hormony su horsie ako pocas tehotenstva.
@anonym_autor silovy trening znamena,ze mas svaly ako chlap,kazdy sval vyrysovany,co zensky vobec neposobi preto su mohutne tie nohy.Su to svalove nohy,sval je tazsi ako sadlo.Ved to musis sama vediet.A ako vravim kojis,tie hormony su horsie ako pocas tehotenstva.
@anonym_8f0db6 stále si idete svoje. Neviete mi aj tak pomôcť a týmito komentármi to len zhoršujete. Ja vám gratulujem že po toľkých pôrodoch ste spokojná pekný deň

4 kilá spôsobili, že sa cítiš nešťastne
Skús hľadať hlbsie problém alebo inde
🍀