Matka na materskej spí do 10:00
Je podľa vás normálne že matka na materskej spi s deckom bezne do 10:00-10:30 ? Dieťa bude mat 3 roky. Jak si ma zvyknúť na škôlkarsky režim od septembra?
Ty si taka prava svokra, po akej tuzi kazda zena🤪🙈😅😅
Nechaj nevestu, nech vychovava dieta podla svojho uvazenia. Nestaraj sa do toho, len narobis zlobu. A kludne sa moze stat, ze sa nevesta jedneho dna nastve a vnucatko si poriadne dlho neuvidis🤷♀️. Ty nemas vychovavat, ani sa starat do vychovy. Uz si mala svoju prilezitost.
A teda - ano, aj mne ked dieta spalo do 10, spala som s nim😀.
😂😂😂
No ako keď nazvete svoje vnuča decko zamyslite sa nad sebou...je to ich režim,domácnosť a vas velke gulove do toho
A prečo to teba trápi? Nie je to náhodou jej vec? Kde je napísané, že dieťa pôjde do škôlky? A keby aj išlo, problém s budenim bude mať ona, nie ty. A o akom týraní točis? Dieťa place, že chce ísť spať a mama ho násilím drží mimo postele? Nie? Tak sa do toho nemontuj. Do septembra je more času. Počas leta je kopa detí s rodičmi na dovolenke, chodia spávať aj neskôr a stačia dva, tri týždne, možno aj menej, aby sa im čas kedy idú spať, poposuval. Ži a nechaj žiť
asi len tolko - vdaka za moju mamu a svokru, ze sa do nicoho nestaraju a len lubia, rozmaznavaju a pomahaju 🙂
Chudacik maly, tyrany 😂😂😂😂😂😂
Urcite nie tyranie. Aj mne tak dcera spala ked nechodila do skolky. Je proste nocny tvor a rada rano dlho spi. Teraz cez skolku si to nemoze dovolit, ale vidim na nej ze jej ten rezim ranneho vstavania proste nesedi. Cez kazde prazdniny opat rano dlho spi a vecer je dlhsie hore, lebo jej je to prirodzenejsie. Nie kazdy je ranne vtaca a dokaze vecer zaspat o osmej. Ani deti take nie su vsetky. Napriek tomu, ze mi teraz rano vstava do skolky o siedmej, vecer zaspi pred desiatou a nespravim s tym absolutne nic.
"Je podľa vás normálne že matka na materskej spi s deckom"
Podla tejto vety si asi ta svokra, ktoru tu kazdy tak "miluje". Ako mozes na ineho cloveka povedat, ze to co robi, je normalne a svoje vnuca oznacit ako decko.
Autorka- nechaj tú ženu na pokoji, nech si riadi svoj život sama. A ty si nájdi nejaké záujmy, čomu sa budeš venovať a nebudeš musieť rozoberať život druhých
Autorka, ty si teda riadne zakoplexovana furia :D
toto je určite vymyslené 🙂 ak nie tak sa idem pozvracať, čaute 😀
Je to úplně normalne. Kazde dieta má svoj režim. A pře leto lepšie takto, nebudu sa musiet ponahlat domov večer. Moj 1.5r zaspava o 22.vecer. nepomohlo dávat skor do postele, vzdali sme to a prisposobili sme sa. Ak sa mahodou stalo že zaspal skor trebars o 20, tak o 4 bol vyspaty. Takze radsej o 22 a pospi do 7 niekedy 8 ako buntosit o 4. A ano, vstavam s ním 🤣
Toto je prvý príspevok, kde som normálne rada, že autorke niekto naloží.👏🏻😂🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Ži a nechaj žiť. 🍀😁
Že ťa do toho absolutne nič neni. Bohu vďaka za moju svokru
ak chceš byť naďalej babkou so všetkým všudy, tak ti dôrazne odporúčam, aby si sa do týchto veci absolútne nestarala a už vôbec nepúšťala také múdra, že ho týra...
September je za dverami, treba nastaviť budík na 6:00 a dat malému hned vedla postieľky aby ho to dobre prebralo. Do 6:10 by už mal byt pezleceny, o 6:20 sa robia kliky a zhyby na hrazde, a o 7:00 by mal ist kosiť záhradu, lebo aj do prace pojde za chvíľu. ..tak nech si zvyká...
Ci spi s dietatom rano dlhsie? Je to ok, ved nemusi do prace. Tak preco ma vstavat o 600? Ak spi s dietatom este cez den 2krat, doma za cely nic nespravene, nenavarene, bordel, prstom nepohnute, to uz nie je ok.
MY SA HLÁSIME 😎 tiež som vychrapávala do 10h 😎 ale šťastné časy nám skončili, dieťa sa raz samé od seba zobudilo o 8h a odvtedy proste vstáva o 8h....len ten nočný čas zostal rovnaký o 23h 🙊 nikto ho nikdy nič "neučil" a máme to odkonzultované aj s pedi, kedy mi zahlásila, že dieťa si aj tak bude chodiť spať a vstávať kedy ono bude chcieť, že až keď bude väčší (okolo 3-4r) sa dá "naučiť" a keď máme tu MOŽNOSŤ (je jedináčik, pri viac deťoch sa nedá) tak sa máme prispôsobiť - a mala pravdu, už vstáva o 8h ☹ začal sám od seba. nič tomu nepredchádzalo. teraz čakám kedy prehupne na 7h 😀
Keď je matka spokojná a jej to vyhovuje tak prečo nie.... Aspoň dieťa nebude mať problém s poobednym spánkom v škole.
Niekto ma rad kľud ráno a niekto večer.... A ako si kto zariadi tak ma....
Co by som ja dala za spánok do 10....
Predpokladám ze vy ste nielen babka ale aj svokra, tak šup šup pripraviť vášho syna, otca dieťaťa na to ze aj on môže ráno vstať a dieťa vychystat
Co ti vadi ze tvoj syncek musi robit a ta zena s tym deckom si spia. Tak to decko je tvoje vnuca? asi ho rada moc nemas co? A Co je to decko zanedbane? Domacnost spinava? Boze toto mat za svokru...
áno, je to normálne a babku ani svokru do toho nič nie je 🙂
Mimochodom, ženy, to že má niekto iný režim ako vy, neznamená, že režim nemá. Tiež mám v okolí také tetky, čo sa starajú do druhých 😅
@gejb mňa by zaujímalo, či už vie čítať a písať, a či ovláda aspoň 1 svetový jazyk, veď v september je pomaly tu
Pri mojom prvom dietati sme mali take zaluzie ze,ze bola v izbe uplna tma aj cez den.Dcerka velmi rada spinkala celkovo a prveho polroka sme si spolocne vyspavali do 10.Bolo to naaaadherne 😊 a vsetci mi to zavideli.Potom spala normalne poobede aj vecer
Hehe, veď tam nabehni večer o 20:00 hod., všetkých násilím ulož do postele, pozhasínaj svetlá, uviaž ich o posteľ, celú noc ich kontroluj, či spia podľa Tvojich predstáv a ráno o 6:00 hod. (alebo teda aj skôr ak uznáš za vhodné, lebo Ty to vieš určite najlepšie) ich surovo zobuď, oblej studenou vodou 😁 Jaaj, veď je to ich vec, nech Ťa to netrápi...
@maminkadeticiek my sme tiež prvého pol roka spávali dlhšie, tak do 8:30-9:00 🙂 vďaka tomu musím povedať, že materská sa mi zdá "jednoduchšia" než som čakala 🙂 teraz už malý vstáva tak 7:30, ale aj tak sa ešte min. hodinu váľame v posteli
Uplne normalne potom zacne chodit do skolky, postačí den dva a bude v rezime vstavat skoro rano a vecer spat...aj ja som to tak mala so starsiou, cez den nespala od roka a pol a vecer kolkokrat tiez zaspavala o 22:00 -23:00 aj keby sa na hlavu postavim a odrazam usami .... Zacala chodit do skolky a uz chodi pekne o 20:00...zbytocne riesit blbosti ked im to vyhovuje nech si uziju
Z toho príspevku cítiť takú nenávisť že mi je zle. "Matka na materskej a deckom.." ty si babka? Ty niesi babka a nechaj ich spat ako oni uznajú za vhodné. Panebože 🙈🙈🙈

Šťastná žena to je 🙂 tiež by som pospala. Prvý vstaval do 2r o 4:30, dcéra 6;00-6:30 …