icon

Matky drobcov, ste po ráne oddýchnuté?

3. apr 2024

Ako sa rano citite?

juliet86
3. apr 2024

citim sa rozbito. ak bola extra zla noc mam aj fyzicke priznsky akotriaska bokenie hlavy tocenie hlavy. unava. ak bola ok noc citim sa len unavena. kym do seba nedostanem kofein a cukor nie je so mnou rec a nefungujem a odchadza mi kratkodoba pamat

diewcatqoo
3. apr 2024

Kedze dieta prvykrat prespalo celu noc v cca 2,5 roku, tak cele to obdobie som sa kazde rano citila ako vyblita a o nejakom oddychnuti nemohla byt ani rec. Vdakabohu za kavu a magnezium. Cim bolo dieta starsie, tak tym tie noci a nasledne aj rana boli lepsie.

3petka
3. apr 2024

Ako mátoha 😂 Aj napriek tomu že môžem spät celú noc budím sa kontrolujem drobca lebo lieta po postieľke, tak sledujem či sa náhodou neschoval celý pod perinu.

muchacici
3. apr 2024

Rozbitá na miňďar každé ránko 😃

autor
3. apr 2024

Ďakujem, mam doma rok a pol stare dieťa ktoré v lepšom prípade vstáva 8krat za noc v horšom 20. Mam pocit ze je to boj o prežitie. Ráno sa cítim jak keby ma prešiel tank.

kleopatra114
3. apr 2024

Tiež mám druhu takú . Do 3 rokov možno 5 krát prespala celu noc . Od 3 rokov je to lepšie , ale stále sa casto budí, poplakava , mava rastové bolesti . Ale mne teda spanok nechyba , som už vycvicena🙂

anjelicek26
3. apr 2024

Tak mame doma novorodenca, zo spánkom nejako nerátam.. ale tak on spi celkom fajn, nakojim o desiatej a ideme si ľahnúť,papa o jednej,tretej a potom šiestej a pospime si do deviatej.. muž ráno manazuje deti a odvezie ich do školy,tak toto nemusím riešiť. V pohode si dám ráno kávu,supnem obed do rúry.. ako únava je,ale nie dramatická.. podľa mňa on s jeho naturou bude veľmi skoro spať celú noc,momentálne mu to ešte nedovolím,mam nastavene budíky, keby sa nezobudi tak ho zobudím ja.. ale už ten rezim začína mať celkom nastavený...

lasona
3. apr 2024

Čakám kedy už prespi celú noc...chodím skorej spávať o 20 som už v posteli...som proste ko...ešteže mam len jedno dieťa...ani neplánujem ďalšie, proste ja som zle, keď nespím v noci...

karolina2121
3. apr 2024

@juliet86 presne si opísala moje stavy 😊

majlo1234
3. apr 2024

Moj tiez vstaval aj desat krat za noc bezne do cca 2,5 roka. Odkedy som to v sebe prestala riesit a v noci pocitat, zvladala som to psychicky lepsie. Ale telesna vykonnost a libido trpelo

minesasubu
3. apr 2024

Náš maly má 1r a 8m a su rána kedy sa zobudím v pohode oddychnuto a ptm su tažšie hlavne ked je zlá noc a budí sa často (ked je chorý, sníva sa mu, chce cicku viackrát)
ja by som riešila to že prečo sa budí tak často počas noci lebo to sa mi zdá moc ale asi su deti čo sa budia často to neviem posúdiť

silvia1996
3. apr 2024

@juliet86 to s tou pamäťou mám rovnako. Nad niečím rozmýšľam a následne doslova cítim, ako na to zabúdam. 😅 A nemám síl udržať tú myšlienku.

anjelikdianka
8. apr 2024

Ja mam doma 1,5 ročne dvojičky a naštastie od malička spinkajú pekne,teraz už len malá sa budí na mlieko 1x v noci,malí už dlhšie presí celú noc.
Veľmi som sa bála ako to bude s dvojičkami ale tieto deti sme asi vyhrali na športke😁
Cez deň je to ale dosť vyčerpajúce,už večer počítám minuti kedy zaspia a môžem isť spať aj ja😁a ráno o 6 budíček.